Rák

A Rák és a szerelem


Nyugalmasan kezdődik az éved, és viharosan ér véget. Ki kell tombolnod magad. Sokan bedőlnek trükködnek, amellyel eléred, hogy a férfiak védelmezzenek. Azután pedig észrevétlenül fordul a kocka, és te védelmezed a férfit. „Pasádra" ősz közepéig-végéig kell várnod, de akkor olyat is kifoghatsz, akivel még az esküvőről is beszélhettek. Tudsz titkot tartani. Használd ki ezt a tulajdonságodat márciustól augusztusig. Sokan a bizalmukba fogadnak majd.


Kockázatok

Ha párkapcsolatban élsz, még mindig nem akarod tudomásul venni, hogy ez bizony szerelem. Próbálsz úgy tenni, mintha még mindig szingli lennél, és csak akkor jössz rá, hogy mennyire fontos neked, amikor júniusban el akarják csábítani tőled a kedvesedet. Augusztusban azonban már joggal érezheted úgy, hogy megütötted a főnyereményt.


Egyedülállóknak

Nagyok lesznek az igényeid. Vágysz a szexre, de nem akarod magad lekötni, nem akarsz felelősséget vállalni. Ne feledd! Aki nem szeret senkit, könnyen magányos marad. Az év eleje a flörtölésé, az egyik kalandból igaz szerelem is lehet.

A Rákra kiegyensúlyozott érzelmi élet vár, ha messziről elkerüli a Bikát.


Vissza a csillagjegyekhez >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL