Formabontó és pihentető találkozás a vízzel: Dermalife SPA Jet bérlet


 

Játssz velünk és nyerd meg a Dermalife Spa Jet bérletet, mely 10+1 Dermalife Spa Jet kezelésre valamint 1 Jade köves masszázsra szól! >>

Ha nem nyernél, már akkor is jól érezheted a bőrödben, ha kitöltöd kérdőívünket! Hiszen, mindenki aki játsszik a Borneo SPA Club nyereményjátékon 10% kedvezményben részesül december 31-ig. Csak annyit kell tenned, hogy megadod a játékunkban regisztrált nevedet és címedet a szalonba való bejelentkezéskor!

A „selyemgubóra” emlékeztető futurisztikus kapszula magába foglalja a nap természetes elemeit. A víz, a hő, az oxigén, az aromák, a fény és a gyógynövénykivonatok a tesztalanyok elmondása szerint igen komoly változásokat hoztak az életükbe. A közérzetük javult, a bőrük szebb és egészségesebb lett, megszűntek az alvászavaraik és oldódott a stressz okozta feszültségük is.

 

 

A kapszulában 22 Vichy zuhanyrózsa váltakozó hőmérsékletű és intenzitású vízsugara, valamint a folyamatos masszírozás adja azt az egyedi vitalizáló egész testet átfogó kezelést, amely növeli az oxigén bejutását a szervezetbe, serkenti a vérkeringést, ezzel méregtelenítve és salaktalanítva a szervezetet és a bőrünket.

 

Elnyerte a 2005-ös és 2006-os év innovációs díját a párizsi Nemzetközi Spa kiállításon (2006-ban a 2G változat). Ezzel, ez az élménykapszula lett világszerte a legkeresettebb és legsikeresebb, minden igényt kielégítő hidroterápiás kabin.

A legmodernebb tudományos fejlesztések, az ősi terápiás kezelések, valamint a víz erejének ötvözete az, amitől ennyire különleges élményben lehet része mindenkinek, aki kipróbálja a Spa Jet-et.

Bővebb információért látogass el a Borneo SPA Club honlapjára! >>

 

Vagy egyeztess időpontot a 06/70 279 73 46 –os telefonszámon!
Várunk szeretettel.

Még több olvasnivaló a Női Portál Advent összeállításában!
Tovább az Adventhez!
>>>
 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL