Vízöntő

A Vízöntő és a szerelem


Függetlenséged mágnesként vonzza a férfiakat. Érzelmileg bonyolult év lesz az idei, de örülj minden flörtnek. Viszont ne szakíts állandó partnereddel! Inkább a társad mellett, mint vele élsz, de ősszel intenzívebbé válik ez a kapcsolat, vagy új lép a helyébe. Fő erényed a tolerancia, ami az elkövetkezendő hónapokban is átsegít a nehézségeken. A Vízöntő nő életfilozófiája: mindenkinek joga van a maga életét élni. Te nem írsz elő senkinek semmit, mindenkit úgy fogadsz el, amilyen, és ismerőseid ezt értékelik is benned.


Kockázatok

Az év eleje bővelkedik majd örömökben; februárban és márciusban sok kaland vár rád. Júniusban elmulasztod életed nagy szerelmi lehetőségét. Júliusban és augusztusban számos ajánlatot kapsz. Ez a két hónap és az október a boldogság jegyében telik.


Egyedülállóknak

Eljön a szexuális szabadság éve. Mindent kipróbálhatsz, amit csak akarsz. Az igazi boldogságra azonban még egy esztendőt várnod kell.

A Vízöntő csak akkor higgyen a Bak iránt érzett vonzalmának, ha nem tervezi hosszú időre. A Vízöntő iránti szerelme ugyanis hamar elszáll.


Vissza a csillagjegyekhez >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL