Szűz

A Szűz és a szerelem


Akkor sem esel kétségbe, ha az igazi még mindig várat magára. Tavasszal lehet, hogy szerelmi bánat ér, sokszor leszel szomorú. De nem sokáig: Nyáron boldogsággal telik majd meg a szíved, ami kitarthat akár télig is. Az év végén a Szűz-nő a legboldogabbak közé tartozhat: HA megtalálja végre a szerelmet kedvese oldalán. Van stílusod, társaságod értékeli kritikusságodat, tartásodat és humorodat. Önálló vagy, nincs szükséged mások befolyására, de nem is fogadnád el azt.


Kockázatok

Ha párkapcsolatban élsz, februárban figyelj jobban a partneredre, ne legyél önző. Nyár vége, ősz eleje alkalmas lesz egy baba fogantatására. Szeptemberben gyakrabban fogsz szeretkezni, esténként ugyanis hatalmas lepedőcsatákat vívtok kedveseddel. Októberben légy óvatos, ha meg akarod menteni a kapcsolatodat. Feltűnhet ugyanis valaki, aki megváltoztathatja az életedet.


Egyedülállóknak

Jó alany vagy a csábításra. Számos erotikus pillanat vár rád. Az igazi, mély szerelmet az idén még nem találod meg, de kellemes flörtök, kalandok mindenhol várnak rád.

A Szűz jegyben születettek idén becsüljék meg a Bika iránti vonzalmukat, mert az tartósnak ígérkezik.


Vissza a csillagjegyekhez >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL