SZÁMMISZTIKA

Szenvedélyes újévet!

Szerző:
Szabó Anna
Egy fantasztikus évnek nézel elébe a lehetőségeidet illetően. Az előző évben mindent megkaptál ahhoz, hogy új életet kezdj és belevágj valami újba, terveket készíts és elkezdd megvalósítani őket. Idén felébresztheted magadban a szenvedélyt még akkor is, ha tavaly nem tudtál élni a lehetőségeiddel.

 

A számok idén is megmutatják a lehetőségeidet


Most belepillanthatsz a 2009-es év energiáiba a számok segítségével. Megmutatjuk neked milyen lehetőségeket, tartogat ez az év. A címben már utaltunk rá, hogy ez az év a szenvedély éve lesz, de hogy miért, azt most levezetjük neked a számokon keresztül is.

Ha összeadod a 2009 számjegyeit, akkor a 11-es számot kapod:


2+0+0+9 = 11


Ez a szám a belső tűz, a vágyak és a szenvedély száma.

 


Ne csak a szerelemben légy szenvedélyes!


A szenvedély alatt nem elsősorban a szerelmi szenvedély értendő, bár ez is kétségtelenül ide tartozik. A szenvedély az életed minden területén megjelenik, legyen szó munkáról, hobbiról, tanulásról, vagy akár a párkapcsolatról.

Igazán teljes és boldog életet akkor tudsz élni, ha minden életterületedet áthatja a szenvedély. Ez azt jelenti, hogy lelkesedéssel és örömmel végzed a feladataidat. Azok az emberek, akik körülvesznek téged, örömmel töltenek el és szívesen vagy a társaságukban.


Honnan tudhatod meg, hogy szenvedélyt érzel?


Amikor szenvedélyesen végzel egy feladatot, akkor egyáltalán nem érzed magad fáradtnak, vagy lehangoltnak, éppen ellenkezőleg, alig tudod abbahagyni, amit csinálsz. Ha szenvedélyből merítesz az életed során, akkor áthat a folyamatos lelkesedés, tele vagy életerővel és vidámsággal.


Hogyan találhatod meg a szenvedélyt?


Ez az év energetikailag támogat téged abban, hogy az életed minden területét áthassa a szenvedély, de könnyen lehet, hogy változásra lesz szükséged. Nem biztos, hogy a jelenlegi munkádban, a jelenlegi kapcsolataidban képes vagy felébreszteni a szenvedélyt, de ez is lehetséges.
Ha úgy érzed, hogy jelenlegi feladataid, vagy kapcsolataid csak elveszik az energiádat, egyre fáradtabbnak, egyre kedvtelenebbnek érzed magad, akkor változásra van szükséged.


Át kell értékelned életed területeit, legyen szó munkáról, vagy a kapcsolataidról, és ahol azt érzed, hogy kedvtelen, erőtlen, vagy lehangolt vagy, ott változásra van szükséged.

Lehet, hogy lesznek olyan kapcsolatok, amiket kinőttél, és el kell búcsúznod tőlük. Lehet, hogy a munkahelyi feladatod már egyáltalán nem elégít ki, mivel sokkal többre vagy képes.


Szabadulj meg a lehangoltság börtönéből!


Írj egy listát azokról a dolgokról, amik már nem teszik széppé az életedet, és határozd el, hogy változtatsz rajtuk, vagy megszabadulsz tőlük. Ne feledd, ez az év mindenben, támogat.

Ha nem szabadulsz meg az energiádat leszívó tényezőktől, tele leszel feszültséggel, frusztrációval és már azt sem fogod tudni, mi okozza. Dönts úgy, hogy szenvedélyből élsz és megengeded magadnak, hogy az életedet a belső tűz vezérelje.
 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL