Mit hoz a Bivaly éve a Patkánynak?

Mit hoz a Bivaly éve a Patkánynak?


A 2009-es év nagyon biztató kilátásokkal kecsegteti a Patkányokat, bár az erőfeszítéseket nem spórolhatják meg. Ha lustálkodnának, komoly problémákra kell számítaniuk. Karrierjükben előreléphetnek, fejleszthetik magukat – érdemes minden alkalmat megragadniuk tapasztalataik mélyítésére. Szánjanak időt a tanulásra, tanfolyamokra, kutatásra, de hagyjanak időt a hobbik számára is!

Anyagiak terén elkél a szigorú önkontroll: bár az év nem lesz kedvezőtlen anyagilag, mégis okos pénzbeosztást igényel.

Számítsanak jó pár magánéleti eseményre: családjukban esküvők, érettségik, új családtagok születése várható. Ha van rá lehetőségük, vakációzzanak együtt szeretteikkel! Magánéletük 2009-ben mozgalmas és örömteli lesz: kapcsolatuk komolyra fordul, vagy megismerhetik az igazit.

Fém-Patkány

A Bivaly éve nem lesz mindig sétagalopp, de szép eredményeket hozhat. A Fém-Patkány lenyűgöz másokat, és képes vállalni a nagy felelősséget. Ha új állást keres, nem lesz könnyű dolga, heves rivalizálásra számíthat. De ha ügyesen hangsúlyozza erősségeit, kitárulnak előtte az ajtók. Hagyj időt a kikapcsolódásra, pihenésre és a hobbijára. Szánj időt arra is, hogy élvezd kemény munkád gyümölcsét.

Víz-Patkány

2009-et a következő kínai mondás jellemzi számodra: „Szorgalom a jólét útja.” Ez az év az erőfeszítésről és az óvatosságról szól. A munka terén számíts jelentős változásra: számos lehetőséged adódik az előrelépésre, és fizetésemelésre is számíthatsz. Családi életed virágzik majd, és baráti köröd is bővülhet. Szakmai és magánéleti készségeidnek fejlesztése érdekes lehetőségeket teremthet, ezekbe fektetett energiád busásan megtérül.

Fa-Patkány

2009 rengeteg energia-befektetést követel, de gyümölcsöző lehet. Főként a magánéletedben várhatóak kulcsfontosságú események, de a munkahelyeden is fejlesztheted képességeidet. Ha egyedülálló vagy, már az év elején megismerheted párodat, ráadásul új ismerősöket szerzel, akik értékes segítőtársaid lesznek. Higyj magadban és legyél kitartó! Erősségeid, és az idén kapott külső támogatás révén hihetetlen eredményeket érhetsz el, de mindez azon is múlik, mennyire fáradhatatlan vagy és milyen lépéseket teszel.

Tűz-Patkány

2009 jelentős fejlődést ígér: ha a helyzetekből képes vagy a legtöbbet kihozni, igazán elégedett lehetsz majd. Az évet az elhivatottság és az erőfeszítés fémjelzi: ha most képes vagy helyt állni, jelentősen javíthatod helyzetedet. Kipróbálhatsz új hobbikat, és több új barátot is szerezhetsz, lehetőséged nyílhat érdekes utazásokra, így igazán kiélheted felfedező hajlamaidat. Anyagi téren viszont fontos az óvatosság. Ragadd meg az új kihívásokat! Ha elmélyíted tudásodat és fejleszted erősségeidet, nagyon sokat nyerhetsz.

Föld-Patkány

Nagyszerű év áll előtted: terveid megvalósítására összpontosíthatsz, és tevékenységed elégedettséggel tölt el. Munkahelyeden sokan kérnek tőled tanácsot, de a siker nem hullik az öledbe: sok lesz a megoldandó feladat, gyakran érzed majd magad túlterheltnek. Nagyon sokat teszel szeretteidért. Bizonyosodj meg róla, hogy a támogatás kölcsönös, és ha nehéz időszakodat éled, kérj segítséget. Családi életed boldog és eseménydús lesz, és társasági életedben is örömteli időszakra számíthatsz.


Vissza a táblázathoz>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL