Vízöntő

Vízöntő – a szenvtelen szerető


Ami elcsábítja: ami a fejben játszódik le, lágy érintés, testfestészet.

Erogén zónák: lábikra és boka.


A Vízöntő szereti, ha kényeztetik. Fantáziáját illatos virágokkal, gyertyafénnyel hozhatod működésbe. Érzékiségére a csukló és a boka simogatása van nagy hatással. Az erőszakos viselkedéstől viszont végleg elriad.

Rendkívül független és kiszámíthatatlan jegy. Nagy kihívás kiismerni az ilyen társat. Ha azonban az első akadályokon túl vagy, akkor már hosszú utat tettél meg, még ha nem is úgy tűnik. Tény, hogy a Vízöntő egy megállapodott kapcsolatot meglepően megnyugtatónak tart. Mindazonáltal szereti kifejezésre juttatni a személyes szabadságát, és kihasználja a flörtölésre kínálkozó alkalmakat: ilyenkor általában mély és jelentőségteljes vitákba bonyolódik. Az ilyen viselkedést nyugodtan hagyd figyelmen kívül.

Ha a Vízöntő félrelép, teljesen összezavarodik, ha a féltékenységednek bármilyen jelét adod. Ő még csak hírből sem ismeri a féltékenység érzését, és szerinte mindenkinek egyenlő szabadság jár. Nagyra becsüli mindenkiben az egyediséget, és támogatja ennek kifejezését. Ezért néhány szokatlan dologba is képes belekeveredni, ha kapcsolatról vagy romantikáról van szó.

A Vízöntőt tartják a zodiákus legérzéketlenebb jegyének, pedig ez a racionális jegy is nagy szenvedéllyel bír, csak egyszerűen nem hozza felszínre. Nagy problémát okoz neki az intimitás, jobban szereti, ha az elmék találkoznak. A legtöbb Vízöntő idegennek érzi magát a Földön, mintha az otthona messze vagy a jövőben lenne, ahol az emberiségnek jobb helye lesz. Önmaga és mások által félreértett jegy, ezért nagyon sok időt fordít arra, hogy rájöjjön, mitől működik.


Vissza a csillagjegyekhez >>>

 

Kíváncsi vagy arra, hogy összeillesz-e a pároddal?

Párhoroszkópunk megmutatja

Kattints >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL