2018. február 22. - Gerzson
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. február 22. - Gerzson
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A feltétel nélküli szerelem az elfogadásról és növekedésről szól - Nem a partner megváltoztatásáról!

Ha két személy feltétel nélkül, elvárások nélkül szereti egymást, az az igaz szerelem. Ebben az esetben nincsenek mögöttes szándékaik és ezáltal jobb emberré is válnak. Akik igazán szeretik egymást, soha sem szabnak semmilyen feltételt. Képesek elfogadni a partnereiket úgy, ahogy vannak. Elfogadják a hibáikat és tökéletlenségeiket, csak a jó tulajdonságokra összpontosítanak. 

 

Nézzük csak mag! Mindenkinek vannak elvárásai, előítéletei a partnerével szemben. A fejünkben ugyanis él egy kép az ideális partnerről, és az kivetítjük a szerelmünkre. Azonban, ez a gondolkodás nem helyes, ha irányítani akarunk egy személyt és tökéletessé akarjuk tenni. Mindannyian a tökéletességre törekszünk, de álljunk meg egy pillanatra és gondolkodjunk el. Lehet, hogy csak attól félünk, hogy bele szeretünk a másik igazi énjébe, tökéletességre törekszünk, de elfogadjuk partnerül a nem tökéletest. Ne gondolkozz azon, hogy mit kellene a partneredben megváltoztatni, inkább hagyd magad szerelembe esni. Idővel mindenki jobb emberré válik, meglátod.

A változást magadban kell keresned

Bizony, azt kapod, amit adsz. Ha feltétel nélkül szeretitek egymás, akkor motiváljátok egymást, hogy a lehető legjobb éneteket hozzátok elő magatokból. Olyan személlyé válsz, akit a partnered megérdemel és fordítva.

Ne erőltesd a dolgokat, inkább sodródj az árral… Soha nem kényszerítheted arra a másikat, hogy a kedvedért megváltozzon. Hidd el ő magától is képes a változásra. Te viszont megtanulod feláldozni a kívánságaidat a másik kedvéért. Ha feltétel nélkül szeretsz, nem fog nehezedre esni, hogy néha félretedd a saját akaratodat, kívánságaidat a másik kedvéért.

A feltételnélküli szeretet azt jelenti, hogy szeretni akarsz teljes szívvel. Szereted őt, ha rossz hangulatban van, ha depressziós, vagy éppen beteg és kedvetlen.  Szereted az összes hibájával és hiányosságával együtt. Minden ember tökéletlen, és te ezt elfogadod. Ha hibázik, megbocsátasz neki és továbbra is szeretni fogod.

Az ilyen szeretetre nehéz rátalálni, de a változást magaddal kell kezdened. Ahhoz, hogy szerethess, tanuld meg először önmagadat szeretni. Az ugyanis, ahogyan magaddal bánsz, az azt tükrözi, hogy hogyan fognak mások veled bánni.

Tehát szeresd magad feltétel nélkül, fogadd el az összes hibádat és gyengeségedet. Az önszeretet a legfontosabb!

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

5 ok, amiért szükség van energiagyógyításra - Főként, ha érzékeny típus vagy!

5 ok, amiért szükség van energiagyógyításra - Főként, ha érzékeny típus vagy!

Volt már olyan, hogy azon elmélkedtél, miért olyan nehéz a szíved? Éppen a kedvenc újságodat olvastad, vagy a legjobb barátoddal ebédeltél, de mégis úgy érezted, mintha a sötétség leple ereszkedne rád. Valószínűleg nagyon érzékeny típus vagy. 

Tovább »
Melyik a kakukktojás? - Nem olyan egyszerű kitalálni, mint azt gondolnád!

Melyik a kakukktojás? - Nem olyan egyszerű kitalálni, mint azt gondolnád!

Imádtad gyerekkorodban az ilyen típusú játékokat, amikor több lehetőség közül kellett kiválasztanod, hogy melyik nem illik oda? Nem csak a gyerekeké ez a játék, sőt, egyre inkább előtérbe kerül újra a felnőttek világában, akik szeretnék megdolgoztatni az agyukat. Ne hagyd ki ennek és egy remek játéknak a lehetőségét! Találd meg a következő két képen az oda nem illő elemet! 

Tovább »
Válassz egy képet és tudd meg, milyen típusú nő vagy igazából - Meglepő lesz az eredmény!

Válassz egy képet és tudd meg, milyen típusú nő vagy igazából - Meglepő lesz az eredmény!

A vizuális tesztek igencsak pontos eredményeket adnak, melyeket világhírű pszichológusok állítottak össze, és amelyek segítségével kiváló jellemrajz vázolható fel. Viselkedésed, szokásaid és a tudatalatti választásaid ugyanis többet elárulnak rólad, mint hinnéd. Most megtudhatod, milyen típusú nő is vagy valójában. Készen állsz?

Tovább »

Kalkulátor

Vitaminok és ásványi anyagok kalendáriuma

A szervezet egészségének megtartásához rengeteg vitaminra és ásványi anyagra van szükség. Ha valamiből hiányállapot lép fel, azt igencsak megérezzük. Válaszd ki, milyen problémáid vannak, és gondolkozz el, hátha hiánybetegséged van.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Piros Katalin

Schüssler só tanácsadó, sorselemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Piros Katalin

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép