2018. június 24. - Iván
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 24. - Iván
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Kérj egy jelet az Univerzumtól - Kövesd az útmutatót!

Mindannyian voltunk olyan szituációban, hogy úgy éreztük, csapdába estünk a saját életünkben. Az útmutatás keresése viszont néha nehézkes, hiszen még a legbölcsebb és legtisztább emberek is félrevezethetnek bennünket. Ami valaki számára helyes, nem mindenki számára megfelelő. Ezért aztán a jó tanácsok „halálos” kimenetelűek lehetnek.

Ennek az az oka, hogy nem mindig vagyunk képesek felismerni az igazságot, vagy megkapni azt, amit szeretnénk. Ilyenkor kérj inkább jelet az Univerzumtól. Miért? Azért, mert az Univerzum te vagy!

Az Univerzum te vagy

Univerzum/Isten/istenek/istennők/angyalok… stb. Azt hihetnéd, hogy Isten vagy az Univerzum közvetlenül válaszolni fog a kérdésedre. Ellenkezőleg. Közvetlenül kapcsolódhatsz az Isteni forráshoz, és saját magad válaszolod meg a kérdésedet. Ennek számos módja van, de most megmutatjuk a legismertebb módszereket.

Így kérj jelet az Univerzumtól

  • Annak érdekében, hogy jelet kérjünk, fel kell készítenünk az elménket. Mi a kérdés?
  • Ez nem ostobaság, az Univerzum nem válaszol rögtön minden kérdésedre. Fel kell tenned egy kérdést és várnod a válaszra. Ne ugorj más kérdésre, idővel megkapod a jelet, a választ.
  • Most, hogy a kérdés világos, meditálj rajta. Csukd be a szemed, beszélj Istennel. Egyszerűsítsd. Ismételd meg, bizonyosodj meg arról, hogy kérdésed hangos és tiszta.
  • Mondd el, hogy miért fontos ez számodra. Ezzel felhatalmazod az Univerzumot a válaszra. Mondd el úgy, mintha a legjobb barátoddal beszélnél, mondd el vágyaidat.

 

  • Adj lehetséges válaszokat. Mondd el, hogy milyen válaszra számíthatsz, mi lenne szerinted a jó. Például tedd fel ezt a kérdést: Igen vagy nem? Most folytasd: Ha igaz, akkor holnap 14:04 órakor megpillantom a Nap fényét. Ha hamis, akkor esni fog. Természetesen az Univerzum, nem köteles ilyen módón válaszolni.
  • Adj meg egy határidőt. Kérd meg, hogy a lehető legtisztább módon jelezzen. „Azt akarom, hogy küldj nekem egy jelet hétfőn 10 órakor”. Miért tenné ezt? Azért, mert még mindig arra az egy kérdésedre koncentrálsz. Lelkileg és szellemileg éber vagy, erőt és bizalmat sugárzol.
  • Fejezd be a meditációt és engedd el. Enged el az energiát, de tartsd szem előtt, anélkül, hogy veszítene intenzitásából. Hagyd, hogy a világegyetem eldöntse, hogyan fog válaszolni. Emlékezz a kérdésre, azon az éjszakán, amikor a határidő közeleg. Ismételd meg, ha szükséges.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 nyom, ami megoldott vagy tovább fokozott egy misztikus rejtélyt

10 nyom, ami megoldott vagy tovább fokozott egy misztikus rejtélyt

Kitartóan folynak a kutatások a világban, hogy jobban megismerhessük a történelmünket és hogy végre lehulljon a lepel a rejtélyekről. De az is igaz, hogy ez nem mindig így történik, mert akad itt 10 olyan rejtély, ami esetén az újonnan felfedezett nyomok nem feltétlenül a megoldáshoz vezettek, hanem még misztikusabbá tették a rejtélyt!

 

Tovább »
A szerelem és a számok kapcsolata - Tudd meg mit árul el rólad a szerelmi számod a romantika terén!

A szerelem és a számok kapcsolata - Tudd meg mit árul el rólad a szerelmi számod a romantika terén!

A számmisztikában minden egyes számnak kiemelt jelentősége van, segítségével pedig jobban megértheted saját magad és a viselkedésedet. Ám a számmisztika nem csak ebben segít, hanem a szerelmi életedről is árulkodik. Ehhez nincs is másra szükség, mint a születésnapodra.

Tovább »
Napi Tarot - Vasárnap

Napi Tarot - Vasárnap

Az Uralkodónő felbukkanása a földi világgal, valósággal való éppen aktuális kapcsolatunkra utal. Bölcsessége azt sugallja, hogy mindennek lejön a maga ideje, mint ahogy a természetnek is megvan a maga megbízható, örök körforgása.

Tovább »

Kalkulátor

Bőrápolás aromaterápiával

Hívd segítségül a természetet, és ápold a leghatékonyabban bőrödet, hogy az sokáig megőrizze fiatalságát, rugalmasságát. Hidd el, megéri!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Vargyai Györgyi

Spirituális személyiségfejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Vargyai Györgyi

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép