2009. július

Az alábbi táblázatban meg tudod nézni, hogy adott napon, mely csillagjegyben tartózkodik a Hold, lent pedig elolvashatod, mit ajánlott ezen a napon tenni, hogy harmóniában, boldogságban teljen életed.

Hold a Kosban


Ezeken a napokon tartózkodj a vitáktól, mert annak nem a vitakérdés tisztázása, hanem csak veszekedés lesz a vége. A viszályok, összeütközések ebben az időszakban súlyosbodnak. A bírói és jogi ügyek sem a te javadra dőlnek el, és a hivatalos ügyek intézése is akadályokba ütközik. Pénzügyi manőverekbe se kezdjél, mert kimenetelük meglehetősen kérdéses. Technikai dolog vásárlása (autó, tévé) azonban nagyon is ajánlott, ezeket az ügyleteket szerencse kíséri.


Hold a Bikában


Amikor a Hold a Bika jegyében tartózkodik, egyedül a türelem segíthet a kétes helyzetekben. Kár minden vita, és heveskedés, mert csak még nagyobb bonyodalmat zúdít az ember a saját nyakába. Általában semmibe nem kedvező belekezdeni, ami egyébként gyorsaságot, frappáns megoldást kíván. Szerencsések lesznek azonban a társas rendezvények, sport, játék, a közös munka, és érdemes belefogni minden olyan dologba, amely hosszú lejáratú. Ekkor szerencsés például házasságot kötni, házépítésbe kezdeni.


Hold az Ikrekben


Ez az időszak alkalmatlan az álláskeresésre, vagy új hivatal betöltésére. Nem valószínű, hogy haszonnal tudsz megválni ingatlanodtól, de ingatlanvásárlással is csak a gond és a baj lehet. Házasságkötésre végképp alkalmatlan az idő. Egyáltalán: bárminemű állandóságot és tartósságot igénylő tevékenység intézése megfeneklik. Még kisebb baleset is érhet. Minden sürgős elintézést igénylő feladat elvégzésére azonban kiválóan alkalmas.


Hold a Rákban


Ez az állás sem kedvez az állandóságot igénylő dolgoknak. Ilyenkor nősülni, vagy férjhez menni kész balfogás. Kisebb utazásokra, kirándulásokra azonban jó lehet. Ekkor ajánlott tisztító, méregtelenítő kúra elkezdése, gyógyszeres kezelés megválasztása, vagy orvosi vizsgálatra menni. Óvakodj a pénzügyi tranzakcióktól, mert anyagi veszteség érhet.


Hold az Oroszlánban


Amikor a Hold az Oroszlán jegyében tartózkodik, kedvezőtlen minden olyan tevékenység, amely elhúzódó lefolyású. Nem ajánlatos ilyenkor a költözködés, átépítés, sőt az üzleti tárgyalás sem. Annál inkább szerencsés lesz az, aki ékszereket vásárol, divatos, új ruhába öltözködik, szórakozik, nagy társasági életet él, és főként magas beosztású, rangos személyiségekkel köt ismeretséget.


Hold a Szűzben


Kedvezőtlen kilátásokkal kell számolnod az ingatlanforgalomban. A vízi út és a házasságkötés is balszerencsés. Kifejezetten ajánlott azonban ilyenkor a szellemi munkavégzés. Bármilyen írásmű gonddal készülhet, legyen az levelezés, vagy tanulmányírás. Jól forog az eszed, könnyen tanulsz ilyenkor nyelveket, és kiválóan oktathatsz másokat. A pénzügyeidet most ügyesen intézed, haszonnal kereskedsz.


Hold a Mérlegben


Amikor a Hold a Mérlegben jár nem ajánlatos technikai tudást igénylő feladatokat szorgalmazni. Nem szerencsés ezeken a napokon új házba költözni, vagy új állást betölteni sem. Annál alkalmasabb azonban az udvarlásra, randevúzásra, és mindenféle romantikus tevékenységre. A Mérlegben járó Hold támogatja a szerelmi románcot. Az asztrológiai hagyomány előszeretettel köti ezekhez a napokhoz a különböző művészeti ágak művelését is.


Hold a Skorpióban


Amikor a Hold a Skorpióban jár, ősidők óta nem tanácsos belekezdeni semmibe se. Sem az utazás, sem a pénzügyek, sem a szerelem nem kecsegtet sikerrel, nem ígér boldogságot. Hagyományosan a Skorpióhoz a szexualitás kapcsolódik, érdemes ezeken a napokon hódolni ennek a tevékenységnek. A hálószoba erotikája felerősödik, új pozitúrák kipróbálására csábít és különleges szexuális élményeket ígér.


Hold a Nyilasban


Amikor a Hold a Nyilasban jár, mindenféle tevékenységnek kedvez. Ez a hónap legszerencsésebb időszaka. Sikeres minden sporttevékenység, üzlet, adásvétel, utazás, pénzügyi tranzakció, vállalkozás beindítása, költözködés. Általában minden új kezdeményezés előnnyel és jó befejezéssel indítható, legyen az eljegyzés, házasság, vagy akár jogi-bírói eljárás, peres ügy.


Hold a Bakban


Ha a Hold a Bak jegyben jár, ne köss házasságot, mert nem lesz benne köszönet. Ne is barátkozz, mert rövid úton félbeszakad, és csúfosan végződik a társas viszony. Egyáltalán mindenféle kapcsolat csak megszakadhat, elromolhat és az üzleti vállalkozások kezdeményezése sem kifizetődő. Felettesekkel sem érdemes ilyenkor találkozni, és a randevúzást is halaszd más napokra. Nem születik ugyanis ilyenkor szerelem. Használd inkább elvonulásra és önművelésre a hónapnak ezt az időszakát.


Hold a Vízöntőben


Amikor a Hold a Vízöntőben jár, nagyjából ugyanolyan hatásokkal kell számolnunk, mint amikor a Bakban jár, már ami a kedvezőtlen kimenetelű emberi kapcsolatokat illeti. Ne várj támogatást feletteseidtől, a megbeszélést halaszd szerencsésebb napokra. Kedvező időszak azonban a komoly tanulmányok megkezdésére, vagy folytatására, filozofálgatásra, elmélkedésre.


Hold a Halakban


Hagyj fel ilyenkor minden új kezdeményezéssel. Bármit tervezel is, legyen az a legszárnyalóbb ötlet, vagy akár földhözragadt spekuláció, szétfolyik, megsemmisül, csak rosszul végződhet. Bár nagy óvatosság ajánlott, kisebb üzletet köthetsz ilyenkor és netán még peres, rendőrségi, vagy hivatalos ügyeidet is, úgy ahogy megúszhatod. A békülésre, engesztelésre azonban a legkiválóbb ez a Holdállás.


Vissza a hónapokhoz >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL