MÁGIA

Imbolc - magvarázslat az újévi tervek sikeréért

Szerző:
Szabó Anna
Ez a varázslat a szimpatikus mágián alapul, méghozzá a „hasonlót a hasonlóval” szellemében. A most elültetett magok testesítik meg az elkövetkező hónapokra vonatkozó kívánságainkat. A magokra ruházzuk ugyanis mindazt, amit a terveink számára kívánunk.

Ha jó földbe vetjük magvainkat, és megígérjük, hogy tápláljuk őket és gondoskodunk róluk, bízva a természetben – úgy, ahogy kívánságainkat a mágiára bízzuk -, hogy támogatja a növekedésüket. Ahogy a magokat gondozzuk, úgy fogja a mágia gondozni a vágyakat, amelyeket jelképeznek. Csak a szándék számít, amellyel mágikusan feltöltjük a magvakat, valamint a magoknak elég nagyoknak kell lenniük ahhoz, hogy egyenként dolgozzunk velük.


Kellékek


• 3 db fehér gyertya,
• 9 db mag (bármilyen fajtájú),
• toll és papír,
• jó termőtalaj vagy virágföld,
• kis kerti ásó,
• benti ültető.


A varázslat menete


Gyújtsuk meg a gyertyákat, miközben az alábbi szavakat mondjuk:


„Hármas Brigid, üdv néked,
Háromszoros üdvözlet.”


Nevezzünk el minden magot egy-egy kívánságunkról vagy tervünkről, amely a reményeink szerint gyökeret ereszt, és növekedni fog a következő hónapokban. Írjuk le ezeket a kívánságokat, hogy a következő Imbolc időszakban visszatekinthessünk rájuk.


Fogjuk a magokat a jobb kezünkbe, fedjük be a bal tenyerünkkel, és mondjuk:


„Most lehelete a földbe ér,
Melege új magvakat ígér.
Szent Brigid, áldj minden élőt
Jobb és bal kezem között.”


Ültessük a magvakat a földbe, a növénynek megfelelő utasítások szerint, és figyeljük, hogyan növekedik, fejlődik az idők folyamán.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL