LELKIPATIKA

A magasabb rezgésszám titka - Az Univerzum a megfelelő személyeket küldi és bőséget ad neked

Szerző:
Szabó Anna
Megesik, hogy a kocsiban hallgatod a rádiót, és nem tetszik az adott dal. Mit teszel ilyenkor? Természetesen csatornát váltasz! Amit azonban sokan nem tudnak, hogy mindez pontosan ugyanígy zajlik az életben is. Nem tetszik a jelenlegi életed? Egyszerűen változtasd meg a rezgésszámodat. Válts egy másik csatornára az életben is.

A legfontosabb az, hogy tudatosan használd a Vonzás Törvényét, mert így tudatosan emelheted az érzelmi frekvenciádat. Ám vajon milyen a te „frekvenciád” és mi a teendő mindezzel?

Minden ember energiából áll

Mint minden a világegyetemben, köztük az ember is, energiából áll. A gondolatok maguk tiszta energiák. Ám ez ettől is több. Ez az energia, amelyre az Univerzum folyamatosan reagál, hiszen arra törekszik, hogy összhangba kerüljön azzal az energiával, amit te bocsátasz ki. Ez a te „frekvenciád.”

A Vonzás Törvénye úgy működik – hogy a „sűrűbb rezgésszám” miatt egyre többet kapsz az Univerzumtól, ám ehhez az kell, hogy te is növeld a saját rezgésszámodat. Amikor ugyanis negatív energiákat bocsátasz ki és negatív érzelmeket táplálsz, mint például félelem, harag, szomorúság vagy általános pesszimizmus – a rezgésszámod is csökken, és az Univerzum eszerint „értelmezve” mindezt, további negatív dolgokat nyújt számodra. Amikor azonban növeled a rezgésszámodat pozitív gondolatokkal és szeretettel, valamint önzetlen cselekedetekkel – annál inkább örömteli és szeretetteljes életed lesz.

A frekvencia növelése igazán egyszerű – csak el kell engedned a negatív gondolatokat

Az aggodalmaskodás nem emeli a frekvenciát – ha hiszel magadban, akkor a rezgésszámod is magasabb, és az energia arra törekszik, hogy egyre jobb és pozitív dolgok történjenek. Amikor azonban hagyod, hogy a mindennapi stressz és a gondok lehúzzanak a mélybe, a rezgésszám is csökken.

Ha a legtisztább, legmagasabb frekvencián vagy, akkor egyszerűen hagyod a dolgokat maguktól történni, és elkezdesz hallgatni a valódi énedre. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy letérsz a megszokott útról, abbahagyod az ellenállást, vagyis nem foglalkozol másokkal, mások negatív gondolataival, és inkább saját magadra fordítasz figyelmet.

Íme, néhány módszer, mellyel emelheted a rezgésszámodat és felszabadítja az energiáidat

 

lelkipatika univerzum bőség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL