2018. augusztus 20. - István, Vajk
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 20. - István, Vajk
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Találtál már pénzt az utcán? - Íme, a mögöttes spirituális jelentése!

Ugyan ki ne szeretne a semmiből pénzre bukkanni? Munkába menet vagy éppen egy eldugott lépcsőn pénzt találni, mindenféle felelősség nélkül, mindig hatalmas öröm. Nem is feltétlenül a talált pénz nagyságáról van szó, ezért ennek a szerencsének egy tehetős ember is ugyanúgy örül, mint szegényebb társa. A véletlenül talált pénz azonban nem csupán örömet okoz, egyéb okai is vannak.

A pénz maga szimbolikus jelentéssel bír

Nem csupán a nyomtatott pénz, hanem az érmék is. A legenda úgy tartja, hogy mindenki átad magából és az energiáiból valamit, aki a pénzt korábban birtokolta. Az érmék, különösen, ha régebbiek, egész múlttal rendelkeznek, ami túlmutat a pénzbeli értéken. Az érmék emellett a hatalom szimbóluma is. Minél több pénze van valakinek, annál befolyásosabb. A kínai kultúrában a pénznek nem csupán monetáris jelentősége van, hanem minden más értelemben véve is fontos szimbólum. Ha tehát pénzt találsz, akkor egészen biztosan szerencse vár rád.

Spirituális értelemben

Spirituális értelemben a pénz találása azt jelenti, hogy az Univerzum értékel, és egy másabb, magasabb dimenzió birodalmának láthatatlan lakói kifejezik feléd a tiszteletüket. Lehet, hogy szellemi lények vagy éppen angyalok segítenek rajtad, de az is lehet, hogy az elhunyt családtagjaid és szeretteid üzennek ilyen formában. Azt próbálják sugallni számodra, hogy nagyon fontos vagy számukra és értékes embernek tartanak. Ez az oka annak, hogy sokszor papírpénz helyett a szellemvilág segítségével inkább érmékbe botlasz, hiszen azok időtállóak.

Minél régebbi egy érme, annál inkább felruház egyfajta isteni és szellemi tudatossággal, hiszen az egységet is jelképezi. Visszavezet a kezdetekhez, így jó lehetőséged lesz arra, hogy mindent tiszta lappal kezdve megvalósítsd a benned rejlő ötleteket és véghezvidd a terveid.

A különböző érmék, amelyek számozottak, tagadhatatlan jelei annak, hogy a szellemvilág veled van és támogat abban, hogy elérd az álmaidat. Mindig melletted állnak mindenben, neked csupán cselekedned kell.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mit mos el az életedben a közelgő őszi eső? - A hatalmas Tefnut istennő elárulja!

Mit mos el az életedben a közelgő őszi eső? - A hatalmas Tefnut istennő elárulja!

Az egyiptomi Tefnut az eső, a víz, a harmat, a földön található minden nedvesség, és általuk a termékenység istennője, aki ezúttal azt jövendöli meg, ha tudni szeretnéd, hogy mit fog elmosni a közelgő őszi eső az életedben. Talán a bánatot, a rossz időszakot vagy a régi dolgokat? Húzz egy lapot, és kiderül!

Tovább »
Napi Tarot - Hétfő

Napi Tarot - Hétfő

Fedezd fel a múlttal, az otthonnal, az anyával, az élet rejtélyeivel, Hekaté, az Ősi Holdistennő bölcsességével kapcsolatos mély érzéseidet.

Tovább »
A hétfői nap angyalüzenete

A hétfői nap angyalüzenete

A mélykék tenger a lelkedhez szól, meggyógyítván és megnyugtatván téged. Ha csak elképzeled, ahogyan alámerülsz gyógyító erejű méhébe, már az is majdhogynem képes meghozni a kívánt eredményt. Sőt még jobb, ha fizikailag is eltöltesz némi időt az óceán közelében. Hagyd, hogy ereje és szépsége elmossa minden bajodat és gondodat.

Tovább »

Kalkulátor

Horoszkóp és őrangyalok

Az angyalok a mennybolt csillagai között élnek. Minden csillagjegynek és bolygónak van őrangyala. Ha sikeresen kapcsolatba szeretnél lépni a saját őrangyaloddal, akkor az asztrológia jó kiindulópont lehet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Vargyai Györgyi

Spirituális személyiségfejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Vargyai Györgyi

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép