Illatarzenál: parfümök nőknek

 

Nº 5 Chanel Eau Première

Az 1921-ben Ernest Beaux és Gabrielle Chanel által megálmodott Nº 5 forradalmasította a parfümök világát: megszületett az első megkomponált, absztrakt illat, egy olyan női parfüm, amelynek olyan illata van, mint a NŐ-nek magának. Majd húsz évvel ezután ezután a Chanel „orra” úgy döntött, folytatja a legendát. Hű maradt az eredetihez, mégis új illatkreációt teremtett.

A különleges virágokból álló legendás csokor – ez az, amit a Nº 5 megtestesít. Az Eau Premiere-ben ez a csokor pasztell árnyalatokat kapott, és így alakult ki az a selymes harmónia, amely fokozatosan fedi fel a Nº 5 lágy és finom akkordjait.

Az új illatban a Comoros-i ylang-ylang lágyabb lett és diszkrétebb, finom lágyságot és frissességet adva ezzel a fejillatnak. A jázmin opálos, színtiszta virágesszenciája finomabb árnyaltot kapott, ezáltal áttetszőbbé tette az illatot.

 

Ed Hardy Woman

Az Ed Hardy női illat tropikus mangó, erdei szamóca, grapefruit, fekete frézia, gyöngyvirág, vanília, tonkabab és hársvirág kirobbanó illatkompozíciója. Ez az egzotikus keverék kellemes Rock’n’Roll jegyet kölcsönöz az illatnak.

 

 

BVULGARI Jasmin Noir

Kifinomult és értékes alkotás, mely tökéletes tükrözi az olasz ékszerek tradicionális értékeit és luxusát. Csábító és kifinomult. A Jasmin Noir magyarul fekete jázmin, egyszerűen fellobbantja a képzeletet.

Ára: 19.600,- Ft/ 50 ml edp

 

Christian Dior J’ADORE L’Absolu

Alap illata gyümölcsös - fás tónusú, pézsma mely csatlakozik a fej ylang-ylangjához, ezt irányítja a szív török rózsa, jázmin és tubarózsa kompozíciója.

Ára: 23.900,- Ft/ 50 ml edp


Lancome Magnifique

Fás, virágos illat, melynek fő jegyei a rózsa, a sáfrány, a nagarmota fa.

Ára: 12.600,- Ft/ 30 ml edp



Jean Paul Gaultier Ma Dame

Virágos illat a rózsa, a pézsma, a cédrus, a gránátalma szirup édes és szexi találkozásával.

Ára: 10.500,- Ft/ 30 ml edt

 

 

 

 


Mandarina Duck Scarlet Rain
Ára:
8.800,- Ft/ 30 ml edt

 

 

 


 

 

 


2. Paco Rabanne Black XS for Her
Ára:
14.290 Ft/ 50 ml edt

 

 

 

 

 

 

 

 

 



3. La Prairie Midnight Rain
Ára:
26.000,- Ft/ 50 ml edp

 

 

 

 

 

Fórumajánló: advent >>

  

Tetszenek ezek a képeslapok? Küld el valakinek! >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL