2018. április 23. - Béla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 23. - Béla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A feltétel nélküli szerelem az elfogadásról és növekedésről szól - Nem a partner megváltoztatásáról!

Ha két személy feltétel nélkül, elvárások nélkül szereti egymást, az az igaz szerelem. Ebben az esetben nincsenek mögöttes szándékaik és ezáltal jobb emberré is válnak. Akik igazán szeretik egymást, soha sem szabnak semmilyen feltételt. Képesek elfogadni a partnereiket úgy, ahogy vannak. Elfogadják a hibáikat és tökéletlenségeiket, csak a jó tulajdonságokra összpontosítanak. 

 

Nézzük csak mag! Mindenkinek vannak elvárásai, előítéletei a partnerével szemben. A fejünkben ugyanis él egy kép az ideális partnerről, és az kivetítjük a szerelmünkre. Azonban, ez a gondolkodás nem helyes, ha irányítani akarunk egy személyt és tökéletessé akarjuk tenni. Mindannyian a tökéletességre törekszünk, de álljunk meg egy pillanatra és gondolkodjunk el. Lehet, hogy csak attól félünk, hogy bele szeretünk a másik igazi énjébe, tökéletességre törekszünk, de elfogadjuk partnerül a nem tökéletest. Ne gondolkozz azon, hogy mit kellene a partneredben megváltoztatni, inkább hagyd magad szerelembe esni. Idővel mindenki jobb emberré válik, meglátod.

A változást magadban kell keresned

Bizony, azt kapod, amit adsz. Ha feltétel nélkül szeretitek egymás, akkor motiváljátok egymást, hogy a lehető legjobb éneteket hozzátok elő magatokból. Olyan személlyé válsz, akit a partnered megérdemel és fordítva.

Ne erőltesd a dolgokat, inkább sodródj az árral… Soha nem kényszerítheted arra a másikat, hogy a kedvedért megváltozzon. Hidd el ő magától is képes a változásra. Te viszont megtanulod feláldozni a kívánságaidat a másik kedvéért. Ha feltétel nélkül szeretsz, nem fog nehezedre esni, hogy néha félretedd a saját akaratodat, kívánságaidat a másik kedvéért.

A feltételnélküli szeretet azt jelenti, hogy szeretni akarsz teljes szívvel. Szereted őt, ha rossz hangulatban van, ha depressziós, vagy éppen beteg és kedvetlen.  Szereted az összes hibájával és hiányosságával együtt. Minden ember tökéletlen, és te ezt elfogadod. Ha hibázik, megbocsátasz neki és továbbra is szeretni fogod.

Az ilyen szeretetre nehéz rátalálni, de a változást magaddal kell kezdened. Ahhoz, hogy szerethess, tanuld meg először önmagadat szeretni. Az ugyanis, ahogyan magaddal bánsz, az azt tükrözi, hogy hogyan fognak mások veled bánni.

Tehát szeresd magad feltétel nélkül, fogadd el az összes hibádat és gyengeségedet. Az önszeretet a legfontosabb!

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...
$( document ).ready(function() { $("#main_SC_TBlock").insertBefore("#fb"); });

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Hol lakik a lelked és mit árul el rólad a környezete? - A Lélekotthon horoszkópból megtudod

Hol lakik a lelked és mit árul el rólad a környezete? - A Lélekotthon horoszkópból megtudod

Azon belül, hogy testünk ad otthont a lelkünknek, vajon milyen környezetben van? Hol érzi magát a legjobban? Mivel kényezteted, mire van szüksége ahhoz, hogy jól érezze magát és boldog legyen? Ezekre ad választ a Lélekotthon horoszkóp, ami játékos módon fedi fel a lelked titkait illetve mindazt, amiről nem árt tudnod a kiegyensúlyozott és boldog élethez!

 

Tovább »
Pasiválasz minden nő örök aggodalmára - "Vajon miért nem válaszol az üzenetemre?"

Pasiválasz minden nő örök aggodalmára - "Vajon miért nem válaszol az üzenetemre?"

A mai világban szinte elképzelhetetlen az élet, közösségi média és mobiltelefon nélkül. Az emberek korábban leveleztek, és olykor több napot, vagy éppen több hetet is várni kellett a válaszra. A mai technológia azonban megkönnyítette a kommunikációt, ám valóban így van ez? Olykor még a csodatelefon sem elég ahhoz, hogy a kiszemelt férfi azonnal visszaírjon az üzenetre. Így van, Drága Hölgyeim?

Tovább »
Mit kellene tenned, hogy életed jobbra forduljon? - Fogadd meg Mózes személyes üzenetét!

Mit kellene tenned, hogy életed jobbra forduljon? - Fogadd meg Mózes személyes üzenetét!

Mózes sorsa az volt, hogy elvezesse népét a rabszolgasorsból az Ígéret Földjére. Már 40 éve bolyongtak a sivatagban, mire a Sínai-hegyen segítséget kért az Úrtól, aki átadta neki a Tízparancsolatot, így kitartásuknak, csodáinak köszönhetően célba értek. Napjainkban Felemelkedett Mesterként és szellemi vezetőként tekintenek rá, így felfedheti előtted, mit kellene tenned, hogy életed jobbá váljon!

Tovább »

Kalkulátor

Kabala és amulett-kalkulátor

Az amulettek és a kabalák üzenetet közvetítenek és védelmeznek. Neked van már? Ha még nincs, válassz egyet. Vajon melyik az, amely a legjobban illik hozzád?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Piros Katalin

Schüssler só tanácsadó, sorselemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Piros Katalin

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép