Mit hoz a Bivaly éve a Kecskének?

Mit hoz a Bivaly éve a Kecskének?


A Patkány éve biztató időszak volt a Kecskének, 2009 azonban olyan fejleményeket hozhat, melyek elveszik a Kecske kedvét. Ez a szerény elvárások, az óvatosság és éberség időszaka. Tartsa észben a kínai mondást: „Nem téved el az, aki gyakran kér útbaigazítást.” Ne habozzon, kérjen tanácsot, támogatást a nehezebb időszakokban.

A Kecske hajlamos szórni a pénzt, ebben az évben azonban ellenőrizze kiadásait, és legyen óvatos. Munkaügyeiben összpontosítson a céljaira, ha keményen dolgozik, sok mindent elérhet. Ragadja meg a kínálkozó alkalmakat, és előreléphet. Érdemes tanfolyamokon részt vennie.

Ha teheti, utazzon, pihenjen. Családi életében kulcsfontosságú az együttműködés, és barátai támogatására is számíthat.


Fém-Kecske

A Bivaly éve sokat követel tőled, megpróbáltatásokat kell kiállnod. Mégis fontos ez az időszak: amit most elérsz, az a jövőben is hasznodra válik. Csak a kemény, fegyelmezett munkától várhatsz eredményeket, de a nehézségek során mindig számíthatsz mások tanácsaira, támogatására. Baráti köröd tovább bővülhet, ha magányos vagy, párt találhatsz magadnak. Otthon vegyél részt a család életében, szállj be a házimunkába. Ne feledd: a Bivaly évének hatása hosszú távú.

Víz-Kecske

2009-ben számos kétséged támad, és bizonyos körülmények erősen feszélyezhetnek. Bár nem vár rád könnyű év, sokat tehetsz azért, hogy csökkentsd a problémákat, vagy megelőzd kialakulásukat. Minden téren, főleg a pénzügyekben légy óvatos. Ne küszködj magányosan, beszéld meg gondjaidat másokkal. Kezdeményezz közös tevékenységeket, mert a szeretteiddel töltött idő rendkívül szép élményekkel gazdagíthatod életedet.

Fa-Kecske

Megterhelő évnek nézel elébe, de ha szerény elvárásokkal vágsz neki és óvatosan haladsz, eredményes leszel. Alkalmad adódik képességeid fejlesztésére, vagy egy nagyobb szakértelmet igénylő feladat ellátására. Kilátásaid a Tigris évében már biztatóbbak lesznek. Számíts nagyobb kiadásokra, legyél fegyelmezett a pénzügyek terén. Családi életed mozgalmasnak ígérkezik, baráti köröd bővülhet, főleg, ha csatlakozol egy új közösséghez. Igyekezz örömödet lelni abban, amid van.

Tűz-Kecske

Tartsd észben a kínai mondást: „A göröngyös ösvény sima úthoz vezet.” A Bivaly évének kihívásai a következő évek sikereit készítik elő.
Munkádban megterhelő időszak következik, ezért sokat aggodalmaskodhatsz. Ha minden tőled telhetőt megteszel, továbbfejlesztheted készségeidet, és sokat tanulhatsz. Viselkedj óvatosan munkatársaiddal. Igyekezz tudatosan pihenni, élvezd barátaid társaságát. Magánéleted nagyon zsúfoltnak ígérkezik, figyelj családtagjaidra. Pénzügyekben legyél óvatos és pontos.

Föld-Kecske

2009 meghatározó év lesz az életedben. Lassan jutsz majd előre, és nehézségekbe ütközhetsz, de ne feledd a kínai mondást: „A hosszú út sem riaszt vissza az igazán elszánt embereket.” Amit 2009-ben elkezdesz, az meghatározó fordulatokat hozhat életedben. Munkádban építs tapasztalataidra, így boldogulhatsz a sok feladattal. Törődj munkahelyi kapcsolataiddal, és kezeld óvatosan pénzügyeidet. Szánj időt a hobbidra, kikapcsolódásra, és élvezd barátaid társaságát. Családodban szükség lehet rád csecsemők, kisgyerekek vagy idősebb rokonok gondozásában.


Vissza a táblázathoz>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL