2018. augusztus 16. - Ábrahám
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 16. - Ábrahám
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Kérj egy jelet az Univerzumtól - Kövesd az útmutatót!

Mindannyian voltunk olyan szituációban, hogy úgy éreztük, csapdába estünk a saját életünkben. Az útmutatás keresése viszont néha nehézkes, hiszen még a legbölcsebb és legtisztább emberek is félrevezethetnek bennünket. Ami valaki számára helyes, nem mindenki számára megfelelő. Ezért aztán a jó tanácsok „halálos” kimenetelűek lehetnek.

Ennek az az oka, hogy nem mindig vagyunk képesek felismerni az igazságot, vagy megkapni azt, amit szeretnénk. Ilyenkor kérj inkább jelet az Univerzumtól. Miért? Azért, mert az Univerzum te vagy!

Az Univerzum te vagy

Univerzum/Isten/istenek/istennők/angyalok… stb. Azt hihetnéd, hogy Isten vagy az Univerzum közvetlenül válaszolni fog a kérdésedre. Ellenkezőleg. Közvetlenül kapcsolódhatsz az Isteni forráshoz, és saját magad válaszolod meg a kérdésedet. Ennek számos módja van, de most megmutatjuk a legismertebb módszereket.

Így kérj jelet az Univerzumtól

  • Annak érdekében, hogy jelet kérjünk, fel kell készítenünk az elménket. Mi a kérdés?
  • Ez nem ostobaság, az Univerzum nem válaszol rögtön minden kérdésedre. Fel kell tenned egy kérdést és várnod a válaszra. Ne ugorj más kérdésre, idővel megkapod a jelet, a választ.
  • Most, hogy a kérdés világos, meditálj rajta. Csukd be a szemed, beszélj Istennel. Egyszerűsítsd. Ismételd meg, bizonyosodj meg arról, hogy kérdésed hangos és tiszta.
  • Mondd el, hogy miért fontos ez számodra. Ezzel felhatalmazod az Univerzumot a válaszra. Mondd el úgy, mintha a legjobb barátoddal beszélnél, mondd el vágyaidat.

 

  • Adj lehetséges válaszokat. Mondd el, hogy milyen válaszra számíthatsz, mi lenne szerinted a jó. Például tedd fel ezt a kérdést: Igen vagy nem? Most folytasd: Ha igaz, akkor holnap 14:04 órakor megpillantom a Nap fényét. Ha hamis, akkor esni fog. Természetesen az Univerzum, nem köteles ilyen módón válaszolni.
  • Adj meg egy határidőt. Kérd meg, hogy a lehető legtisztább módon jelezzen. „Azt akarom, hogy küldj nekem egy jelet hétfőn 10 órakor”. Miért tenné ezt? Azért, mert még mindig arra az egy kérdésedre koncentrálsz. Lelkileg és szellemileg éber vagy, erőt és bizalmat sugárzol.
  • Fejezd be a meditációt és engedd el. Enged el az energiát, de tartsd szem előtt, anélkül, hogy veszítene intenzitásából. Hagyd, hogy a világegyetem eldöntse, hogyan fog válaszolni. Emlékezz a kérdésre, azon az éjszakán, amikor a határidő közeleg. Ismételd meg, ha szükséges.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Zöld pötty teszt - Mennyire uralja életedet a féltékenység és az irigység?

Zöld pötty teszt - Mennyire uralja életedet a féltékenység és az irigység?

Vajon az az ember vagy, aki folyamatosan gyanakszik, és partnerében hűtlenséget vél felfedezni, vagy inkább nyugodt típus, aki nem gondol ilyesmire? Csak a szerelmi kapcsolataidat uralja a féltékenység, vagy a barátaiddal, ismerőseiddel kapcsolatban is ilyen a hozzáállásod? Ebből a képes tesztből minden kiderül!

Tovább »
7 jel, ami arra utal, hogy csemetéd emlékszik az előző életére

7 jel, ami arra utal, hogy csemetéd emlékszik az előző életére

Úgy tartják, hogy a gyerekek kb. 3-4 éves korukig képesek emlékezni korábbi inkarnációikra, és ha jobban odafigyelünk, kaphatunk tőlük olyan információt, mely tényként tárja elénk, hogy csemeténk nem a jelenről mesél. Emlékképeik valósággal való összevetése igencsak problémás, ugyanis egy olyan élet mozaikját látják, mely akár évszázadokkal korábban zajlott le.

Tovább »
Mini lasagne és társai - 4 mennyei finomság muffin formába öntve

Mini lasagne és társai - 4 mennyei finomság muffin formába öntve

Az interneten ezrével lehet fellelni finomabbnál finomabb muffin recepteket, legyen szó édes, vagy sós változatról. Ezek a receptek azonban egészen mások, ugyanis a muffin formára csak azért van szükség, hogy elkészíthessük az ételek mini variációját, ami rendkívül gusztusos látvány. Mutatjuk a 4 legfinomabbat, melyek minket azonnal levettek a lábunkról.

Tovább »

Kalkulátor

Kabala és amulett-kalkulátor

Az amulettek és a kabalák üzenetet közvetítenek és védelmeznek. Neked van már? Ha még nincs, válassz egyet. Vajon melyik az, amely a legjobban illik hozzád?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Seress Attila

Keresztény jövőlátás (jóslás)

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Seress Attila

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép