2018. április 22. - Béla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 22. - Béla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Kérj egy jelet az Univerzumtól - Kövesd az útmutatót!

Mindannyian voltunk olyan szituációban, hogy úgy éreztük, csapdába estünk a saját életünkben. Az útmutatás keresése viszont néha nehézkes, hiszen még a legbölcsebb és legtisztább emberek is félrevezethetnek bennünket. Ami valaki számára helyes, nem mindenki számára megfelelő. Ezért aztán a jó tanácsok „halálos” kimenetelűek lehetnek.

Ennek az az oka, hogy nem mindig vagyunk képesek felismerni az igazságot, vagy megkapni azt, amit szeretnénk. Ilyenkor kérj inkább jelet az Univerzumtól. Miért? Azért, mert az Univerzum te vagy!

Az Univerzum te vagy

Univerzum/Isten/istenek/istennők/angyalok… stb. Azt hihetnéd, hogy Isten vagy az Univerzum közvetlenül válaszolni fog a kérdésedre. Ellenkezőleg. Közvetlenül kapcsolódhatsz az Isteni forráshoz, és saját magad válaszolod meg a kérdésedet. Ennek számos módja van, de most megmutatjuk a legismertebb módszereket.

Így kérj jelet az Univerzumtól

  • Annak érdekében, hogy jelet kérjünk, fel kell készítenünk az elménket. Mi a kérdés?
  • Ez nem ostobaság, az Univerzum nem válaszol rögtön minden kérdésedre. Fel kell tenned egy kérdést és várnod a válaszra. Ne ugorj más kérdésre, idővel megkapod a jelet, a választ.
  • Most, hogy a kérdés világos, meditálj rajta. Csukd be a szemed, beszélj Istennel. Egyszerűsítsd. Ismételd meg, bizonyosodj meg arról, hogy kérdésed hangos és tiszta.
  • Mondd el, hogy miért fontos ez számodra. Ezzel felhatalmazod az Univerzumot a válaszra. Mondd el úgy, mintha a legjobb barátoddal beszélnél, mondd el vágyaidat.

 

  • Adj lehetséges válaszokat. Mondd el, hogy milyen válaszra számíthatsz, mi lenne szerinted a jó. Például tedd fel ezt a kérdést: Igen vagy nem? Most folytasd: Ha igaz, akkor holnap 14:04 órakor megpillantom a Nap fényét. Ha hamis, akkor esni fog. Természetesen az Univerzum, nem köteles ilyen módón válaszolni.
  • Adj meg egy határidőt. Kérd meg, hogy a lehető legtisztább módon jelezzen. „Azt akarom, hogy küldj nekem egy jelet hétfőn 10 órakor”. Miért tenné ezt? Azért, mert még mindig arra az egy kérdésedre koncentrálsz. Lelkileg és szellemileg éber vagy, erőt és bizalmat sugárzol.
  • Fejezd be a meditációt és engedd el. Enged el az energiát, de tartsd szem előtt, anélkül, hogy veszítene intenzitásából. Hagyd, hogy a világegyetem eldöntse, hogyan fog válaszolni. Emlékezz a kérdésre, azon az éjszakán, amikor a határidő közeleg. Ismételd meg, ha szükséges.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Minden fog egy szervhez kapcsolódik - Adott fog fájdalma, bizonyos szerv problémáját jelezheti előre

Minden fog egy szervhez kapcsolódik - Adott fog fájdalma, bizonyos szerv problémáját jelezheti előre

Tudtad, hogy minden fog problémája, egy adott szerv betegségére utal? Valójában nagyon szoros kapcsolat áll fent fogaink és belsőszerveink állapota között. Például a felső és alsó metszők a vesékhez, a húgyhólyaghoz és a fülekhez kapcsolódnak; a szemfog a májhoz és az epehólyaghoz.

Tovább »
Ezt a 4 feladatot csak azok oldhatják meg, akiknek igazán van sütnivalójuk

Ezt a 4 feladatot csak azok oldhatják meg, akiknek igazán van sütnivalójuk

Úgy érzed, hogy te egy jó képességű, okos ember vagy? Lehet, hogy nem vagy egy zseni, de azért vág az eszed? Akkor itt a lehetőség, hogy leteszteld magad, ugyanis ezt a 4 feladatot csak azok oldhatják meg, akiknek van egy kis sütnivalójuk! Hidd el, nem fogsz csalódni, nagyszerűen fogsz szórakozni, amíg elmerengsz a 4 feladat fölött!

Tovább »
Válassz egy ködfoltot a galaxisból, és ismerd meg életcélodat! - Képes lélekelemző teszt

Válassz egy ködfoltot a galaxisból, és ismerd meg életcélodat! - Képes lélekelemző teszt

Mindenki szeretné tudni, hogy pontosan merre is tart az életben vagy éppen mi is az életcélja. Szerencséd van, ha te is kíváncsi vagy, mert az alábbi vizuális teszt képet adhat minderről. Nem kell mást tenned, mint hallgatni a belső hangodra, és kiválasztani a galaxisból a neked szánt ködfoltot.

Tovább »

Kalkulátor

Villámszépség

Semmi nem mutat jobban az egészséges bőrnél, de olykor jobb, ha csalsz kicsit. Kalkulátorunkból megtudhatod, hogyan valósíthatod meg a sóvárgott illúziót egyetlen finom mozdulat – egy lágy ecsetvonás - segítségével.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tőke Zoltán

Hangterapeuta

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tőke Zoltán

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép