Mit hoz a Tigrisnek a Bivaly éve?

Mit hoz a Tigrisnek a Bivaly éve?


Bár a Bivaly éve nem mindig passzol a Tigris személyiségéhez, megvan a módja, hogy kezelje annak kényesebb vetületeit. Óvatosnak kell lennie, de lehetősége nyílik az előrelépésre is, és gyakran kiváló alkalma lesz arra, hogy gyarapítsa tapasztalatait. Ebből majd a saját nevével jelzett esztendőben profitál majd.

2009-ben önfegyelmet kell tanúsítania a munka terén, kötelességeire és céljaira kell koncentrálnia. Fontos, hogy ne reagáljon indulatból semmire: szüksége van a megfontoltságra.

Amúgy is kiterjedt baráti köre tovább gyarapszik, élvezetét is leli a társadalmi életben. Óvakodnia kell a feszült helyzetektől, és szavait jól kell megválogatnia, mert kapcsolatait megtépázhatják a viták és felcsattanások. Az idei év szóljon a türelemről és tervezésről!


Fém-Tigris

Idén legyél óvatos, nem tanácsos kockáztatni és sietni. Bölcsen tennéd, ha kicsit visszahúzódnál: változások közelegnek, fel kell készülnöd az alkalmazkodásra. Ez az év nem lesz fenékig tejfel, de fontos tanulságokkal szolgálhat. A munka területén izgalmas fejlemények várhatók. Új ismeretekre tehetsz szert, megváltozhatnak munkakörülményeid. Ha képes vagy rugalmasan alkalmazkodni, gyarapodó ismereteid révén új utak nyílnak meg előtted. Pénzügyek terén légy óvatos! Magánéletedben legyél empatikus, kerüld a vitákat.

Víz-Tigris

2009-ben kulcsfontosságúak a kapcsolatok. Figyelj oda a kényes helyzetekre, és elvárásaidban legyél realista. Ez az év nem alkalmas a kockázatvállalásra és a nagy áttörésekre. Inkább készülj fel a jóval ígéretesebb következő évre!
Erőfeszítéseidnek 2009-ben nem látszik majd azonnali eredménye, hosszú távon azonban meghatározóak lesznek. Munkádban koncentrálj a feladatokra, és készülj fel a heves rivalizálásra. Pénzügyeidben legyél óvatos. Szánj időt a kikapcsolódásra és a családra.

Fa-Tigris

Kapcsolataidban légy óvatos, figyelmes és jó hallgatóság, őrizd meg türelmedet. Bár akadhatnak nehéz helyzetek, és terveid nem mindig úgy sikerülnek, ahogy szeretnéd, idővel minden megváltozik. Most a kivárásnak, a fejlemények nyomon követésének van itt az ideje.  Hogy milyen lesz az esztendő, azon múlik, mit tudsz kihozni belőle. Munkádban legyél megfontolt csapatjátékos. Pénzügyeidben maradj fegyelmezett. Sportolj, táplálkozz egészségesen, és szánj időt szeretteidre.

Tűz-Tigris

A Bivaly éve sokat követel tőled, de erőfeszítéseidnek nem marad el a jutalma. Sokat tanulhatsz, és lehetőséged lesz új feladatok elvállalására. Érdemes tovább képezni magad. Számos új ismeretségre teszel szert 2009-ben, de légy óvatos, és ez a pénzügyekre is vonatkozik. Figyelj oda egészségedre. Idén nem szerencsés a túlzott önállóság: külső segítséget bevonva jobban haladsz majd, és több lehetőség nyílik meg előtted. Legyél nyitott és fogékony mások segítségére és bátorítására.

Föld-Tigris

2009 vegyes kilátásokat tartogat: lesznek örömteli pillanatok, de nehézségek is adódhatnak. A türelem és az óvatosság időszaka következik. Sok Föld-Tigris vág bele otthona felújításába, ha így teszel, ne kapkodj. Magánéleted zökkenőmentes lesz, ha elég időt szánsz a beszélgetésekre. Pénzügyeidben sem árt az óvatosság. Vonj be másokat is tevékenységeidbe és terveidbe. Legyél nyitott az új kihívásokra, főleg, ha általuk fejlesztheted képességeidet, gyarapíthatod tudásodat. Ha erőfeszítéseket teszel, és hajlandó vagy azon dolgozni, amit élvezel, sok örömödet leled majd az eredményeidben.


Vissza a táblázathoz>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL