Mit hoz a Bivaly éve a Nyúlnak?

Mit tartogat a Bivaly éve a Nyúlnak?


2009 megpróbáltatásokat hoz a Nyúlnak. Az előrejutás lassú lesz, és meg kell érte dolgoznia. Ez az energia-befektetés, a kitartás és a türelem időszaka. Ha nem futamodik meg, és a lehető legtöbbet kihozza magából, a javára fordíthatja ezt az időszakot.

Munkájában most különösen jót tesz neki, ha továbbképzi magát, így megalapozhatja jövőbeli előrelépését, és akár fizetésemeléshez is juthat, vagy alternatív bevételi forrásokra is szert tehet. A pluszbevétel elköltésekor jól teszi, ha megfontolt és óvatos. Az álláskeresők készüljenek fel a kudarcokra, de ne essenek kétségbe, idővel új lehetőségeik adódhatnak. Családja nagyon fontos neki, sok segítséget és tanácsot kaphat szeretteitől. Fontos, hogy vigyázzon egészségére, mert a Bivaly éve sokat követel tőle.


Fém-Nyúl

Egy kínai mondás szerint: „Az nyeri meg a versenyt, aki lassú és kitartó.” Legyen ez a mottód 2009-ben. Bár terveid nem mindig valósulnak meg a kellő gyorsasággal, most nem adhatod fel. A kitartás meghozza gyümölcsét, és családod, barátaid sok segítséget nyújthatnak. Munkádban növekednek terheid, de ha képes vagy felnőni a kihívásokhoz, értékes tapasztalatokat szerezhetsz. Anyagi ügyeiben szerencsés leszel, és új hobbiba kezdhetsz, ami pluszpénzt hozhat neked. Hobbid által új barátokat is szerezhetsz. Tölts elég időt szeretteiddel, és figyelj az egészségedre!

Víz-Nyúl

Jól fel tudod mérni a helyzeteket, ami 2009-ben hasznodra válik. Ha kész vagy az alkalmazkodásra, sokat profitálhatsz, és most nyert tapasztalataid hosszú távon is kamatozhatnak. Munkádban váratlan kihívásokra számíthatsz, melyek kezelésében tapasztalataid segíthetnek. Karriered új, szélesebb ösvényre terelődhet, ha kitartó vagy! Családi életedben jelentős döntést kell hoznod. Idén nagyon sokat teszel másokért, de figyelj rá, hogy ez kölcsönös legyen. Teremts életedben harmóniát, és szánj időt a pihenésre, hobbidra.

Fa-Nyúl

2009 nem a villámgyors változások éve. Légy türelmes, és szánj időt mindenre. Érdemes lesz kivárni az eredményeket, mert később még nagy jelentőségük lehet. Ügyelj a jó kommunikációra a környezetedben élőkkel. Ha megosztod reményeidet, terveidet és aggodalmaidat, mások is könnyebben segíthetnek és bátoríthatnak. Ha csak teheted, vegyél ki szabadságot és utazz, gondoskodj testi-lelki jólétedről. Ha túl keményen dolgozol, megbetegedhetsz, pedig 2009-ben sok feladat vár munkahelyeden.

Tűz-Nyúl

Használd ki az évet tudásod és készségeid bővítésére, így lehet elégedett, és a jövőre nézve is hasznos éved 2009. Mivel lelkes és ambiciózus vagy, viszonylag sikeres lehetsz, főként, ha alkalmazkodsz. Számodra a Bivaly éve saját személyiséged felfedezéséről, és jövőbeli sikereid előkészítéséről szólhat. Munkahelyeden elfoglalt, néha csalódást okozó évre számíthatsz, de ha szembenézel a kihívásokkal, hasznos tapasztalatokat szerezhetsz. Pozitívum, hogy jobban megismered munkatársaidat. Szigorúan figyelj oda kiadásaidra, és ápold barátságaidat, párkapcsolatodat. Óvd egészségedet.

Föld-Nyúl

Tűzz ki magad elé célokat, és találj olyan területet, ahol fejlődni szeretnél. Ha jól kihasználod idődet, eredményes évvé teheted 2009-et. Örömödet leled a kreatív tevékenységekben, előfordulhat, hogy beiratkozol egy képzésre. A Bivaly éve jó hatással lehet személyiséged fejlődésére, és ha célzatos és értelmes tevékenységet végzel, az nagyon elégedetté tehet. Sokat teszel másokért, de fontos, hogy oszd meg velük saját ötleteidet és reményeidet is. Lehetőséged nyílik utazni, és új barátságok is várnak rád. Pénzügyeidben végezz alapos tervezést.


Vissza a táblázathoz>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL