Mit hoz a Bivaly éve a Kakasnak?

Mit hoz a Bivaly éve a Kakasnak?


A Bivaly éve nagyon jó alkalmat nyújt a helyzetükkel elégedetlen Kakasok számára, hogy hátat fordítsanak a múltnak, és tiszta lapot nyissanak. A kínai mondás szerint: „A bölcs érti az idők szavát.” A Kakasnak most kell megragadnia a pillanatot. A kilátások különösen a munka területén biztatóak. Ha új állást keres, legye éber, és cselekedjen, ha megfelelő alkalom adódik. Legyen eltökélt, ennek meglesz a jutalma.

Ha teheti, tanuljon, fejlessze magát, ebből hosszú távon profitálhat majd. Pénzügyileg kedvező lesz az év, megvalósíthatja rég dédelgetett terveit. Magánélete olajozottan működik majd, és baráti köre is bővülni fog. Ha egyedülálló, rátalálhat párjára.


Fém-Kakas

2009-ben a körülmények a kezedre játszanak, jól haladsz, és örvendetes személyes fejlődésre is számíthatsz. Nagy hangsúlyt kapnak emberi kapcsolataid: a párkapcsolatban élők eljegyzésre, házasságra, a család gyarapodására számítsanak; az egyedülállókat eltalálhatja Ámor nyila.
Karrieredben komoly előrelépés következhet be. Ha lehetőség nyílik előtted, cselekedj! Ahogy Vergilius mondta: „Bátraké a szerencse!”

Víz-Kakas

Fontos évnek néz elébe a Víz-Kakas. Lehetőségeit jól kihasználva nagyon sok kedvező változást indíthat be életében. Ha elkötelezett, és felismeri tettei értékét, eredményei olyan szilárd alapot teremthetnek, amelyre felépítheti jövőjét. Tanulmányaiban sok feladatra számíthat, de ha koncentrál, jó eredményeket ér el. Családja és barátai támogatására mindig számíthat. Pénzét kezelje önfegyelemmel. Idén legyen óvatos, ha új dologba fog.

Fa-Kakas

A Fa-Kakas szeret előre tervezni, és ennek jó hasznát veszi majd 2009-ben. Ha gondosan áttekinti, amit tenni készül, többet hozhat ki az évből, és egy-egy kedvező területen sokat profitálhat. Egész évben élvezi majd mások támogatását és jóakaratát, terveit ezért ossza meg a körülötte élőkkel.
A munka terén fontos döntéseket kell majd hoznia, új kihívásokra számíthat. Személyes érdekeit a lehető legjobban érvényesítheti 2009-ben.

Tűz-Kakas

Ez az év illik a Tűz-Kakashoz. Idén a tervezés és az erőfeszítés nagyon jó eredményeket hozhat. A munka területén különösen biztatóak a kilátások, bátorító sikerekre, sőt előmenetelre számíthat. Jövedelme is nőhet, kezelje ügyesen a pénzét. A Bivaly éve kedvező utazási lehetőségeket tartogat számára. Magánéletére kevesebb ideje marad, de ha ápolja kapcsolatait, jól fogja érezni magát. Az egyedülállóknak véletlen találkozás hozhatja el a nagy szerelmet.

Föld-Kakas

Különleges évnek néz elébe. A 2009-ben tett erőfeszítéseinek messzire ható következményei lehetnek. A munkát illetően úgy érezheti, fontos mérföldkőhöz ért karrierjében. Ha informálódik és előtérbe helyezi magát, állást válthat, vagy előléptetést érhet el. Munka terén ez a lehetőségek éve, kitartással és önbizalommal el fogja érni kitűzött céljait. Különleges utazásra nyílhat lehetősége. Igyekezzen magánéletére is időt szakítani!


Vissza a táblázathoz>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL