2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

2-es szám

 

Nagyon ösztönös és érzelmes ember vagy, és általában helyesek a megérzéseid. Egyfajta hidat képzel az emberek között, te vagy a béke nagykövete és mindenkit képes vagy megnyugtatni. Mivel nem igazán konfrontálódsz senkivel, így mások esetében is arra törekszel, hogy megakadályozd ezt, és ez nagyon jó tulajdonság. Olykor talán túlzottan is félénk vagy, bár erre valójában semmi okod, viszont könnyen elbizonytalanodhatsz emiatt másokban és magadban is.


Velejárója a természetednek az, hogy ösztönösen kíváncsi vagy. Ha valami iránt elkezdesz érdeklődni, akkor addig ásod bele magad az adott dologba, míg profivá nem válsz. A magabiztosság és a kitartás az, amely leginkább jellemez. Mások szemében megbízhatónak tűnsz, és emiatt könnyedén lépdelsz felfelé a ranglétrán.


Mindig odafigyelsz a részletekre, és sok figyelmet fordítasz a kis dolgokra, ugyanakkor képes vagy globálisan is gondolkodni, emellett jól beosztod az idődet is. Sajnos azonban túl sokat adsz mások véleményére, de nem szabad ezzel ennyire foglalkoznod, légy olyan, amilyen valójában vagy.

Vissza >>>

 

 

 
SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

15 kép, amitől tutira elfog a nosztalgia

15 kép, amitől tutira elfog a nosztalgia

A legtöbb ember számára a gyerekkor mágikus idő volt. Éppen ezért hajlamosak vagyunk mindent megtartani, ami a szívünkhöz közel áll és szép emlékeket idéz. Nem számít, hogy milyen évtizedben nőttél fel, ez a cikk biztosan olyan emlékeket juttat majd eszedbe, amelyek felmelegítik a lelkedet.

Tovább »
Könnyen vagy nehezen tanulsz a hibáidból? - Válaszolnak rá a csillagok!

Könnyen vagy nehezen tanulsz a hibáidból? - Válaszolnak rá a csillagok!

Mindenki követ el hibákat, ez teljesen természetes, hiszen azokból tanulunk, általunk fejlődhetünk. Ezért nem szabad ostorozni magunkat, mikor hibát vétünk, hanem örülni kell a lehetőségnek, hogy tanulhatunk, és így kevesebb lesz az esélye annak, hogy legközelebb is elkövetjük. Vajon a csillagjegyed alapján te könnyen vagy nehezen tanulsz a hibáidból?

Tovább »
5 jel, hogy a kapcsolatod előre el volt rendelve

5 jel, hogy a kapcsolatod előre el volt rendelve

Minden kapcsolatban utalnak bizonyos jelek arra, hogy az ikerlángoddal vagy éppen a lelkitársaddal találkoztál, ahogyan arra is, hogy a találkozás karmikus volt-e, vagy csak megtörtént magától. Ha párkapcsolatodban felismered ezt az 5 jelet, akkor nagy a valószínűsége, hogy az nem véletlenül alakult ki, hanem előre el volt rendelve.

Tovább »

Kalkulátor

Általános női bántalmak

Sajnos egy nő gyakran ki van téve különféle „női problémáknak”. Elkeseredni azonban nem kell, mert van megoldás.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tőke Zoltán

Hangterapeuta

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tőke Zoltán

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép