2018. május 21. - Konstantin
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. május 21. - Konstantin
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

2-es szám

 

Nagyon ösztönös és érzelmes ember vagy, és általában helyesek a megérzéseid. Egyfajta hidat képzel az emberek között, te vagy a béke nagykövete és mindenkit képes vagy megnyugtatni. Mivel nem igazán konfrontálódsz senkivel, így mások esetében is arra törekszel, hogy megakadályozd ezt, és ez nagyon jó tulajdonság. Olykor talán túlzottan is félénk vagy, bár erre valójában semmi okod, viszont könnyen elbizonytalanodhatsz emiatt másokban és magadban is.


Velejárója a természetednek az, hogy ösztönösen kíváncsi vagy. Ha valami iránt elkezdesz érdeklődni, akkor addig ásod bele magad az adott dologba, míg profivá nem válsz. A magabiztosság és a kitartás az, amely leginkább jellemez. Mások szemében megbízhatónak tűnsz, és emiatt könnyedén lépdelsz felfelé a ranglétrán.


Mindig odafigyelsz a részletekre, és sok figyelmet fordítasz a kis dolgokra, ugyanakkor képes vagy globálisan is gondolkodni, emellett jól beosztod az idődet is. Sajnos azonban túl sokat adsz mások véleményére, de nem szabad ezzel ennyire foglalkoznod, légy olyan, amilyen valójában vagy.

Vissza >>>

 

 

 
SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Hétfői csillagjóslat

Hétfői csillagjóslat

A csillagokban minden meg van írva. Természtetesen az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét.

Tovább »
3 gyógynövény, amely a leghatékonyabban oldja a stresszt

3 gyógynövény, amely a leghatékonyabban oldja a stresszt

A ma emberén sok a teher, ebből kifolyólag a stressz nagy arányban jelen van sokunk életében, talán még a tiédben is. Ha a megoldást nem a kemikáliákban keresed, akkor fordulj inkább a természet patikájához segítségért!

Tovább »
Mi rejlik a kör közepén? - Észbontó vizuális teszt

Mi rejlik a kör közepén? - Észbontó vizuális teszt

Hogy mitől olyan észbontó? Mert még a legjobb látással, forma és színfelismeréssel rendelkező embereket is megtréfálhatja és igazán vicces tud lenni az, amikor látni vélsz valamit, de kiderül, hogy teljesen más van ott! Ettől olyan csodás az agyunk, hogy szeret bennünket átverni, úgyhogy nem elég a puszta látásunkra hagyatkozni, hozzá is kell tudni társítani valamit a látottakhoz! Neked sikerül kibogarásznod azt, ami a színes körök közepén rejlik?

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító angyali üzenetek

Válaszd ki az aktuális problémádat, és olvasd el, mit üzennek számodra az Angyalok. Meglátod, angyali tanácsaik segíteni fognak, és hamarosan másképpen látod majd a dolgokat!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Töltszéki Judit

Kozmetikus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Töltszéki Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép