2018. július 17. - Endre, Elek
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 17. - Endre, Elek
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Varázslat a szerencsés kimenetelű állásinterjúért

Állásinterjú előtt állsz? Vagy rendszeresen járkálsz rájuk, de sehogy sem akar összejönni a munka? Told meg egy kis varázslattal a dolgot! Nem biztos, hogy mindig veled van a baj, néha egészen apró dolgokon csúszik el az interjú vagy olyanon, ami felett egyébként sincs befolyásunk. Attól még nagyon is tehetséges, értékes és jó munkaerő vagy. Talán egy kis szerencsével, kis hátszéllel gyorsabban sikerül célba érned!

 

Ezzel a varázslattal olyan mágikus burkot vonsz magad köré, amivel szinte ellenállhatatlannak fogsz tűnni az interjúztató, a leendő főnököd szemében. Olyan szerencsét ad neked, ami által képességeid még inkább kitűnnek a másik fél szemében. Ezzel a varázslattal egyáltalán nem befolyásolsz másokat, csak téged tesz különösen kelendővé, sugárzóvá, ami által nagyobb eséllyel kaphatsz munkát. Annyi alkalommal végzed el, ahányszor csak szeretnéd, akár minden állásinterjú előtt.

Kellékek

3 zöld gyertya

Bazsalikom füstölő

Forró víz

Kisebb lábas

Fahéj

Szerecsendió

Szegfűszeg

Gyömbér

 

A varázslat menete

A varázslatot egy nappal az interjú előtt végezd, lehetőség szerint az esti órákban. Legyen minden szükséges eszköz az oltárodon. Gyújtsd meg a gyertyákat és a füstölőt. Előbb vizualizáld a célodat, képzeld el részletesen, hogy elmész az interjúra, ahol remekelni fogsz, szinte beléd szeretnek, a főnök téged akar és megkapod a munkát. Képzelj magad köré egy aranyló, fénylő burkot, ami kapcsolódik a koronacsakrádhoz és szerencsével ruház fel. Miután kellően felkészültél lélekben, a forró vízbe rakd bele a növényi származékokat e szavakkal és egymás után háromszor: „Fahéj gyömbér, szerecsendió, készen van már a folyékony szerencse, amely kihozza belőlem a legtöbbet. Fényes szerencse övezi aurámat, mely ellenállhatatlanná tesz leendő munkaadóm szemében. Érzem már a sikert a zsebemben.”

Ezután nincs más dolgod, mint egy részét hozzáönteni a fürdővizedhez vagy zuhanyozásnál fürdeni vele, és reggel minimum a kezeidet és az arcodat megmosni vele. Próbáld úgy csinálni, hogy megszáradhasson rajtad és csak minimálisan törölgesd meg magad, ha van rá lehetőség. Közben végig gondolj arra, hogy szó szerint bearanyozod és szerencsével ruházod fel magad. De ne magára az interjúra gondolj, ne stresszelj rá, fürdés közben sem, teljesen el kell engedd. Egyszerűen érezd, hogy szerencsés, boldog és elégedett vagy. Ezt kell sugallnod az Univerzumnak.

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 étel, amely képes megváltoztatni a hangulatodat

10 étel, amely képes megváltoztatni a hangulatodat

A szorongás, a depresszió és a hangulatváltozások a leggyakoribb mentális betegségek, melyek nagyon sok embert érintenek. Tanulmányok igazolják, hogy az általunk fogyasztott élelmiszerek pozitívan befolyásolhatják hangulatunkat. Mutatunk egy listát azokról az ételekről, melyek pozitív hatással vannak a hangulatunkra, és arról is, amelyek negatívan befolyásolják azt.

Tovább »
Felismered az országokat a körvonaluk alapján? - Játékos teszt

Felismered az országokat a körvonaluk alapján? - Játékos teszt

Gyerekkorunkban sokunknak volt földgömbje és imádtuk forgatni, nézegetni, miközben arról álmodoztuk, hogy felkeressük az összes helyet vagy legalábbis a kedvenc országainkat. De ha földgömböd tán nem is volt, akkor az iskolában a földrajz atlaszt lapozgatva ragadtak rád az országok, városok nevei és talán a formáik. Képes vagy felismerni az országokat úgy, hogy csak a körvonalukat látod?

Tovább »
Válassz egy holdat és tudj meg valami egészen érdekes dolgot magadról! - Képes személyiségteszt

Válassz egy holdat és tudj meg valami egészen érdekes dolgot magadról! - Képes személyiségteszt

Ezt a tesztet egy londoni pszichológuscsoport állította össze, melyben a Hold különböző színei szerint határozták meg az egyes személyiségtípusokat. Attól függően, hogy melyiket választod, megtudhatsz magadról néhány érdekes dolgot. Komoly felismerések lehetnek ezek. Felkészültél az igazság pillanatára? Akkor ne várj tovább, teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Horoszkóp és őrangyalok

Az angyalok a mennybolt csillagai között élnek. Minden csillagjegynek és bolygónak van őrangyala. Ha sikeresen kapcsolatba szeretnél lépni a saját őrangyaloddal, akkor az asztrológia jó kiindulópont lehet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Márton Andrea

Pedikűrös, lábelemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Márton Andrea

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép