Mit hoz a Bivaly éve a Bivalynak?

Mit hoz a Bivaly éve a Bivalynak?


Ez az év a Bivaly számára a kiegyensúlyozott gyarapodásról szól. Életének legígéretesebb területe a másokhoz fűződő kapcsolata, akár családtagokról, akár romantikus viszonyról vagy új barátok szerzéséről van szó.

Jelentős hangsúly kap majd az együttműködés másokkal, belevághat egy szeretett személy oldalán például új hobbiba vagy lakásfelújításba is. Családi élete jól alakul majd, lesz oka az ünneplésre. Jól teszi, ha szabadsága idején szeretteivel elutazik valahová az év második felében. A független Bivaly számíthat rá, hogy megismeri az igazit, társasági élete főleg márciustól májusig, illetve augusztusban és szeptemberben lesz mozgalmas. Munkájában is sikerekre számíthat: ez a kitartó növekedés időszaka.

Fém-Bivaly

2009-ben lehetőség lesz rá, hogy meglévő eredményeidre építs. Munka szempontjából az év igazán kedvező lehet, készségeid, tapasztalataid és kapcsolataid jól szolgálnak. Ha eljársz otthonról, új barátokkal gazdagodhatsz, sőt a szerelem is rád találhat. Figyelj oda önző hajlamodra, és légy őszintébb másokkal! Hasznos tanácsokat és bátorítást kaphatsz tőlük. Minél ügyesebben kommunikálsz, annál sikeresebb leszel.
Pénzügyekben legyél beosztó és megfontolt.

Víz-Bivaly

2009 a nagy előrelépések éve lehet. Jók a kilátásaid, de időre van szükség, hogy az eredmények beérjenek. Kitartással és hittel elnyered méltó jutalmadat. Örömteli családi eseményeknek nézel elébe, a szülők gyermekük sikereinek is örülhetnek majd. A párkeresők mozduljanak ki rendszeresen, így elősegítve a sorsfordító változást. Tetemes kiadásokra számíthatsz: előfordulhat, hogy átalakítod otthonodat, vagy új lakásba költözöl. Karrieredben új lehetőségek nyílnak meg előtted: feljebb léphetsz a ranglétrán, új munkahelyet találhatsz.

Fa-Bivaly

Jelentős előrelépésekre számíthatsz: karrieredben megtérülnek eddigi tapasztalataid, magánéletedben új családtag érkezésére, költözésre, személyes sikerekre számíthatsz. Fejleszd magad, szerezz új tapasztalatokat. Használd ki lehetőségeidet új kapcsolatok építésére. Nagyszerű formában leszel, és környezetednek támogatása még sikeresebbé tehet. Készülj fel rá, hogy 2009 költséges év lesz számodra. Élénk társasági életed mellett rengeteg kiadásra számíthatsz otthonoddal és egyéb terveiddel kapcsolatban is. Légy beosztó.

Tűz-Bivaly

Pozitív hozzáállással és mások jóindulatának kamatoztatásával rendkívül eredményes lehetsz 2009-ben. Új ötleteid vagy formálódó tehetséged sok érdekes lehetőséget nyitnak meg előtted: az év arról szól, hogy helyzetedből a legtöbbet hozod ki. Sokat tudhatsz meg önmagadról, és sok hasznos új ismeretre tehetsz szert. Ha értelmes célokat tűzöl ki magad elé, kielégítő időszakká teheted ezt az esztendőt. Pénzeddel bánj óvatosan, igyekezz takarékoskodni.

Föld-Bivaly

2009 a Föld-Bivaly saját éve, és rendkívüli lehetőségeket tartogat számára. Ha olyan céltudatos, mint máskor, nagyon kellemes időszak elébe néz. Bármibe is kezd, élvezheti mások támogatását. Magánéletében különleges eseményekre számíthat, számos örömteli hírt kaphat. Otthonával kapcsolatos tervei valóra válhatnak. Az egyedülállók kezdjenek új tevékenységekbe, mert ez az éve egy különleges kapcsolat kezdetét jelentheti. Munkájában stabilitás vár rá, de képezheti, fejlesztheti magát. Anyagiak tekintetében is kedvező évre számíthat.


Vissza a táblázathoz>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL