2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Fejleszd az intuícióidat a 6 varázslat egyikével! - Nagyon ütős hatást érhetsz el!

Wadolowska Balogh Orsolya

Szeretnéd, ha megérzéseid erősebbek lennének? Ha tisztábban látnál vagy éreznél? Ha az intuícióid utat mutatnának, megsúgnák merre menj vagy mit tegyél? Ezt természetesen megteheted különböző gyakorlatok és meditáció segítségével, de ha mellé beveted a 6 mágia egyikét, azzal csak meggyorsíthatod és felerősítheted a folyamatot! Próbáld csak ki!

Legyen segítségedre ez a 6 intuíció fejlesztő mágia

Legyen segítségedre ez a 6 intuíció fejlesztő mágia

Intuíciólöket

Egy teliholdas éjszakán gyújts 9 darab lila színű gyertyát. Mellette égess szantál füstölőt. Szükséged lesz még egy tál forrásvízre, amit előtte a telihold fényében feltöltöttél. Továbbá legyen a közeledben egy kis tál só is.

Tégy mindent az oltáradra. Mikor felkészültél, húzz magad köré varázskört. Fókuszálj a vágyadra, majd vedd a kezedbe a marokkő méretű holdkövet vagy választott holdkő ékszert. Így fogj hozzá a mágiának: „Köszöntelek Hold istennő a Te napodon, veled ünneplek és tisztellek. Ezért oszd meg velem kérlek a hold erejét, hogy intuícióim olyan pontosan és erősek legyenek, mintha csak olvasnám őket. Küld el nekem holdsugaraidat vonják be elmémet és ne lehessen több titok előttem.”

Fogd a holdkövedet és tedd a füstölő felé e szavakkal: „Megtisztítalak a szél erejével!”Majd a gyertyaláng felett óvatosan húzd végig, elég ha csak a melegét érzed és mond: „Megtisztítalak a tűz erejével!” Utána tedd a vízbe majd mond: „Megtisztítalak a víz erejével!” Végül rakd a sóba: „Megtisztítalak a föld erejével!”

Ezután tedd ki a hold fényére miközben azt mondod: „Add rá áldásodat Hold Istennő!”

Várj egy kicsit, majd köszönd meg az istennő segítségét. Az első éjszaka aludj együtt a kővel, de akár minden éjszakára a párnád alatt hagyhatod. Ha pedig ékszer, rendszeresen viselheted, ugyanis napközben a megérzéseiden is sokat fog javítani.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A szervezet vízvisszatartásának 5 alapvető jele - Így kezeld a problémát!

A szervezet vízvisszatartásának 5 alapvető jele - Így kezeld a problémát!

Testünk nagyrésze víz, ezáltal minden egyes szervünk tartalmaz vizet. Azonban időnként megesik, hogy a szervezet túl sok vizet tart vissza, és ez káros mind az egészségre, mint a szépségre. Ha túl sok víz van a szervezetben, azt vízvisszatartásnak nevezzük.

Tovább »
Ez egy hihetetlenül brilliáns és rendkívül kreatív vizuális teszt

Ez egy hihetetlenül brilliáns és rendkívül kreatív vizuális teszt

Nem egy egyszerű vizuális teszt, hanem kimondottan kreatív, így sokkal jobban próbára teszi az elmédet! A tesztnek lehetősége van arra, hogy becsapja az elmédet! De vajon hagyod is neki? Mennyire látsz át ezeknek a feladatoknak a trükkjein? Nem csak kiváló látásra van szükség az elvégzésükhöz, hanem nagyfokú vizuális készségre is. Mindjárt kiderül, hogy benned vajon meg van-e mindkettő!

Tovább »
Milyen a szerelmi életed, és hogyan jutsz túl a szakításon? - Válassz egy muffint, és kiderül!

Milyen a szerelmi életed, és hogyan jutsz túl a szakításon? - Válassz egy muffint, és kiderül!

Ezt a tesztet egy spanyol pszichológuscsoport állította össze, melyben csodálatos desszertekkel illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Nincs más dolgod, mint kiválasztani egy muffint, amelyet szívesen fogyasztanál el a szerelmeddel, és máris megtudod, melyik szerelmi típusba tartozol. És ha ez nem lenne elég, az is kiderül, hogyan juthatsz túl a legkönnyebben egy szakításon.

Tovább »

Kalkulátor

Kabala és amulett-kalkulátor

Az amulettek és a kabalák üzenetet közvetítenek és védelmeznek. Neked van már? Ha még nincs, válassz egyet. Vajon melyik az, amely a legjobban illik hozzád?

Még több kalkulátor »

Szakértők

S.Tóth Márta

Life-, business coaching

Kérdezz! »
Összes szakértő »
S.Tóth Márta

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép