DIVAT

2008 legjobban öltözött celebjei

Szerző:
Szabó Anna
Sztárjaink górcső alá kerültek. Szigorú szempontok alapján megszületett a lista a 2008-as év legjobban öltözött celebjeiről. Íme, 12 hölgy, akik tudják, hogyan jelenjek meg sikerrel akár a sarki boltban, akár a vörös szőnyegen. Ha őket vesszük követendő példaként, nem hibázhatunk nagyot.

Kate Hudson

Kate Hudson hippi stílusát valószínűleg már mindenki jól ismeri. Azonban úgy tűnik, hogy 2008-ra kinőtt belőle. A Woodstockot idéző ruhák is remekül álltak rajta, de ez a csodálatos Valentino bőrkabát úgy idomul hozzá, mintha ráöntötték volna.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow, az Oscar-díjas színésznő jobban néz ki, mint valaha. Neki valóban jól állnak az évek, na meg a mini. A Lanvin-féle tóga abszolút nem lepedő egy hatását kelti.

Fergie

Fergie stílusa saját és mások szerencséjére az évek alatt sokat finomult. Nézzük meg akár az utcai szettjét vagy a vörös szőnyeges „uniformisát”. Igazán nincsenek harsány színek vagy extrém szabásvonalak.

 

Anne Hathaway


Anne Hathaway, az én személyes kedvencem. Napjaink egyik igazi stílusikonja. Lehet, hogy nehéz évet tud maga mögött, ám ez azon a bizonyos piros szőnyegen sosem látszik. Megjelenése mindig fenséges és nagyszerű. Egyszerűen nem tud hibázni.

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker, amikor találkozott Patricia Fielddel, egyben megismerkedett a stílussal is. A Szex és New Yorkig Sarah Jessica volt a „hogyan ne öltözködjünk” mintapéldánya. Nézzük meg most, a merész összeállítások igazán zseniálisak számára.

Eva Mendez

Eva Mendez mindig extra nőcis és csinos. Valljuk be, nem nullás mérettel rendelkezik, mégis nagyon attraktív. Az én kedvencem a virágos kis koktélruha. A sárga szín elég rizikós választás, de ő tudja magán viselni. Köszönjük Dolce & Gabbana.

Charlize Theron

Charlize Theron, a szépséges színésznő, a hétköznapokban is mindig elragadó. Az csak egy dolog, hogy trendi, de még jól is állnak neki ezek a holmik. A bőrhatású legging és a 80-as éveket idéző zakó egyszerűen telitalálat.

Heidi Klum


Heidi Klum, szupermodell, bármit tesz, hibátlan. Nincs ez másképp az öltözködésével sem. Akinek ilyen a lába, ne rejtse el! Ez a mini ruha igazán szexi, de a szett igazi éke, a sokpántos, bojtos, Louis Vuitton szandál.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan, az utóbbi időben nem sok becsülendő dolgot tud felmutatni. Ha jól végiggondoljuk, egy dolgot mégis a javára írhatunk, a szupertrendi stílusát. A bőrhatású legging és virágmintás muszlin felső kombinációja zseniális választás, gratulálunk.

Lilu


Lilu, az aranyhajú műsorvezető stílusa kifogástalan. Mindig nem tud minket lepni, kissé extrém frizuráival, és változó stílusával. A hétköznapokban inkább lezser holmikban jár, de a kamerák előtt igazi dívává válik.

 Ördög Nóra

Ördög Nóra, a Szombat esti láz műsorvezetője, szépsége mellett öltözködése sem elhanyagolható. Mindig pompásan fest, és nem csak a színpadon, hanem a magánéletben is. Szettjeit remek ízléssel válogatja össze nap, mint nap.

Lily Allen


Lily Allen, énekesnő, első videó klipes, tornacipős borzalmas összeállítására, gondolom, sokan emlékszünk. Ma már nem erőlteti ezt a szörnyű mixet, és milyen jól teszi. Ez a bársony és csipke összeállítás nőies és elegáns, csak így tovább.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL