Nyilas

Nyilas – a kalandvágyó szerető


Ami elcsábítja: közös ötletek, egzotikus helyek.

Erogén zónák: csípő, comb belseje.


A Nyilasnak fontosabb a szerelmi élménynél mindaz, ami vele jár. Legbiztosabban szellemes társalgással hódítható meg. Később hálásan fogadja, ha egész testét rózsaolajjal dörzsölik be.

A romantikus Nyilas szabad lélek, aki nehezen kötelezi el magát egyetlen személy mellett. Ha a jelek szerint félrelépeget, okod van az aggodalomra, bár a könnyed flörtök sem szokatlanok. Valószínűleg azonban nem kapsz előre jelzést: ha úgy tervezi, hogy elmegy, csak feláll és indul. Rendkívül nagy szüksége van a személyes térre és szabadságra. Ha le akarod kötni, meg fog bukni a kapcsolat. Ha azonban elegendő teret kap, hosszú, kiegyensúlyozott kapcsolatra van kilátásod.

Nem szert hosszú távon előre tervezni, csak beszór néhány ruhadarabot a bőröndbe, és indul az orra után, és természetesen feltételezi, hogy te is vele tudsz tartani. A vadabb Nyilas ösztönöket célszerű korlátok közé szorítani, de egészében véve az életstílus jól működhet. Általában lehet adni a szavára, és bár néha hajlik a túlzásokra, szeret nyílt lapokkal játszani. Nem ravaszkodik, és sohasem beszél kétértelműen, eredendően utálja a színlelést.
Becsületessége mellett tapintatlan is. Ritkán akar szándékosan megbántani, de elszólásai gyakran fájdalmasak lehetnek. Szerencsétlen módon valahogy mindig rátapint az igazságra.

A Nyilas partner általában többet ígér, mint amennyit nyújtani tud. Mivel nem szeret nemet mondani, vagy nem gondolja végig a dolgokat, túlságosan sokat vállal magára, így elkerülhetetlen, hogy valakinek ne okozzon csalódást, de mindezt figyelmetlenségből teszi.


Vissza a csillagjegyekhez >>>

 

Kíváncsi vagy arra, hogy összeillesz-e a pároddal?

Párhoroszkópunk megmutatja

Kattints >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL