2018. április 25. - Márk
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 25. - Márk
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Válassz egy mandalát, és fedezz fel valami újat a lelkedről - Képes lélekelemző teszt

Herceg Petra

A mandala egyfajta integrált struktúra, amely egy pont köré szerveződik, ez a mandala középpontja. A tudatalatti elme azt a mandalát választja, amely anyagi és a nem anyagi valóságot tekintve leginkább jellemez téged, és a választott mandala egészen érdekes dolgokat árulhat el rólad és a személyiségedről. Kíváncsi vagy? Akkor itt az ideje, hogy teszteld magad!

 

A mandala szó szanszkrit eredetű, és az ősi indián kultúrában is jelen volt már.  Egyszerűen fordítva „kört” jelent, de valójában sokkal több, mint egy egyszerű forma. A teljes egészet képviseli, magát az életet és annak szervezeti felépítését, a mintázatában ugyanis visszaköszön egyfajta kozmikus diagram. Mindez emlékeztet arra, hogy az idő nem létezik, a világegyetem végtelen és ez az egész túlmutat a fizikai léten.

Mind az anyagi, mind a szellemi lét leírására tökéletesen alkalmas és az élet minden területén visszaköszön, a Földet, a Napot és a Holdat egyszerre szimbolizálja, de a barátokat, a családot, a közösséget és az isteni létet is megjeleníti egyszerre.

Nézd végig figyelmesen az alábbi képeket, és válaszd ki azt a mandalát, ami a leginkább közel áll hozzád. Hallgass a megérzéseidre!

 

  

  

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

8 módja annak, hogy elfelejtsd a viszonzatlan szerelmet - Felejtsd el, ha nem szeret!

8 módja annak, hogy elfelejtsd a viszonzatlan szerelmet - Felejtsd el, ha nem szeret!

A legszebb dolog beleszeretni valakibe, de csak akkor, ha az érzések viszonzásra találnak. A viszonzatlan szerelem veszélyes betegséggé válhat, ami csökkenti az önbecsülést, és olyan érzést kelt, mintha nem érdemelnénk meg a boldogságot. Ha te is ebben a cipőben jársz, ne aggódj, van rá gyógymód. Ki kell szeretned belőle, hogy újra szabad lélek lehess.

Tovább »
Várnak rád az év egyik legmágikusabb napján, április 30-án Beltane angyalai, hogy segíthessenek!

Várnak rád az év egyik legmágikusabb napján, április 30-án Beltane angyalai, hogy segíthessenek!

Április 30-a éjjelén kezdődik és május elsejéig tart az ősi ír-kelta druida tűzfesztivál, ahol a szerelmet, a termékenységet, az életet, a boldogságot ünnepelik, így akár e tekintetben Te is segítségül hívhatod az angyalokat, akik megadják neked mindazt, amire vágysz! Ne hagyd ki az év egyik legmágikusabb napját, amikor is várnak rád az angyalok, hogy segíthessenek!

Tovább »
Napi Tarot - Szerda

Napi Tarot - Szerda

A Csillag, úgy tetszik, a Mértékletesség testével. Nővérével ellentétben ő nem tartalékol és mérlegel, hanem fenékig kiüríti a kancsóit. Bízik abban, hogy azok újra meg újra megtöltődnek.

Tovább »

Kalkulátor

Hajápolási 1 x 1

Ahhoz, hogy hajadról megfelelően tudj gondoskodni, ismerned kell annak természetét és állapotát, hogy egyedi igényeinek eleget tehess. Észre kell venned a problémákat, hogy megfelelő hatékonysággal léphess fel ellene.

Még több kalkulátor »

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép