Mit hoz a Bivaly éve a Kígyónak?

Mit hoz a Bivaly éve a Kígyónak?


2009 jó kilátásokat tartogat a Kígyó számára. Lesznek pompás időszakok, bár megpróbáltatások is adódnak majd. Ez az év nem a lazítás jegyében telik, szükség lesz az alaposságra. Akkor számíthat fokozatos fejlődésre, ha fegyelmezetten és céltudatosan dolgozik.

Ha megbirkózik a megpróbáltatásokkal, a Kígyó fejleszti erősségeit, és sokat okulhat, így bármilyen megterhelő lesz a Bivaly éve, sokat nyerhet általa. Munkahelyén igyekezzen a lehetőségekből a legtöbbet kihozni, ha állást keres, legyen állhatatos. Kiváló időszak ez tanulmányok folytatására.

Ebben az évben érdemes személyes célokat kitűznie maga elé: gondolja meg, hogyan tehetné jobbá életét. Pénzügyekben legyen óvatos és alapos, magánéletében pedig elővigyázatos.

Fém-Kígyó

2009-ben igyekezz együttműködni másokkal, és fogadd meg a tanácsokat. A Bivaly éve nagyon kedvező személyiséged fejlesztésére. Legyél minél alaposabb, főként pénzügyekben és szerződések kapcsán. Fontos irataidat őrizd biztonságos helyen! Sok örömet lelsz majd a családi tevékenységekben, hozzátartozóid sikereiben. Új barátokat is szerezhetsz, főleg márciustól májusig, augusztusban és szeptemberben.

Víz-Kígyó

2009 nem a drámai változások időszaka, de a sors kereke mozgásba lendülhet. Ha a munka területén jó lehetőség adódik, ragadd meg gyorsan, mert kevés mód nyílik változtatásra a Bivaly évében. Vigyázz jobban egészségedre, például kezdj jógázni. Anyagi téren legyél óvatos. Magánéleted mozgalmas lesz, érdemes nyíltnak lenned másokkal, és tanácsukat kérni. Tehetséged 2009-ben reflektorfénybe kerülhet.

Fa-Kígyó

Egy kínai mondás szerint: „A bölcs érti az idők szavát.” Ha megőrzöd éberségedet és alkalmazkodsz, 2009-ben óriási előnyökre tehetsz szert. Munkádban megterhelő év következik, sok feladatot kapsz, és késedelmekre is számíthatsz mások miatt. Készülj fel, és kezeld azonnal a problémákat.
Figyelj kapcsolataidra, működj együtt másokkal. Pénzügyekben legyél óvatos, gondold meg a nagyobb kiadásokat. Családi életed mozgalmas lesz, és új barátok is feltűnhetnek.

Tűz-Kígyó

2009 érdekes évnek ígérkezik, bár rugalmasságot követel. Alkalmazkodó-készségedre főleg a munkádban lesz szükséged, értékes tapasztalatokat szerezhetsz. A Bivaly évében tevékenyen elmélyülhetsz érdeklődési körödben, egy új hobbiban kiteljesedhet a tehetséged. Közben szánj elég időt a pihenésre. Pénzügyekben legyél fegyelmezett. Családi életed mozgalmas lesz, tölts elég időt szeretteiddel. Legyél rugalmas, nyitott, és támogató másokkal.

Föld-Kígyó

Meghatározó év következik: döntő lépésekre kényszerülsz 2009-ben. Bár lassan jutsz egyről a kettőre, a siker nem marad el. Meglévő barátaid mellé újakat szerezhetsz, és tanácsaikból sokat profitálhatsz. Személyiséged fejlődni fog: megtapasztalhatod az elégedettséget és az összetartozás érzését, alkalmad nyílik rá, hogy tudásodra építs, és kamatoztasd tehetségedet. Ha kétségeid, nehézségeid támadnak, beszélj róluk másokkal, ne légy visszahúzódó!


Vissza a táblázathoz>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL