Mit hoz a Bivaly éve a Ló számára?

Mit hoz a Bivaly éve a Ló számára?


A Bivaly évének kezdetén a Ló igyekezzen maga mögött hagyni az elmúlt tizenkét hónap csalódásait. Ebben az esztendőben sokkal jobb dolgok várnak rá, nem érdemes visszafognia magát a közelmúlt kudarcai miatt. Inkább előre nézzen, mint hátra, és újult erővel fogjon neki a tennivalóknak. Aki tettre kész és munkához lát, arra igen eredményes esztendő vár!

Munkáját tekintve különösen biztató a jövő, előrelépési lehetőségei adódnak, vagy máshogy veszi hasznát képességeinek. Lehetősége nyílik rá 2009-ben, hogy megtanuljon alkalmazkodni. Vegyen részt az adódó továbbképzéseken! Jövedelme növekedhet, érdemes félretennie a pluszpénzt, mert nagyot lendíthet anyagi helyzetén.

Társasági élete élénk lesz, de figyeljen arra, kinek mit mond. A szerelemben is ügyeljen a másik érzéseire.


Fém-Ló

Ez az esztendő rendkívül ígéretes, de kiugró eredmények helyett inkább fokozatos javulás várható, amiért rendesen meg kell dolgoznod. Készülj fel a változásokra is: lehet, hogy új szakot veszel fel az egyetemen, új munkahelyet találsz, vagy elköltözöl. Ebben az eseménydús évben jobban megismered önmagad, és felméred új erősségeidet. Pénzügyeid jól alakulnak, és számos kiváló utazási lehetőséged adódik. Társasági életed élénk lesz, családod támogatására mindig számíthatsz.

Víz-Ló

2009-ben szép sikereket érhetsz el. Környezeted támogatásából sokat profitálhatsz, és ha másokat is bevonsz a terveidbe, a vártnál többet is megvalósíthatsz. Ebben az évben jobban teszied ha nem egyedül, hanem másokkal együtt dolgozol, megfelelően kommunikálva, együttműködve és eszmét cserélve. Otthonod szépítésére kiváló a 2009-es év, és kellemes családi eseményekre is számíthatsz. Érdemes utaznod, mert kellemes társaságba kerülhetsz. Pénzügyeidben is pompásak a kilátások, de a Bivaly éve sikerednek kulcsa minden téren a kitartó és megfontolt haladás.

Fa-Ló

2009 remek kilátásokkal kecsegtet. Az előző év kudarcai után igyekszel a legtöbbet kihozni ebből a tizenkét hónapból, ezért sok lehetőség nyílhat meg előtted. Személyes fejlődésed mellett a karriered felívelésére is van lehetőség, új, izgalmas lehetőségekre számíthatsz. Fizetésemelést kaphatsz, ne halogasd a pénzügyekkel kapcsolatos hivatalos ügyeket. Új hobbit találhatsz, mely egyensúlyt hoz az életedbe. Világot is láthatsz 2009-ben, de érdemes a környéken is kiruccanásokat tenned barátaiddal, családtagjaiddal. Legyél figyelmes, oszd meg gondolataidat szeretteiddel!

Tűz-Ló

A jó kezdet fél siker, tartja a kínai mondás, és ez igaz lesz a Bivaly évére is. Gondos tervezéssel és alapos előkészületekkel sok mindent a javadra fordíthatsz, de ha kapkodsz, vagy figyelmetlen vagy, problémáid adódhatnak. Ez az év jó tervezést és összpontosítást igényel. Munkád területén kifejezetten kedvezőek a kilátások, akár elő is léptethetnek, erőfeszítéseidet nagyra értékelik és meg is jutalmaznak. Pénzügyeid is kedvezően alakulnak, de ne költekezz túl. Sokat utazhatsz. Családodban meghitt pillanatokra számíthatsz.

Föld-Ló

2009 meghatározó év lesz az életedben. Nagymértékben javul a helyzeted, és a magánéletedben is fontos változásokra számíthatsz. Ez az év az előrelépés jegyében telik, úgy érzed kezedben tartod saját sorsodat. Családod új taggal bővülhet. Mozgalmas lesz a társasági életed, de saját magadra is fordíts elég időt a rengeteg elfoglaltság közepette. Munkahelyeden fantasztikus alkalmak adódhatnak az előrelépésre, fizetésemelés is várható. Legyél alapos és fegyelmezett minden téren.


Vissza a táblázathoz>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL