2018. május 27. - Hella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. május 27. - Hella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Találtál már pénzt az utcán? - Íme, a mögöttes spirituális jelentése!

Ugyan ki ne szeretne a semmiből pénzre bukkanni? Munkába menet vagy éppen egy eldugott lépcsőn pénzt találni, mindenféle felelősség nélkül, mindig hatalmas öröm. Nem is feltétlenül a talált pénz nagyságáról van szó, ezért ennek a szerencsének egy tehetős ember is ugyanúgy örül, mint szegényebb társa. A véletlenül talált pénz azonban nem csupán örömet okoz, egyéb okai is vannak.

A pénz maga szimbolikus jelentéssel bír

Nem csupán a nyomtatott pénz, hanem az érmék is. A legenda úgy tartja, hogy mindenki átad magából és az energiáiból valamit, aki a pénzt korábban birtokolta. Az érmék, különösen, ha régebbiek, egész múlttal rendelkeznek, ami túlmutat a pénzbeli értéken. Az érmék emellett a hatalom szimbóluma is. Minél több pénze van valakinek, annál befolyásosabb. A kínai kultúrában a pénznek nem csupán monetáris jelentősége van, hanem minden más értelemben véve is fontos szimbólum. Ha tehát pénzt találsz, akkor egészen biztosan szerencse vár rád.

Spirituális értelemben

Spirituális értelemben a pénz találása azt jelenti, hogy az Univerzum értékel, és egy másabb, magasabb dimenzió birodalmának láthatatlan lakói kifejezik feléd a tiszteletüket. Lehet, hogy szellemi lények vagy éppen angyalok segítenek rajtad, de az is lehet, hogy az elhunyt családtagjaid és szeretteid üzennek ilyen formában. Azt próbálják sugallni számodra, hogy nagyon fontos vagy számukra és értékes embernek tartanak. Ez az oka annak, hogy sokszor papírpénz helyett a szellemvilág segítségével inkább érmékbe botlasz, hiszen azok időtállóak.

Minél régebbi egy érme, annál inkább felruház egyfajta isteni és szellemi tudatossággal, hiszen az egységet is jelképezi. Visszavezet a kezdetekhez, így jó lehetőséged lesz arra, hogy mindent tiszta lappal kezdve megvalósítsd a benned rejlő ötleteket és véghezvidd a terveid.

A különböző érmék, amelyek számozottak, tagadhatatlan jelei annak, hogy a szellemvilág veled van és támogat abban, hogy elérd az álmaidat. Mindig melletted állnak mindenben, neked csupán cselekedned kell.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

13 dolog, mely akaratlanul is rendezetlenné teszi a lakást - Alakítsd át az otthonodat

13 dolog, mely akaratlanul is rendezetlenné teszi a lakást - Alakítsd át az otthonodat

Gondoltad volna, hogy a hálóban elhelyezett nagyméretű tükör növeli a takarításra fordított időt, netán azt, hogy a sötét árnyalatú lámpabúra közvetve növeli az áramszámlát? Rengeteg minden van a lakásban, amihez már észrevétlenül hozzászoktál, ám az igazság az, hogy gyakorta kellemetlen légkör és káosz alakul ki. Érdemes megfogadni tippjeinket, ha valóban rendezett és harmonikus otthont szeretnél!

Tovább »
Megtalálod mind a 12 rejtett állatot a képeken?

Megtalálod mind a 12 rejtett állatot a képeken?

Jól tudjuk, hogy az állatok az álcázás nagymesterei. Ez az evolúció műve, hogy azzal segíti a benne élőket, hogy olyan külső adottságokkal ruházta fel őket, hogy képesek legyen beleolvadni a természetbe és hogy tökéletesen álcázhassák magukat. De vajon sikerült nekik olyan jól, hogy még egy éles, gyakorlott szempár se legyen képes kiszúrni őket?

Tovább »
Melyik a legerősebb állat szerinted? - Választásod feltárja, milyen ember vagy valójában

Melyik a legerősebb állat szerinted? - Választásod feltárja, milyen ember vagy valójában

Választásaink, döntéseink nemcsak a sorsunkat határozzák meg, hanem árulkodnak a személyiségünkről. Az alábbi teszt megmutatja, hogyan gondolkodsz az életről és milyen a személyiséged. Könnyen lehet, hogy sok mindennel még te is csak most szembesülsz először, ezért mindenképpen teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Hajszépítő trükkök

Van, amikor semmit nem tudsz kezdeni a hajaddal: fénytelen, rálapul a fejedre, vagy egyszerűen össze-vissza áll. A lényeg, hogy ilyenkor se veszítsd el a fejedet, az alábbi trükkökkel villámgyorsan megzabolázhatod tincseidet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Ariella

Spirituális tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Ariella

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép