A Nagy Átváltozás V.

Stílus


Bernadett ideje nagy részét kislányával tölti, így az utcán babakocsival közlekednek. Mivel nem könnyű a babakocsit egy tűsarkú cipőben tologatni, ezért olyan öltözékeket válogattunk össze, amely kényelmes, praktikus, mégis divatos és csinos.


Mivel Bernadett alig 8 hónapja szült, ezért van egy kis pocakja és a csípőjével sem elégedett. Egyébként mindenhol vékony és arányos. Annak érdekében, hogy a szélesebb csípőről eltereljük a figyelmet bővülő szárú vagy egyenes szárú nadrágot javasoltunk neki. A pociról pedig egy szélesebb, gumis övvel, meglepően, de elterelheti a hangsúlyt.


Bálintfy Barbara stylist, Szávics Tímea fodrász és Honfi-Brecska Márti sminkes segítségével átváltoztatunk néhány szerencsés Olvasót. Ha Te is szeretnél az átváltoztatottak között lenni, semmi mást nem kell tenned, csak írj egy levelet a palackposta@noiportal.hu e-mail címre, és sorold fel, hogy mi az, amiben nem vagy elégedett magaddal, és miben szeretnél átváltoztatni. A szerencséseket e-mailben értesítjük, hogy hol és miként történik a Nagy Átváltozás!


Aktuális szettünket utcai és alkalmi viselethez állítottuk össze. Színben megjelenik a lila, szürke, fekete és a pink.

Fekete, gombos ruha (Review/P&C) 9.990 Ft
Lila, gumis öv (Tally Weijl) 2.460 Ft
Fekete, rombuszmintás harisnya (New Yorker) 1.790 Ft
Rövid, fekete bőrkabát (Promod) 29.990 Ft
Lila, buggyos szárú csizma (Pimkie) 6.990 Ft


 

Pink, magas derekú szoknya (Mexx) 20.990 Ft
Fekete kiskabát (Pimkie) 6.990 Ft
Arany színű lánc (Mexx) 10.990 Ft
Fekete bőrkesztyű (Pimkie) 5.990 Ft
Fekete lakkcsizma (Bronx/Alberto Zago) 36.990 Ft
Fekete, rombuszmintás harisnya (New Yorker) 1.790 Ft

Hétköznapi öltözék


Bernadett utcai viselete: fekete egyenes szárú nadrág, ami elveszi a hangsúlyt a széles csípőről, egy mély lila hosszú ujjú póló, amelyre egy szürke poncsó került. Ehhez egy magas sarkú cipőt kapott, természetesen vastagabb sarokkal, hogy kényelmes legyen. A magas sarkú cipőket mindenkinek ajánljuk, hiszen szép, formás lábakat varázsol, és nőiessé tesz.

Fekete, egyenes szárú nadrág (Mexx) 23.990 Ft
Zipzáras, fekete cipő (Vagabond) 20.990 Ft
Szürke kötött poncsó (Mexx) 23.990 Ft
Lila felső (Pimkie) 2.990 Ft


Smink


Sminkesünk – Márti - Bernadett színeihez nagyon jól harmonizáló sminkösszeállítást használt, egy úgynevezett öntapadó, egyszer használatos sminkpalettából, melynek használata 1 percet vett igénybe. A szürkés kontúr keretet ad Bernadett szemének, a satír szín pedig harmonizál a szoknya színével, amitől az egész sminknek vidám hangulata lett. Olyan „nőcis kismama” hatást kelt.


Haj


Fodrászunk, Timi lépcsőzetesre vágta Bernadett haját. Befestette barnára, majd adott neki egy karamell színű keretet, ami színt visz az arcába. Szárításnál vastag körkefével befelé szárította a haját.



Bernadett haját készítette:

Szávics Tímea

Fodrász


06/20/269-9004

Kérdezz tőle>>



Bernadett az Átváltozásról

"Nagyon köszönöm, hogy lehetőséget kaptam az Átváltozásra. Azóta a környezetemben is csak pozitív visszajelzéseket kaptam, aminek nagyon örülök. Meglepetés pedig karácsonykor éri a családot, mert a ruhatáramban való változást majd akkor veszik csak észre igazán. Köszönöm a segítséget és a kedvességeteket!"

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL