Mit hoz a Bivaly éve a Kutyának?

Mit hoz majd a Bivaly éve a Kutyának?


A Bivaly éve valódi kihívásokat ígér a Kutyának. Azért jót is tartogat az esztendő, és az utolsó hónapokban a Kutya örülhet helyzete látványos javulásának. Ahogy a mondás tartja: „A felhők fölött mindig süt a nap.”
Kerülje a felesleges kockázatot, ne engedje, hogy lázadó és makacs jelleme kerüljön előtérbe. Ez az év az óvatos és állhatatos lépegetésről szól. Ez igaz a karrierjére is, ahol növekvő terheket és változásokat élhet meg. Legyen rugalmas és óvatos.

Ossza be ügyesen a pénzét, és a papírmunkát sose halogassa. Családi élete idén különös jelentőséggel bír, rengeteg támogatást kap otthonról. Élénk társasági életének köszönhetően könnyű lesz kikapcsolódnia, így erőt gyűjthet feladataihoz.


Fém-Kutya

2009 a megszilárdításnak, a képességek fejlesztésének és néhány örvendetes személyes fejleménynek az ideje. Bár nem lesz könnyű év, építő jellegű lehet. Munkahelyeden nőhet a terhelés, de így továbbfejlesztheted képességeidet, és alaposabban megismerheted kollégáidat. Gondold meg jól minden lépésedet, ne kapkodj, ne kockáztass. Igyekezz egyensúlyt teremteni életedben, fordíts időt szeretteidre és a kikapcsolódásra, különben kimerülhetsz.

Víz-Kutya

Vésd eszedbe a kínai mondást: „Nem téved el az, aki gyakran kér útbaigazítást.” Ha nehézségeid adódnak, kérj külső segítséget. Munkádban megerőltető év vár rád, de bővítheted tapasztalataidat és öregbítheted hírnevedet. Ha csak teheted, tanulj. Pénzügyekben légy óvatos és fegyelmezett. Figyelj oda társas kapcsolataidra is, barátaid és szeretteid pedig minden erejükkel támogatni fognak.

Fa-Kutya

Meglehetősen elfoglalt évnek nézel elébe. Lesznek embert próbáló időszakok, de jelentős tapasztalatra teszel szert. A Bivaly éve az erőfeszítések ideje. Ne keseredj el, tanulj inkább kudarcaidból. Amit idén véghezviszel, az hosszú távú jelentőséggel bírhat. Hobbid sok örömteli pillanatot szerezhet, és családtagjaid, barátaid támogatását is élvezheted. Ha elővigyázatos vagy, a lehetőségeket kihasználva elégedetten zárhatod az évet.

Tűz-Kutya

2009 változékony lesz, maradj ezért óvatos, türelmes és körültekintő. Munkahelyeden kihívásokra és feszültségekre számíthatsz. A nehézségek kedvedet szeghetik, de birkózz meg velük, így erősebbé válhatsz. Hobbidban örömödet lelheted, sőt profitálhatsz is belőle. Járj társaságba, hogy lazítani tudj. Családodra is szentelj elegendő időt. Pénzügyek tekintetében legyél nagyon óvatos! Nem ez lesz a leggondtalanabb éved, de ha alkalmazkodsz, sok negatívumot semlegesíthetsz.

Föld-Kutya

A Bivaly éve vegyes kilátásokat tartogat, a lehetőségek korlátozottak lesznek, de ha megőrzöd éberségedet, alkalmazkodsz az elvárásokhoz és óvatos vagy, csökkentheted a kellemetlenségeket. Munkád idén több lehet, így lehetőséged lesz fejleszteni képességeidet. Munkahelyi kapcsolataidra szánj energiát. Családi életed felvirágzik, ha elég figyelmet szánsz rá. Gondjaidat mindig beszéld meg a többiekkel. Cselekedj mindig megfontoltan, és ne legyenek túl nagy elvárásaid.


Vissza a táblázathoz>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL