Mit hoz a Bivaly éve a Sárkánynak?

Mit hoz a Bivaly éve a Sárkánynak?


2009-ben a Sárkány csalódottan tapasztalja, milyen sok időbe telik, míg tervei megvalósulnak. A Bivaly éve elég lassú tempójú, de ha megőrzi kitartását, idővel elnyeri méltó jutalmát.

Karrierjében akkor érheti el a legnagyobb sikereket, ha azokra a területekre összpontosít, amelyeken a legtöbb tapasztalattal rendelkezik. Bár ez nem a gyors fejlődés és a gyökeres változás időszaka, a Sárkány még feljebb is juthat a ranglétrán, főként, ha idősebb kollégái továbblépnek. Ha munkát szeretne változtatni, a Bivaly évében számos jó lehetőségre számíthat. Jövedelme növekedni fog, de kezelje óvatosan pénzügyeit.

Utazásai jól sikerülhetnek. Baráti köre tovább bővül, és szerelemi kapcsolata is komolyra fordulhat. Sok Sárkány alapít családot. Óvakodjon a pletykáktól!


Fém-Sárkány

Ha környezetedre hallgatsz, nagyon sok bölcsességet fedezhetsz fel abban, amit mondanak. Igyekezz megvitatni másokkal a problémáidat. Legyél türelmesebb: bár ügyeid lassabban haladnak, mint általában, az eredmények nem okoznak majd csalódást. Ebben az évben nagy szerephez jut az otthon: régen dédelgetett tervedet valósíthatod meg. Ne kapkodj, és beszélj meg mindent másokkal. Pénzügyeid során legyél megfontolt, készíts részletes költségvetést.

Víz-Sárkány

Szenzációs év vár a Víz-Sárkányra. 2009-ben igazán kiélvezheti, amije van.
Bár néha hiányolja a mozgalmasságot, elégedett lehet az eredményeivel. Munkahelyén sikerekre számíthat, és ha új állást keres, akkor izgalmas új kihívásokat talál. Anyagi kilátásai is biztatóak, de legyen megfontolt.
Nagyszerű utazásokat tehet, és a magánéletében is sok öröm várja. Ha otthonával kapcsolatosan kezd munkálatokba, szánjon elég időt a kivitelezésre.

Fa-Sárkány

Egy kínai mondás szerint: „Bármibe fogsz, kövesd a szabályokat, és élvezheted a sikert.” Ez lehet 2009 mottója a Fa-Sárkánynak. Munkájában sikeres lesz, segítik jó kapcsolatai, sőt bővítheti is kapcsolatrendszerét. Pénzügyekben jók a kilátásai, szerencsére is számíthat, legyen azonban takarékos. Szánj elég időt a pihenésre és egészségedre, érdemes utaznod is. Családodban eseménydús és izgalmas év következik.

Tűz-Sárkány

Mozgalmas lesz az esztendő, sokan tartanak igényt idődre és figyelmedre. 2009 az emberi kapcsolatok szempontjából rendkívüli jelentőségű: használd ki a kínálkozó ismerkedési alkalmakat. Személyes varázsoddal sokakat rabul ejthetsz. Vigyázni kell viszont a pletykákkal, és ha bármiben kételkedsz, ellenőrizd a helyzetet saját magad. Legyél óvatos és éber. Munkádban inkább tapasztalatokat szerzel, továbblépésre majd a következő évben nyílik lehetőséged.

Föld-Sárkány

2009-ben fogadd el mások támogatását, tanácsait és segítségét, így hozhatod ki az évből a maximumot. A Bivaly évében fejlesztheted készségeidet, bővítheted tudásodat és felkészülhetsz a jövőre. Erőfeszítéseket kell tenned, de végül új távlatok nyílnak majd meg előtted.
Sok kiadásod lesz, szerződéskötéseknél és nagyobb vásárlásoknál minden részletet fontolj meg alaposan. Utazásaid jól sikerülnek majd, társasági életed is mozgalmas lesz. Szívügyekben érdekes, izgalmas, romantikus évre számíthatsz.


Vissza a táblázathoz>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL