2018. szeptember 23. - Tekla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 23. - Tekla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Válassz egy mandalát, és fedezz fel valami újat a lelkedről - Képes lélekelemző teszt

Herceg Petra

A mandala egyfajta integrált struktúra, amely egy pont köré szerveződik, ez a mandala középpontja. A tudatalatti elme azt a mandalát választja, amely anyagi és a nem anyagi valóságot tekintve leginkább jellemez téged, és a választott mandala egészen érdekes dolgokat árulhat el rólad és a személyiségedről. Kíváncsi vagy? Akkor itt az ideje, hogy teszteld magad!

 

A mandala szó szanszkrit eredetű, és az ősi indián kultúrában is jelen volt már.  Egyszerűen fordítva „kört” jelent, de valójában sokkal több, mint egy egyszerű forma. A teljes egészet képviseli, magát az életet és annak szervezeti felépítését, a mintázatában ugyanis visszaköszön egyfajta kozmikus diagram. Mindez emlékeztet arra, hogy az idő nem létezik, a világegyetem végtelen és ez az egész túlmutat a fizikai léten.

Mind az anyagi, mind a szellemi lét leírására tökéletesen alkalmas és az élet minden területén visszaköszön, a Földet, a Napot és a Holdat egyszerre szimbolizálja, de a barátokat, a családot, a közösséget és az isteni létet is megjeleníti egyszerre.

Nézd végig figyelmesen az alábbi képeket, és válaszd ki azt a mandalát, ami a leginkább közel áll hozzád. Hallgass a megérzéseidre!

 

  

  

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Milyen sötét erők közelednek feléd és milyen formában? - A Mágikus Varjak Tarot kártyája elárulja

Milyen sötét erők közelednek feléd és milyen formában? - A Mágikus Varjak Tarot kártyája elárulja

Ha választhatnál, hogy csak bekövetkezzen egy kellemetlen esemény, vagy inkább tudj róla előre, hogy felkészülhess, mit választanál? A Mágikus Varjak Tarot kártyája képes felfedni előtted a közelgő negatív eseményt, ha valóban tudni szeretnéd. Nem kell mindjárt szörnyen baljós dolgokra gondolni, de így akár még egy kisebb bosszúságot is elkerülhetsz! Ha kíváncsi vagy, akkor húzz egy lapot!

Tovább »
10 szörnyű haláleset, amiket a szellemek számlájára írtak

10 szörnyű haláleset, amiket a szellemek számlájára írtak

Egy szellem halálra rémített egy terhes nőt, míg egy másik egy kisgyermeket. Egy nyughatatlan kísértet pedig megfojtja azokat, akik a sírköve közelébe mentek. Több olyan rejtélyes eset is történt, ahol annyit tudhatunk biztosan, hogy egy szellemet kapcsolnak a misztikus gyilkosságokhoz és balesetekhez. Máig nem került pont ennek a 10 szörnyű halálesetnek a végére.

 

Tovább »
Mi vár rád a zodiákus ciklus második felében? - Megmondja a személyes éved száma

Mi vár rád a zodiákus ciklus második felében? - Megmondja a személyes éved száma

Szeptember az a hónap, amikor a 12 zodiákus feléhez érkezünk, és erőteljesen uralkodik a 9-es szám vibrációja. A számmisztika szerint ez az egyetlen hónap, amikor fokozottak az energiáink. Igen ám, de mi történik ezt követően? Hiszen ha a zodiákust vesszük alapul, még csak a ciklus felénél járunk. Tudd meg, mi vár rád a ciklus második felében!

Tovább »

Kalkulátor

Horoszkóp és őrangyalok

Az angyalok a mennybolt csillagai között élnek. Minden csillagjegynek és bolygónak van őrangyala. Ha sikeresen kapcsolatba szeretnél lépni a saját őrangyaloddal, akkor az asztrológia jó kiindulópont lehet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Töltszéki Judit

Kozmetikus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Töltszéki Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép