2018. augusztus 16. - Ábrahám
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 16. - Ábrahám
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A feltétel nélküli szerelem az elfogadásról és növekedésről szól - Nem a partner megváltoztatásáról!

Ha két személy feltétel nélkül, elvárások nélkül szereti egymást, az az igaz szerelem. Ebben az esetben nincsenek mögöttes szándékaik és ezáltal jobb emberré is válnak. Akik igazán szeretik egymást, soha sem szabnak semmilyen feltételt. Képesek elfogadni a partnereiket úgy, ahogy vannak. Elfogadják a hibáikat és tökéletlenségeiket, csak a jó tulajdonságokra összpontosítanak. 

 

Nézzük csak mag! Mindenkinek vannak elvárásai, előítéletei a partnerével szemben. A fejünkben ugyanis él egy kép az ideális partnerről, és az kivetítjük a szerelmünkre. Azonban, ez a gondolkodás nem helyes, ha irányítani akarunk egy személyt és tökéletessé akarjuk tenni. Mindannyian a tökéletességre törekszünk, de álljunk meg egy pillanatra és gondolkodjunk el. Lehet, hogy csak attól félünk, hogy bele szeretünk a másik igazi énjébe, tökéletességre törekszünk, de elfogadjuk partnerül a nem tökéletest. Ne gondolkozz azon, hogy mit kellene a partneredben megváltoztatni, inkább hagyd magad szerelembe esni. Idővel mindenki jobb emberré válik, meglátod.

A változást magadban kell keresned

Bizony, azt kapod, amit adsz. Ha feltétel nélkül szeretitek egymás, akkor motiváljátok egymást, hogy a lehető legjobb éneteket hozzátok elő magatokból. Olyan személlyé válsz, akit a partnered megérdemel és fordítva.

Ne erőltesd a dolgokat, inkább sodródj az árral… Soha nem kényszerítheted arra a másikat, hogy a kedvedért megváltozzon. Hidd el ő magától is képes a változásra. Te viszont megtanulod feláldozni a kívánságaidat a másik kedvéért. Ha feltétel nélkül szeretsz, nem fog nehezedre esni, hogy néha félretedd a saját akaratodat, kívánságaidat a másik kedvéért.

A feltételnélküli szeretet azt jelenti, hogy szeretni akarsz teljes szívvel. Szereted őt, ha rossz hangulatban van, ha depressziós, vagy éppen beteg és kedvetlen.  Szereted az összes hibájával és hiányosságával együtt. Minden ember tökéletlen, és te ezt elfogadod. Ha hibázik, megbocsátasz neki és továbbra is szeretni fogod.

Az ilyen szeretetre nehéz rátalálni, de a változást magaddal kell kezdened. Ahhoz, hogy szerethess, tanuld meg először önmagadat szeretni. Az ugyanis, ahogyan magaddal bánsz, az azt tükrözi, hogy hogyan fognak mások veled bánni.

Tehát szeresd magad feltétel nélkül, fogadd el az összes hibádat és gyengeségedet. Az önszeretet a legfontosabb!

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Zöld pötty teszt - Mennyire uralja életedet a féltékenység és az irigység?

Zöld pötty teszt - Mennyire uralja életedet a féltékenység és az irigység?

Vajon az az ember vagy, aki folyamatosan gyanakszik, és partnerében hűtlenséget vél felfedezni, vagy inkább nyugodt típus, aki nem gondol ilyesmire? Csak a szerelmi kapcsolataidat uralja a féltékenység, vagy a barátaiddal, ismerőseiddel kapcsolatban is ilyen a hozzáállásod? Ebből a képes tesztből minden kiderül!

Tovább »
7 jel, ami arra utal, hogy csemetéd emlékszik az előző életére

7 jel, ami arra utal, hogy csemetéd emlékszik az előző életére

Úgy tartják, hogy a gyerekek kb. 3-4 éves korukig képesek emlékezni korábbi inkarnációikra, és ha jobban odafigyelünk, kaphatunk tőlük olyan információt, mely tényként tárja elénk, hogy csemeténk nem a jelenről mesél. Emlékképeik valósággal való összevetése igencsak problémás, ugyanis egy olyan élet mozaikját látják, mely akár évszázadokkal korábban zajlott le.

Tovább »
Mini lasagne és társai - 4 mennyei finomság muffin formába öntve

Mini lasagne és társai - 4 mennyei finomság muffin formába öntve

Az interneten ezrével lehet fellelni finomabbnál finomabb muffin recepteket, legyen szó édes, vagy sós változatról. Ezek a receptek azonban egészen mások, ugyanis a muffin formára csak azért van szükség, hogy elkészíthessük az ételek mini variációját, ami rendkívül gusztusos látvány. Mutatjuk a 4 legfinomabbat, melyek minket azonnal levettek a lábunkról.

Tovább »

Kalkulátor

Hogyan nassolnak a csillagjegyek?

Sajnos, eljönnek a pillanatok, amikor feladjuk a fogyókúrát, elfelejtjük számolni a kalóriákat. A csillagok elárulják, hogy mikor - pontosabban, hogy mi - csábíthatja nassolásra az egyes csillagjegyek szülötteit. Válaszd ki a saját jegyedet, és figyelj!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tőke Zoltán

Hangterapeuta

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tőke Zoltán

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép