2018. április 22. - Csilla, Noémi
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 22. - Csilla, Noémi
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Hogy végre megkérje a kezedet varázs

Wadolowska Balogh Orsolya

Régóta együtt vagytok a kedveseddel és vonakodik megkérni a kezdet, pedig minden tökéletes köztetek? Azt mondja, szeret és boldog veled, mégis vonakodik? Talán csak egy kis löketre lenne szüksége és hogy segíts feloldani neki a belső félelmeit, hogy rávilágíts arra, a házasság csodálatos dolog! Ebben lesz segítségedre ez a varázslat, amely által elérheted, hogy a párod megkérje a kezdet!

 

Természetesen a varázslat nem nyújt százszázalékos sikert, legalábbis nem biztos, hogy mindenkinél egyformán működik. Ez a varázs nem sérti a párodat, nem követsz el rajta erőszakot, csupán segítesz feloldani az esetleges félelmeit, megnyugtatni és ha van benne alapvetően vágy, hogy egyszer megkérjen téged és feleségül vegyen, ezt hozod benne felszínre. Elvégre te sem szeretnéd, ha csak azért kérne meg, mert elbűvölted. Vagyis ez egy szelíd, de ugyanakkor rendkívül hatásos varázslat lehet! Segít elérni a kívánt célodat, rendbe rakja lelkileg a kedvesedet, aki ezáltal készen állhat a lánykérésre.

Kellékek

1 gyűrű

Két piros gyertya

1 fehér gyertya

1 szál vörös rózsa

1 tál víz

Zsálya füstölő

A varázslat menete

A legjobb teliholdkor, de pénteki napon, növő hold idején is elvégezheted. Tégy mindent az oltárodra. Gyújtsd meg a füstölőt, és a piros gyertyákat, amiket egymás mellé helyezel. Tedd közéjük a fehér gyertyát és eléjük a forrásvizet. Vedd kezedbe a gyűrűt, ami jegygyűrűdet fogja jelképezni és érdemes lesz minél többször magadon hordani. Hunyd le a szemedet és vizualizáld a kérésedet. Képzeld el, ahogy a párod megkér. Ne magát a helyszínt vagy hogy-hogyan (ne támassz ilyen elvárásokat) hanem csak azt, hogy megkér. Mikor felkészültél, mond el e szavakat: „Mellettem megtisztulsz a gyerekkor rossz emlékektől, a múlt csalódásaidtól és minden házassággal kapcsolatos félelmedtől.”

Tedd a vízbe a gyűrűt, várj egy kicsit, utána vedd ki és így folytasd: „Most, hogy elmostam minden aggályodat, végre megbékélsz a gondolattal, hogy milyen a jó is a házasság. Hiszen én megbízom benned és te bennem, úgy szeretlek téged, ahogyan te engem, készen állok megállapodni melletted.”

Helyezd a rózsára a gyűrűt, várj egy kicsit, amíg megszárad, majd e szavakkal húzd a gyűrűs ujjadra: „Várok rád, amíg kell, de nem akarok örökké várni, mert az én szívem csak téged akar. Ha te is így érzel irántam, légy olyan bátor, hogy megkéred a kezemet, mert lélekben már most is a férjemnek tekintelek.”

Húzd fel a gyűrűt, hajolj kicsit közelebb a fehér gyertyához és mond oda neki: „Gyertya, te vagy az én kedvesem, égjen el belőled minden, mi félelem és maradjon helyette bizalom és béke. Tudd, hogy szeretlek.”

A tál vizet öntsd ki, a rózsát tartsd meg nyugodtan, a fehér gyertyát égesd le a következő napokban. A gyűrűt pedig viseld annyiszor, ahányszor csak jól esik és légy türelemmel, ne erőltesd ezt a kérdést. A közelében lévő gyűrű és a varázslat majd segít neki erőt adni a nagy kérdés feltételéhez.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Milyennek látnak a pasik? A számok ezt is elárulják!

Milyennek látnak a pasik? A számok ezt is elárulják!

Ezúttal nem az ideális alakról lesz szó, és nem is a legújabb divatról. Inkább arról, hogy mindenkiben van valami vonzó, amivel felhívhatja magára a figyelmet. Hívjuk hát segítségül a számmisztikát és azonnal kiderül, milyennek is látnak bennünket a férfiak.

Tovább »
Napi Tarot - Vasárnap

Napi Tarot - Vasárnap

Nyílj meg arra a benned lévő képességre, hogy világra tudsz hozni dolgokat. Az őstojás repedezni kezd. Új élet és új kezdet van kialakulóban.

Tovább »
A vasárnapi nap angyalüzenete

A vasárnapi nap angyalüzenete

Az elsődleges kapcsolat közted és Isten között szövődik, és minden további kapcsolatod ezt követi. Egy kapcsolat bevonzására, orvoslására és kiegyensúlyozására öleld magadhoz még szorosabban szerető Teremtődet. Amikor az ölelésben biztonságban és szeretve érzed magad, virágba borul majd minden más kapcsolatod is.

Tovább »

Kalkulátor

Meditációs technikák

A meditáció megnyugtatja a testet, a lelket, és ellazít. És ha még nyugodt, csendes környezet is párosul hozzá, akkor igazi kikapcsolódást nyújt. Válaszd ki, melyik típusú meditációs technikára van jelenleg szükséged, és máris kipróbálhatod.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Kegyes Éva

Protokoll és tánc szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Kegyes Éva

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép