2018. április 21. - Konrád
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 21. - Konrád
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Mikor történjen az első szex? - Ha esélyt akarsz adni a szerelemre, ne bújjatok ágyba túl hamar!

Füzesi Viki

Egy új kapcsolat kezdete vitathatatlanul az egyik legjobb érzés a világon. Minden lehetségesnek tűnik, szinte röpülsz a boldogságtól, úgy érzed, hogy semmi rossz nem történhet. A pozitivitás és a gyomrodban repkedő pillangók miatt, teljesen elveszítheted a fejedet. Ilyenkor hajlamos lehetsz meghozni olyan döntéseket, amelyeket később megbánnál.

Az egyik ilyen döntés az intimitás és a szex. Nincs egyértelműen jó vagy rossz idő, de ne vágj bele túl hamar, meglátod később jobb lesz a kapcsolatod. Ez nem valami régimódi tanács, a mostani világ tapasztalatai is ezt igazolják. Ha úgy gondolod, hogy esélyetek van egy komoly kapcsolatra, ne siessétek el a dolgot. Nagyon sok oka van annak, hogy miért akarsz máris ágyba bújni a partnereddel, íme az alábbiak:

- Magával ránt a pillanatnyi szenvedély.

- Izzik köztettek a levegő.

- Hirtelen vágyakoztok az intimitásra.

- Érvényesíteni akarod a szeretkezéssel a kapcsolatot, vagy csak éppen vissza akarsz kerülni a lóra, egy nehéz szakítás után.

- Nyomás alatt vagy, mert úgy érzed, a másik fél elvárja tőled, hogy beadd a derekadat.

Teljesen rendben van a szex, ha biztos vagy benne, hogy mindketten ugyanazon az oldalon vagytok. De a férfiak számára ez rossz jelzés, úgy gondolják ebből nem lesz hosszú távú kapcsolat. Nem biztos, hogy egy éjszaka többre fog vezetni. A való életben az ilyen ritkán történik meg. Persze vannak kivételek.

Ne légy naiv!

Ha nem vársz eleget és nem gondolod át a dolgot, vagy inkább csak a legjobbra számítasz, akkor naiv vagy. A fickót elsődlegesen az ösztönei hajtják, és lehet, hogy csak félreértelmezted az érzéseit. És amikor felismered ezt, túlságosan kétségbeesel, és olyan dolgokat tehetsz, ami nem fog túl jót tenni az önbecsülésednek. 

Ha túlságosan próbálkozik, csak akkor fogsz neki megfelelni, ha megteszed. Ezzel pillanatnyilag elégedetté teszed, de nem biztos, hogy maradni fog. Ha meg akarod tartani, próbálj valami mást mutatni neki, fogd meg a személyiségeddel. Ez nem azt jelenti, hogy száműzd a szexet, de azért ne csináld, hogy megfelelj neki, csakis magad miatt.

Ismerjétek meg egymást!

Ha más elsőre bejött, érdemes többet is megtudnod róla. Olyan sokoldalú lehet egy személyiség. Tud meg, hogy mit szeret és mit nem. Mi a véleménye a politikáról és körülötte lévő világról? Hogyan viszonyul a családjához és mi a története? Te is mesélj magadról, légy nyitott. Ezzel közelebb kerülsz hozzá és még kényelmesebbé teszi majd az együttlétet. Hosszútávon fontos információkat tudhattok meg egymásról.

Mint már korábban említettük, nincs megfelelő idő az első közös estéhez. De itt van néhány pozitív jel, hogy készen álltok rá.

- Kölcsönösen vonzódtok egymáshoz és tisztelitek egymást.

- Megbízható.

- Különleges eseményként kezeli a dolgot.

- Túl van az exén.

- Mindketten ugyanazt várjátok egy kapcsolattól.

- El tudsz vele képzelni egy hosszú távú kapcsolatot.

- Úgy érzed, hogy a következő logikus lépés a szex.

- Tudod, hogy nem fogod megbánni.

Mindig jobb bele vágni úgy, hogy tudod, összeilletek. Főként akkor, ha többre vágysz egy alkalmi éjszakánál. Érzed, hogy méltó a figyelmedre és a szeretetedre, ugyanazt keresitek a szerelemben, akkor nem lesz probléma a fizikai kapcsolat létesítésével.

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...
$( document ).ready(function() { $("#main_SC_TBlock").insertBefore("#fb"); });

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Melyik virág képviseli a személyiségedet? - Megmutatja, mit jelentesz az emberek számára

Melyik virág képviseli a személyiségedet? - Megmutatja, mit jelentesz az emberek számára

Melegszívű cseresznyefavirág vagy? Elbűvölő tulipán? Energikus napraforgó? Netán ártatlan liliom? Gyere, derítsük ki együtt a választ, ugyanis az általad választott virág sokat elárul majd rólad! Nem hiszed? Akkor teszteld magad most!

 

Tovább »
7 apró és láthatatlan jel, amely árulkodik az életkorodról - Nem tudod álcázni

7 apró és láthatatlan jel, amely árulkodik az életkorodról - Nem tudod álcázni

Előbb vagy utóbb minden nő megtapasztalja az öregedés első jeleit, amelyeket persze igyekszik elrejteni. Próbálják eltüntetni az apróbb ráncokat és a frizurájukra is mindinkább odafigyelnek. Ám vannak az öregedésnek finomabb jelei is, amelyek elsőre ugyan nem feltűnőek, ám ha nem figyelsz oda eléggé rájuk, a későbbiekben már tehetetlen leszel. Vajon milyen jelekre kell odafigyelned?

Tovább »
Válassz egy lótuszt, és tudd meg, hogy korábbi életed milyen párhuzamot mutat a jelenlegivel!

Válassz egy lótuszt, és tudd meg, hogy korábbi életed milyen párhuzamot mutat a jelenlegivel!

Tűnődtél már el azon, hogy vajon ki lehettél előző életedben? A legtöbb embernek több száz, de akár több ezer előző élete is lehetett, így gyakorlatilag lehetetlen megismerni mindazt a tapasztalatot, amit felhalmoztál korábban. Néhány dolgot persze ki lehet deríteni, főként akkor megy ez könnyebben, ha a jelenlegi életeddel az adott előző életed mutat egyfajta párhuzamot.

Tovább »

Kalkulátor

Karácsonyi süteményözön

A legjobb, és legfinomabb sütemények receptjei egy helyen. Induljon a karácsonyi sütés!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Gáti Dóra

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Gáti Dóra

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép