2018. május 27. - Hella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. május 27. - Hella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Varázslat a szerencsés kimenetelű állásinterjúért

Állásinterjú előtt állsz? Vagy rendszeresen járkálsz rájuk, de sehogy sem akar összejönni a munka? Told meg egy kis varázslattal a dolgot! Nem biztos, hogy mindig veled van a baj, néha egészen apró dolgokon csúszik el az interjú vagy olyanon, ami felett egyébként sincs befolyásunk. Attól még nagyon is tehetséges, értékes és jó munkaerő vagy. Talán egy kis szerencsével, kis hátszéllel gyorsabban sikerül célba érned!

 

Ezzel a varázslattal olyan mágikus burkot vonsz magad köré, amivel szinte ellenállhatatlannak fogsz tűnni az interjúztató, a leendő főnököd szemében. Olyan szerencsét ad neked, ami által képességeid még inkább kitűnnek a másik fél szemében. Ezzel a varázslattal egyáltalán nem befolyásolsz másokat, csak téged tesz különösen kelendővé, sugárzóvá, ami által nagyobb eséllyel kaphatsz munkát. Annyi alkalommal végzed el, ahányszor csak szeretnéd, akár minden állásinterjú előtt.

Kellékek

3 zöld gyertya

Bazsalikom füstölő

Forró víz

Kisebb lábas

Fahéj

Szerecsendió

Szegfűszeg

Gyömbér

 

A varázslat menete

A varázslatot egy nappal az interjú előtt végezd, lehetőség szerint az esti órákban. Legyen minden szükséges eszköz az oltárodon. Gyújtsd meg a gyertyákat és a füstölőt. Előbb vizualizáld a célodat, képzeld el részletesen, hogy elmész az interjúra, ahol remekelni fogsz, szinte beléd szeretnek, a főnök téged akar és megkapod a munkát. Képzelj magad köré egy aranyló, fénylő burkot, ami kapcsolódik a koronacsakrádhoz és szerencsével ruház fel. Miután kellően felkészültél lélekben, a forró vízbe rakd bele a növényi származékokat e szavakkal és egymás után háromszor: „Fahéj gyömbér, szerecsendió, készen van már a folyékony szerencse, amely kihozza belőlem a legtöbbet. Fényes szerencse övezi aurámat, mely ellenállhatatlanná tesz leendő munkaadóm szemében. Érzem már a sikert a zsebemben.”

Ezután nincs más dolgod, mint egy részét hozzáönteni a fürdővizedhez vagy zuhanyozásnál fürdeni vele, és reggel minimum a kezeidet és az arcodat megmosni vele. Próbáld úgy csinálni, hogy megszáradhasson rajtad és csak minimálisan törölgesd meg magad, ha van rá lehetőség. Közben végig gondolj arra, hogy szó szerint bearanyozod és szerencsével ruházod fel magad. De ne magára az interjúra gondolj, ne stresszelj rá, fürdés közben sem, teljesen el kell engedd. Egyszerűen érezd, hogy szerencsés, boldog és elégedett vagy. Ezt kell sugallnod az Univerzumnak.

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

13 dolog, mely akaratlanul is rendezetlenné teszi a lakást - Alakítsd át az otthonodat

13 dolog, mely akaratlanul is rendezetlenné teszi a lakást - Alakítsd át az otthonodat

Gondoltad volna, hogy a hálóban elhelyezett nagyméretű tükör növeli a takarításra fordított időt, netán azt, hogy a sötét árnyalatú lámpabúra közvetve növeli az áramszámlát? Rengeteg minden van a lakásban, amihez már észrevétlenül hozzászoktál, ám az igazság az, hogy gyakorta kellemetlen légkör és káosz alakul ki. Érdemes megfogadni tippjeinket, ha valóban rendezett és harmonikus otthont szeretnél!

Tovább »
Megtalálod mind a 12 rejtett állatot a képeken?

Megtalálod mind a 12 rejtett állatot a képeken?

Jól tudjuk, hogy az állatok az álcázás nagymesterei. Ez az evolúció műve, hogy azzal segíti a benne élőket, hogy olyan külső adottságokkal ruházta fel őket, hogy képesek legyen beleolvadni a természetbe és hogy tökéletesen álcázhassák magukat. De vajon sikerült nekik olyan jól, hogy még egy éles, gyakorlott szempár se legyen képes kiszúrni őket?

Tovább »
Melyik a legerősebb állat szerinted? - Választásod feltárja, milyen ember vagy valójában

Melyik a legerősebb állat szerinted? - Választásod feltárja, milyen ember vagy valójában

Választásaink, döntéseink nemcsak a sorsunkat határozzák meg, hanem árulkodnak a személyiségünkről. Az alábbi teszt megmutatja, hogyan gondolkodsz az életről és milyen a személyiséged. Könnyen lehet, hogy sok mindennel még te is csak most szembesülsz először, ezért mindenképpen teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Válaszd ki a szerencsekövedet!

A sok kő között valahol ott van a Tiéd is. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani a listából, és elolvasni, mi az üzenete. Hagyd, hogy a megérzéseid vezessék a kezedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Vargyai Györgyi

Spirituális személyiségfejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Vargyai Györgyi

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép