Halak

Halak – a romantikus szerető


Ami elcsábítja: szerelem, víz, szatén lepedő, szerelmes dalok.

Erogén zónák: lábfej, képzelet.


A legromantikusabb természetűek a Halak. Élvezik a szerelmes szavakat, a kitartó becézgetést. A leghidegebbje is lángra gyúl, ha a lábát dörzsölgetik.

Rózsaszín szemüveggel a szemén hajlamos elveszni egy másik emberben, e kettős jegy másik oldala viszont rendkívül ravasz, ám szörnyen gyakorlatiatlan. Érzelmileg összetett jegy, amelyet nehéz megérteni. Ha elkötelezi magát melletted, eggyé akar válni veled, a lelki társával,és örök hűséget vall. Aztán továbbúszik, hogy más lehetőségek felé kacsintson, és csak ritkán lehet teljesen elválasztani a korábbi partnereitől, ezért az egyesülés nem hangzik túlságosan igaznak. Az egyik leghűtlenebb jegy, de a legmegbocsátóbb is.

A Halak nem igazán tudja, hol van a határ közte és a külvilág között. Lágyszívű és naiv, mindig meghatja egy sírós történet, a korábbi partnerek, barátok pedig ezt ki is használják. A szelíd felszín alatt két véglet között ingadozik, ahogy a Halak is a hatalmas belső érzelmek és a külső követelmények között. Mivel önmagát nem igazán érti meg, ezért a külvilágra hagyatkozik, hogy visszatükrözze, mi történik őbenne. Ebben a folyamatban úgy segíthetsz, ha szelíden megosztod vele a meglátásaidat és segítesz neki megfontolt és nem automatikus válaszokat adni.

Mivel mélyen együtt érző és figyelmes jegy, pontosan tudja, mit gondolsz vagy érzel, és ösztönösen válaszol minden ki nem mondott vágyadra. Valójában már az előtt ismeri az érzéseidet, mielőtt te megismernéd azokat – és reméli, hogy te ugyanígy reagálsz rájuk, ami nagy gondot jelenthet, ha a kevésbé intuitív jegyek közé tartozol. Ez az érzékeny jegy gyakran túl kíméletlennek tartja a világot, ezért menekülni akar. Ha a képzeletbe menekül, az függőséghez vagy csalódáshoz vezethet. A világmegmentési vágya gyakran helyezi őt az áldozat szerepébe. Ilyenkor legjobb, ha ellátod néhány gyakorlatias tanáccsal és racionális, józanésszel.


Vissza a csillagjegyekhez >>>

 

Kíváncsi vagy arra, hogy összeillesz-e a pároddal?

Párhoroszkópunk megmutatja

Kattints >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL