2018. június 24. - Iván
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 24. - Iván
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A feltétel nélküli szerelem az elfogadásról és növekedésről szól - Nem a partner megváltoztatásáról!

Ha két személy feltétel nélkül, elvárások nélkül szereti egymást, az az igaz szerelem. Ebben az esetben nincsenek mögöttes szándékaik és ezáltal jobb emberré is válnak. Akik igazán szeretik egymást, soha sem szabnak semmilyen feltételt. Képesek elfogadni a partnereiket úgy, ahogy vannak. Elfogadják a hibáikat és tökéletlenségeiket, csak a jó tulajdonságokra összpontosítanak. 

 

Nézzük csak mag! Mindenkinek vannak elvárásai, előítéletei a partnerével szemben. A fejünkben ugyanis él egy kép az ideális partnerről, és az kivetítjük a szerelmünkre. Azonban, ez a gondolkodás nem helyes, ha irányítani akarunk egy személyt és tökéletessé akarjuk tenni. Mindannyian a tökéletességre törekszünk, de álljunk meg egy pillanatra és gondolkodjunk el. Lehet, hogy csak attól félünk, hogy bele szeretünk a másik igazi énjébe, tökéletességre törekszünk, de elfogadjuk partnerül a nem tökéletest. Ne gondolkozz azon, hogy mit kellene a partneredben megváltoztatni, inkább hagyd magad szerelembe esni. Idővel mindenki jobb emberré válik, meglátod.

A változást magadban kell keresned

Bizony, azt kapod, amit adsz. Ha feltétel nélkül szeretitek egymás, akkor motiváljátok egymást, hogy a lehető legjobb éneteket hozzátok elő magatokból. Olyan személlyé válsz, akit a partnered megérdemel és fordítva.

Ne erőltesd a dolgokat, inkább sodródj az árral… Soha nem kényszerítheted arra a másikat, hogy a kedvedért megváltozzon. Hidd el ő magától is képes a változásra. Te viszont megtanulod feláldozni a kívánságaidat a másik kedvéért. Ha feltétel nélkül szeretsz, nem fog nehezedre esni, hogy néha félretedd a saját akaratodat, kívánságaidat a másik kedvéért.

A feltételnélküli szeretet azt jelenti, hogy szeretni akarsz teljes szívvel. Szereted őt, ha rossz hangulatban van, ha depressziós, vagy éppen beteg és kedvetlen.  Szereted az összes hibájával és hiányosságával együtt. Minden ember tökéletlen, és te ezt elfogadod. Ha hibázik, megbocsátasz neki és továbbra is szeretni fogod.

Az ilyen szeretetre nehéz rátalálni, de a változást magaddal kell kezdened. Ahhoz, hogy szerethess, tanuld meg először önmagadat szeretni. Az ugyanis, ahogyan magaddal bánsz, az azt tükrözi, hogy hogyan fognak mások veled bánni.

Tehát szeresd magad feltétel nélkül, fogadd el az összes hibádat és gyengeségedet. Az önszeretet a legfontosabb!

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 nyom, ami megoldott vagy tovább fokozott egy misztikus rejtélyt

10 nyom, ami megoldott vagy tovább fokozott egy misztikus rejtélyt

Kitartóan folynak a kutatások a világban, hogy jobban megismerhessük a történelmünket és hogy végre lehulljon a lepel a rejtélyekről. De az is igaz, hogy ez nem mindig így történik, mert akad itt 10 olyan rejtély, ami esetén az újonnan felfedezett nyomok nem feltétlenül a megoldáshoz vezettek, hanem még misztikusabbá tették a rejtélyt!

 

Tovább »
A szerelem és a számok kapcsolata - Tudd meg mit árul el rólad a szerelmi számod a romantika terén!

A szerelem és a számok kapcsolata - Tudd meg mit árul el rólad a szerelmi számod a romantika terén!

A számmisztikában minden egyes számnak kiemelt jelentősége van, segítségével pedig jobban megértheted saját magad és a viselkedésedet. Ám a számmisztika nem csak ebben segít, hanem a szerelmi életedről is árulkodik. Ehhez nincs is másra szükség, mint a születésnapodra.

Tovább »
Napi Tarot - Vasárnap

Napi Tarot - Vasárnap

Az Uralkodónő felbukkanása a földi világgal, valósággal való éppen aktuális kapcsolatunkra utal. Bölcsessége azt sugallja, hogy mindennek lejön a maga ideje, mint ahogy a természetnek is megvan a maga megbízható, örök körforgása.

Tovább »

Kalkulátor

Összeillesz a pároddal?

Add össze születési dátumotok számait egyesével, majd egyszerűsítsd egyjegyűre. Keresd ki a saját és a párod életszámát, és megtudod, mennyire lesz harmonikus a kapcsolatotok, illetve, milyen konfliktusok várhatók.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Pető Judit

Testtartás- és mozgás-szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Pető Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép