Mit hoz a Bivaly éve a Disznónak?

Mit hoz a Bivaly éve a Disznónak?


A Bivaly éve biztató kilátásokkal kecsegteti a Disznót. Eltökéltsége idén remek segítőnek bizonyul, ráadásul a szerencse is mellé szegődik, rengeteg lehetősége kínálkozik, és mások jóindulata is segíti majd. A munkában jók a kilátásai, de jól gondolja át, mik a céljai, így éberebben tudja követni az adódó lehetőségeket. Ha megpróbál előrelépni, érdekes lehetőségek tárulnak fel.

Anyagi helyzetét jelentősen javítani fogja 2009-ben. A pluszbevételt érdemes hosszú távra befektetni, és belevágni ingatlanával kapcsolatos terveibe. Családjában sok eseményre (esküvőre, születésre) számíthat. Ha egyedülálló, rengeteg alkalma nyílik ismerkedésre, legyen mindig türelmes. Ha elegendő energiát fektet a dolgokba, 2009-ben nem marad el a siker.


Fém-Disznó

Ez az év remekül illik a Fém-Disznó természetéhez, és ha a legjobbat hozza ki belőle, jelentős eredményekre számíthat. Ne feledd Vergilius szavait: „Bátraké a szerencse.” A Bivaly éve jelentős állomás lehet munkahelyi előmenetelben, és továbbképzésen is részt vehetsz. Ha pénzügyeidet jól szervezed, hosszú távon profitálhatsz belőlük. Könnyen lehet, hogy új lakásba költözöl. Bármilyen elfoglalt vagy, barátaidat ne veszítsd szem elől.

Víz-Disznó

Egy kínai mondás szerint: „Minél több jót teszel, annál több okod lesz az ünneplésre.” A Víz-Disznónak közvetlen, nagylelkű személyisége miatt idén lesz alkalma ünnepelni. Itt az ideje, hogy előre lépj. Ha új otthont keresel, számíts sok vesződségre, de megéri majd váltani. Magánéletedben nagy horderejű döntéseket hozhatsz: megházasodhatsz, vagy gyarapítod családodat. Bátran vedd igénybe a mások által felajánlott segítséget, így sokkal többet érhetsz el.

Fa-Disznó

2009 sok elfoglaltságot tartogat a Fa-Disznó számára mind tanulmányaiban, mind a munkahelyén. Ha a tőle megszokott határozottsággal tűzi ki céljait és szervezi tevékenységeit, kedvezően alakulnak a dolgai. Legyél nyitott, oszd meg másokkal terveidet, ötleteidet, mert segítségükkel sok mindent elérhetsz. Élvezd hobbidat, és gondolkodj el, miként fejleszthetnéd tovább. Elsősorban magánéletedben számíthatsz különleges évre.

Tűz-Disznó

2009-ben eljön az idő, hogy megvalósítsd ötleteidet, és learasd munkád gyümölcsét. Ugyanakkor a pénzügyek terén készülj fel sok kiadásra, legyél beosztó. Legfontosabb célod idén a kapcsolataid ápolása legyen: környezeted támogatása nagy segítséget jelenthet. Érdemes elgondolkodnod azon, hogy új hobbiban mélyedsz-e el, vagy új kihívást vállalsz. A lehetőségek éve az idei, érdemes élni az alkalmakkal, és kipróbálni valami újat.

Föld-Disznó

Jelentőségteljes év következik: sok vágyad válhat valóra 2009-ben. A tettek és a jól megérdemelt sikerek éve ez, ám, hogy ki tudd használni a kedvező kilátásokat, el kell döntened, mit akarsz, és céljaidra kell összpontosítanod. Fogadd el mások segítségét, az információkat és a hasznos tanácsokat.
Nagy örömödet leled majd hobbidban és utazásaidban, mégis a környezetedből érkező nagyfokú támogatás és jóindulat lesz számodra a legfontosabb.


Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL