2018. július 17. - Endre, Elek
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 17. - Endre, Elek
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Válassz egy mandalát, és fedezz fel valami újat a lelkedről - Képes lélekelemző teszt

Herceg Petra

A mandala egyfajta integrált struktúra, amely egy pont köré szerveződik, ez a mandala középpontja. A tudatalatti elme azt a mandalát választja, amely anyagi és a nem anyagi valóságot tekintve leginkább jellemez téged, és a választott mandala egészen érdekes dolgokat árulhat el rólad és a személyiségedről. Kíváncsi vagy? Akkor itt az ideje, hogy teszteld magad!

 

A mandala szó szanszkrit eredetű, és az ősi indián kultúrában is jelen volt már.  Egyszerűen fordítva „kört” jelent, de valójában sokkal több, mint egy egyszerű forma. A teljes egészet képviseli, magát az életet és annak szervezeti felépítését, a mintázatában ugyanis visszaköszön egyfajta kozmikus diagram. Mindez emlékeztet arra, hogy az idő nem létezik, a világegyetem végtelen és ez az egész túlmutat a fizikai léten.

Mind az anyagi, mind a szellemi lét leírására tökéletesen alkalmas és az élet minden területén visszaköszön, a Földet, a Napot és a Holdat egyszerre szimbolizálja, de a barátokat, a családot, a közösséget és az isteni létet is megjeleníti egyszerre.

Nézd végig figyelmesen az alábbi képeket, és válaszd ki azt a mandalát, ami a leginkább közel áll hozzád. Hallgass a megérzéseidre!

 

  

  

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Bosszantó papillómák és szemölcsök - Így távolíthatod el egyszer s mindenkorra!

Bosszantó papillómák és szemölcsök - Így távolíthatod el egyszer s mindenkorra!

Papillómák és szemölcsök már évezredek óta érintik az embereket. 3000 éves múmiákon is találtak, illetve Shakespeare is említést tett róluk a szonettjeiben. A szemölcsök kerek alakú képződmények a bőrön, és a humán papillomavírus (HPV) okozza. Általában ártalmatlanok, de lehetnek nagyon csúnyák és fertőzők is. Íme, néhány módszer, mely segíthet a növekedés és a terjedés megszüntetésében.

Tovább »
Felismered a madarakat képeken? - Játékos teszt

Felismered a madarakat képeken? - Játékos teszt

Mit gondolsz, milyen ornitológus válna belőled? Persze ha annak vagy erdésznek készültél, esetleg csak nagy természetjáró és állatbarát vagy, akkor jó eséllyel felfogod ismerni a képeken látható madarakat. Ámde, ha világ életedben a városban laktál, kerülted a természetet, vagy madárfóbiád van, akkor neked nagyobb kihívást jelenthet ez a játékos feladat!

Tovább »
Mit veszel észre először a képen? - Feltárja, mit keresel az életben

Mit veszel észre először a képen? - Feltárja, mit keresel az életben

A szem csodálatos eszköz, általa felfedezhetjük a körülöttünk lévő világot és segít abban, hogy megtaláljuk azt, amit akarunk az életben. Amit a szemünk érzékel, azt befolyásolhatják a gondolataink, a meggyőződéseink, valamint a hasonló tárgyakkal kapcsolatos korábbi tapasztalataink. Azonban az elme ad értelmet annak, amit látunk, de meg kell értenünk, hogy mindezt a jellemünk egyes részei is befolyásolhatják.

Tovább »

Kalkulátor

A színek ereje

Milyen színek vesznek körül? Milyen színű ételeket fogyasztasz? Ha egy szín túlságosan jelen van életedben, az nagy jelentőséggel bír. Mint ahogy az is, ha az egyik hiányzik belőle. Válaszd ki, melyik az, és tudd meg, mire van szükséged és mit üzen neked.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Búza Judit

Spirituális fejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Búza Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép