Mit hoz a Bivaly éve a Majomnak?

Mit hoz a Bivaly éve a Majomnak?


A Majom találékony, alkalmazkodó és kiváló a helyzetfelismerő képessége. Amint a Bivaly éve kezdetét veszi, ráébred, hogy céljai eléréséhez elengedhetetlen az energia-befektetés. 2009 az erőfeszítés, a fegyelem és az összpontosítás jegyében telik. A Majom továbbfejlesztheti képességeit, akár tovább is tanulhat. Most szerzett tudására hosszú távon építhet majd.
Pénzügyei fegyelmet követelnek, ne engedjen a pillanat csábításának, és ne vállaljon kockázatot. Figyeljen oda közérzetére: ha fájdalmakat tapasztal, forduljon orvoshoz. Magánélete pompásan alakul, jól érezheti magát szeretteivel. Sok új barátot szerezhet, és szívügyek terén is izgalmas fejleményekre számíthat. Ne siessen el semmit!


Fém-Majom

Ahhoz, hogy 2009-ben a legjobbat tudd kihozni magadból, oda kell figyelned életviteledre. Élvezd emberi kapcsolataidat. Családod, barátaid és kollégáid most nagy hasznodra válhatnak. A Bivaly éve alkalmas rá, hogy fejleszd képességeidet és javítsd kilátásaidat – és amit most megtanulsz, annak a jövőben nagy jelentősége lesz. Magánéleted is sok örömet szerezhet: összességében kielégítő esztendőnek nézhetsz elébe. Pénzügyek terén légy óvatos, de egy különleges utazás azért belefér.

Víz-Majom

Fontos év lesz számodra a 2009-es, bár nagy elvárásokkal szembesülsz majd. Ha azonban szem előtt tartod a fontossági sorrendet és megőrzöd fegyelmezettségedet, eredményeid jelentősek lehetnek, és hosszú távra szólhatnak. Hozd ki a legtöbbet a készségeid fejlesztésére irányuló lehetőségekből, mert a befektetett munka busásan megtérül, és pompás lehetőségekhez vezet majd. Aktív társasági életre számíthatsz, meghatározó barátokat szerezhetsz. Egészségedre nagyon ügyelj.

Fa-Majom

2009 az izgalmas lehetőségek időszaka, bár sok múlik azon, hogy mennyire jól tervezel, szervezel, és milyen kapcsolatokat építesz. Környezeted rendkívül segítőkész, és ha megbeszéled velük ötleteidet, további bátorítást kaphatsz. A Bivaly évében nem érdemes kapkodni, minden döntés előtt tanácskozz másokkal. Idén elmélyülhetsz hobbidban, és pompás utazási lehetőségekre csaphatsz le. Vigyázz egészségedre és pénzügyeidben légy óvatos.

Tűz-Majom

2009 nem lesz rossz év, bár nem fogsz annyi mindent elérni, amennyit szeretnél. Ha szerény elvárásokkal vágsz neki az évnek, végül elégedett lehetsz. Főleg családi életed alakul ígéretesen: ha elég időt szánsz rá, magánéleted szépen alakul.  Legyél nyitott, és használd ki mások támogatását és tanácsait. Sokféle elkötelezettséged mellett tölts elegendő időt másokkal, tartsd meg baráti körödet és hobbidat is, és akkor sokat profitálhatsz ebből az esztendőből.

Föld-Majom

Erre az esztendőre tekints a töltekezés időszakaként, igyekezz a legjobbat kihozni mindenből, és dolgozz jövőbeli terveiden. Bár 2009 nem lesz a nagy áttörések éve, amit most elérsz, annak hosszú távú következményei lesznek. Gyakran érezhetsz majd hálát a feléd irányuló támogatásért és jóindulatért: magánéleted különösen nagy örömforrás lesz. Ügyelj egészségedre, és ne szórd szét magad. Sokkal többre mész, ha az igazán fontos dolgokra összpontosítasz.


Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL