2018. május 28. - Emil, Csanád
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. május 28. - Emil, Csanád
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Igazi kihívást jelent megtalálni ezen az 5 képen a különbséget!

Ha könnyű győzelemre vágysz, akkor ez nem a te játékod, ugyanis itt meg kell dolgoznod a sikerért! Alaposan szemügyre kell venned a képeket ahhoz, hogy megtaláld rajtuk a különbségeket! Csak az igazán éleslátású és azon különleges képességű emberek rá, akik nagyon ügyelnek a részletekre. Szerencsére ez az adottság valamilyen szinten mindenkiben meg van, így akár neked is sikerülhet különbségre bukkanod!

Te melyik típus vagy?

Ha siker-, illetve győzelemorientált vagy, akkor neked az kell, hogy megtaláld az összes hibát és nyerj. Ugyanis Te maximalista vagy és nem éred be kevesebbel. Neked ezek a feladatok mintegy önigazolásul szolgálnak arra, hogy igen, tudsz te, ha akarsz és így növeled az önbizalmadat.

Ám ha olyan ember, akinek a játék, az élvezet, az élmény, a tapasztalás a fontos, akkor képes vagy elfogadni, ha nem találod meg az összes hibát, mert tudsz veszíteni. Te akkor is jót mulattál. Éppen ezért veszed sokkal lazábban a kihívásokat. Igaz, néha noszogatni kell téged ahhoz, hogy kihozd magadból a legtöbbet és ne érd be mindig kevesebbel!

Egyik személyiségtípus sem lebecsülendő, mind a kettő ugyanolyan fontos és értékes. Mindketten képesek tanulni a hibáikból és fejlődni, amit ezzel a játékkal mindenképpen megkapnak.

Kezdhetjük?

1. Hét különbséget kell megtalálnod!

2. Hét különbséget kell meglelned!

3. Hét különbség van ezen a két képen!

4. Hét különbséget kell észrevenned!

5. Kilenc különbséget kell kiszúrnod a képeken!

Megoldás

1.

2.

3.

4.

5.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

11 alapelv, melyet, ha követsz, örökre megszabadulhatsz a depressziótól

11 alapelv, melyet, ha követsz, örökre megszabadulhatsz a depressziótól

A depresszió tőnkre teheti az egész életet, és egyre többen szenvednek tőle. Sokan antidepresszánshoz folyamodnak, hogy elnyomják a tüneteket, ám ezek a gyógyszerek valójában nem a legjobb megoldást nyújtják. A depressziótól nehéz megszabadulni, de nem annyira, mint gondolnád. Felépülhetsz belőle, mindegy, hogy mióta tart. Kövesd ezeket az alapelveket, és meglátod sikerülni fog.

Tovább »
Melyik szín tér el a többitől? - Színes vizuális teszt

Melyik szín tér el a többitől? - Színes vizuális teszt

Büszke vagy arra, hogy milyen jó a színlátásod? Hogy a legapróbb kis árnyalatokat is megtudod különböztetni? Akkor ámen, legyen is így! Ha úgy kívánod, mindjárt le is tesztelheted! De abban az esetben is érdemes, ha nem vagy ennyire biztos a képességeidet illetően, nagyon mókás és tanulságos feladat ez a színes vizuális teszt.

Tovább »
Válassz egy kártyalapot és ismerd meg, mit rejt a tudatalattid és merre tart az életed!

Válassz egy kártyalapot és ismerd meg, mit rejt a tudatalattid és merre tart az életed!

Az a kártyalap, amely leginkább megragad, nem csupán a tudatalattidban rejlő mélyebb dolgokat tárja fel, hanem arról is árulkodik, hogy mi az életcélod, illetve mik az álmaid. Ne feledd, csupán egyetlen kártyalapot választhatsz, amelyik leginkább vonz legbelül! Ezt követően olvasd el a hozzátartozó üzenetet.

Tovább »

Kalkulátor

Gyógynövények gyermekbetegségekre

Nem kell feltétlenül a patikába rohannod gyógyszerért, ha rosszul van gyermeked. A természet patikája nagyon sok tünetre ad gyors és kíméletes gyógyírt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Töltszéki Judit

Kozmetikus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Töltszéki Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép