2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Fejleszd az intuícióidat a 6 varázslat egyikével! - Nagyon ütős hatást érhetsz el!

Wadolowska Balogh Orsolya

Szeretnéd, ha megérzéseid erősebbek lennének? Ha tisztábban látnál vagy éreznél? Ha az intuícióid utat mutatnának, megsúgnák merre menj vagy mit tegyél? Ezt természetesen megteheted különböző gyakorlatok és meditáció segítségével, de ha mellé beveted a 6 mágia egyikét, azzal csak meggyorsíthatod és felerősítheted a folyamatot! Próbáld csak ki!

Legyen segítségedre ez a 6 intuíció fejlesztő mágia

Legyen segítségedre ez a 6 intuíció fejlesztő mágia

Intuíciólöket

Egy teliholdas éjszakán gyújts 9 darab lila színű gyertyát. Mellette égess szantál füstölőt. Szükséged lesz még egy tál forrásvízre, amit előtte a telihold fényében feltöltöttél. Továbbá legyen a közeledben egy kis tál só is.

Tégy mindent az oltáradra. Mikor felkészültél, húzz magad köré varázskört. Fókuszálj a vágyadra, majd vedd a kezedbe a marokkő méretű holdkövet vagy választott holdkő ékszert. Így fogj hozzá a mágiának: „Köszöntelek Hold istennő a Te napodon, veled ünneplek és tisztellek. Ezért oszd meg velem kérlek a hold erejét, hogy intuícióim olyan pontosan és erősek legyenek, mintha csak olvasnám őket. Küld el nekem holdsugaraidat vonják be elmémet és ne lehessen több titok előttem.”

Fogd a holdkövedet és tedd a füstölő felé e szavakkal: „Megtisztítalak a szél erejével!”Majd a gyertyaláng felett óvatosan húzd végig, elég ha csak a melegét érzed és mond: „Megtisztítalak a tűz erejével!” Utána tedd a vízbe majd mond: „Megtisztítalak a víz erejével!” Végül rakd a sóba: „Megtisztítalak a föld erejével!”

Ezután tedd ki a hold fényére miközben azt mondod: „Add rá áldásodat Hold Istennő!”

Várj egy kicsit, majd köszönd meg az istennő segítségét. Az első éjszaka aludj együtt a kővel, de akár minden éjszakára a párnád alatt hagyhatod. Ha pedig ékszer, rendszeresen viselheted, ugyanis napközben a megérzéseiden is sokat fog javítani.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Inhalálás - A felső- és alsó légúti megbetegedések elengedhetetlen kiegészítő kezelése

Inhalálás - A felső- és alsó légúti megbetegedések elengedhetetlen kiegészítő kezelése

Az ősz és a tél a betegségek szempontjából a meghűlések, különböző légúti megbetegedések időszaka. Az inhalálás – különösen, ha gyógynövény kivonattal történik – egyszerű és remek módja a kezelésnek. Íme, a helyes inhalálási technika, és néhány receptúra!

Tovább »
6 egyszerű kérdés, ami rávilágíthat az általános ismereteid szintjére

6 egyszerű kérdés, ami rávilágíthat az általános ismereteid szintjére

Az iskolai évek nagy kihívást jelenthetnek egyes gyermekek számára, - pláne azoknak, akik utálnak tanulni vagy tanulási nehézségeik vannak – de nem csak nekik, hanem a szüleik számára is nehéz lehet, akik a gyermekükkel együtt tanulnak. Vajon emlékszel még arra, mit tanultál a gyermekeddel vagy mikor még te ültél az iskolapadban? Itt a lehetőség, hogy leteszteld magad, mire emlékszel az iskolai tananyagból!

Tovább »
A titokzatos forró sivatagi szelek üzenete - Tudd meg, mit mesélnek rólad!

A titokzatos forró sivatagi szelek üzenete - Tudd meg, mit mesélnek rólad!

Számos döntést hozunk az életben, némelyik komoly és meghatározó akár évtizedekre nézve, emellett természetesen van sok-sok apróság is. Azt viszont csak utólag tudjuk meg, hogy tényleg apróság volt-e. A varázslatos kelet a pálmafák, a nagy sivatagok, a tevék, a burnuszok és a kávé világa. Titkai vannak, amit szívesen megoszt veled.

Tovább »

Kalkulátor

Meditációs technikák

A meditáció megnyugtatja a testet, a lelket, és ellazít. És ha még nyugodt, csendes környezet is párosul hozzá, akkor igazi kikapcsolódást nyújt. Válaszd ki, melyik típusú meditációs technikára van jelenleg szükséged, és máris kipróbálhatod.

Még több kalkulátor »

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép