Bika

A Bika és a szerelem


Szexuálisan izgalmas év előtt állsz. Már januárban eltalálhat Ámor nyila, az augusztus viszont szenvedéllyel teli lesz, még akkor is, ha már tarlós párkapcsolatban élsz. A félrelépésekkel azonban légy óvatos! Ősszel kissé visszavonulsz, és lesz időd elmélkedni azon, vajon fellángolásról vagy tartós érzelemről van-e szó. Ha még egyedül vagy, év végén az esküvő sem kizárt! Most a legjobb, amit tehetsz, ha úgy viselkedsz, mint amilyen valójában vagy. Téged ugyanis éppen az tesz érdekessé mások szemében, hogy nem játszod meg magad.


Kockázatok

Az év első felében erősen vágysz a szerelemre, márciusban sokat flörtölsz. Augusztusban szíved még hevesebben ver. Minden kívánságod teljesül. Sokan fognak ostromolni, de ne menj jégre. Hallgass az érzelmeidre, szíved meg fogja súgni, ki az, aki érdemes melléd.


Egyedülállóknak

Rázós éved lesz, de könnyen túlteszed majd magad a nehézségeken. Megtanulod, hogy az igazi szerelem felelősséget is jelent. Augusztus végén, szeptemberben döntened kell. Lehet, hogy decemberben oltár elé állsz.

A Bika – ha fél a szerelemtől – kerülje a Rákot, próbálkozzon az Ikrekkel, az tartós lesz.


Vissza a csillagjegyekhez >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL