Kos

A Kos és a szerelem


Rendkívül romantikus, álmodozó alkat vagy, de most esélyed van rá, hogy álmaid valóra is váljanak. A saját magadba vetett megdönthetetlen hited most mágikus vonzerőt kölcsönöz neked. Mindig te állsz a társaság középpontjában, nyíltságod és őszinteséged miatt sokan kedvelnek.

Április és augusztus között megismerkedhetsz valakivel, aki éppen olyan, mint amilyet szeretnél magának. Komoly, életre szóló kapcsolat alakulhat ki új partnereddel. Tárd ki a szívedet, és éld ki erotikus vágyaidat is. Ne szégyellj ezekről beszélni a partnereddel még akkor sem, ha friss kapcsolatról lesz szó. 2009 nem a flörtök, hanem az igazi, mély szerelem éve lesz.


Kockázatok

Februárban légy óvatos, féltékenységre kell számítanod. Márciusban a hormonok teljesen megbolondítanak, csak a szerelemnek élsz. Áprilisban, illetve augusztusban sorsdöntő találkozás vár, szeptemberben pedig mindenki körülrajong. Szerelmi életednek csúcsa mégis decemberben várható.

Egyedülállóknak

A szexualitás minden másnál fontosabb lesz. Flörtök követik egymást, szíved hevesen ver. A romantikus alkatúak az idén találkoznak végre életük nagy szerelmével.

Kosnak hosszú távra Bakot, néhány rövid hónapra Ikreket, rövid időre Oroszlánt ajánlunk.


Vissza a csillagjegyekhez >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL