Rák

Rák – a gondoskodó szerető


Ami elcsábítja: ölelés, az érzés, hogy szükség van rá, orális szex.

Erogén zónák: mellbimbó, mell és has.


A Rák jegyében született pasi a selyem ágyneműt, Ravel Boleróját és az édes illatú parfümöt szereti. Szívét a holdfényes éjszakán elsuttogott gyengéd szavak hozzák tűzbe igazán.

A Rák partner semmit sem szeret jobban, mint társáról gondoskodni. Ha valakinek a közelébe férkőzött és elkötelezte magát egy kapcsolatban, akkor nincs visszaút. A birtokolni vágyó és ragaszkodó Ráknak eszébe sem jut a szakítás vagy a félrelépés, flörtölni is csak ritkán szokott. Teljes érzelmi összeolvadásra vágyik, ez azonban fojtogató lehet, de számíthatsz az odaadására és hűségére.

Nagy kihívást jelent megérteni a Rák viselkedését egy kapcsolatban. Kifelé kemény és magabiztos képet mutat, de a belső énje közel sem ilyen. Összetett és sebezhető jegy, rendkívül érzékeny és lágyszívű. Leginkább arra van szüksége, hogy érezze: szükség van rá. Minden apró hangulatváltozást érzékel, és biztonságérzetre van szüksége ahhoz, hogy kitárulkozzon. Kifejezetten gyakran kell tehát kimutatnod érzelmeidet, hogy mérhetetlen szeretetvágyát kielégítsd.

A Rákkal minden az otthonteremtés és az érzelmek körül forog. Ha duzzog, márpedig szokott, először nézd meg, milyen fázisban van a Hold, és rájössz, hogy nem te vagy a hibás, nem te bántottad meg. Sokszor akkor is sértve érzi magát, ha nem sértetted meg, és akkor is őszinte bocsánatkérést vár, ha semmi sértőt nem akartál kifejezni megjegyzéseddel.

Szentimentális jegy, így ha fel akarod dobni egy kicsit a kapcsolatot, szervezz meglepetés partit az első találkozás emlékére. A Rák értékeli az együtt töltött időt is, összeölelkezve egy régi filmet nézve – ezek számára a legszebb pillanatok otthon.


Vissza a csillagjegyekhez >>>

 

Kíváncsi vagy arra, hogy összeillesz-e a pároddal?

Párhoroszkópunk megmutatja

Kattints >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL