SZÓRAKOZÁS

Híres kismamák még híresebb fogyásai

Szerző:
Szabó Anna
A nemrég gyermeket szült színésznők, énekesnők azon versenyeznek, melyikük éri el hamarabb szülés előtti súlyát. Képekkel!


Ha egy kismama túl gyorsan fogy az nemcsak gyerekének, hanem a kismamának is rosszat tesz. A túlzott fogyás elapaszthatja a tejet, ami értékes tápanyagtól vonja meg a csecsemőt, ráadásul a szoptatás maga is fogyasztana, mivel 500 kalóriát éget el naponta.

Szakértők szerint a szülés után hetente fél kilós fogyás lenne a normális, de főként az egészséges, mindezt persze tornával és diétával kellene elérni. Persze az ő dolguk, mit tesznek a testükkel. Ám, ha jobban belegondolunk, nők milliói követik a híres kismamák mintáját, férfiak milliói várják majd el párjuktól, hogy hasonlóan rohamos gyorsasággal fogyjanak vissza – mondván: ne hanyagolja el magát a fiatal anyuka –, és akkor már a pici babákról...

 

Nicole Kidman

Alig, hogy ez év július 07-én egy kislánynak adott életet, két hétre már szűk farmerban és pólóban látták kocsikázni családjával a 41 éves színésznőt. A szemtanúk szerint megdöbbentően vékony volt. Ám, ha megnézzük a gömbölyödő pocakjával készült képeket, már ott kitűnően szemügyre vehető, mennyit is (nem) hízhatott… 

 

 

Heidi Klum

Alig három éve, hogy a német szupermodell világra hozta második gyermekét, majd felborzolta a kedélyeket a Victoria’s Secret Fashion Show-n. No, persze gyönyörűek voltak az idomai, de talán túlságosan is vékonyan feszített a kifutón. A faggatózásra megpróbált egyenes választ adni: „Nincs ebben semmi varázslat. Már egy héttel a szülés után jól néztem ki. Ennek csupán egyetlen titka van. Nem azt kell már számolni, hány alkalommal mész edzeni a héten, hanem hogy naponta hány órát töltesz a konditeremben. Mindemellett odafigyeltem persze az étrendemre is. Mértékkel iszom tojásfehérjét és proteinturmixot, pont annyit, amennyi az anyatejhez szükséges. Eszem még sok-sok nyers zöldséget, és estig semmi nassolás!” Mi még ehhez annyit tennénk hozzá, hogy egy egész csapat dolgozik az alakomon és a kipihentségemen: bébiszitter, szakács, edző, dietetikus…

 

 

 

Katie Holmes

A fiatal, és még mindig nagyreménységű színésznő már kicsit más tészta, mint a fentiek. Terhessége alatt kifejezette gömbölyű volt, mára viszont már extra sovány, már-már fiús alkatú lett. Azonban, ha átgondoljuk, hogy haja miként rövidült le hónapról hónapra, milyen beesett és csontos az arca, mennyire elbújik a ruháiban, egyértelműen depresszióra gyanakodhatunk. 

 

Gwen Stefani

A szőke ciklon szintén alig két héttel a szülés után már fantasztikus formában volt. Természetesen ő is azt nyilatkozta – megannyi sorstársával együtt – hogy nem foglalkozik a súlyával, csak a családjának él… Ki tudja, mi az igazság? Pár tény azért mégis elgondolkodtató: gyermeke világrahozatala után fél évre elkészítette második szólóalbumát, majd még négy hónap elteltével világkörüli turnéra indult.

 

 

Christina Aguilera

A terhesség alatt felszedett húsz kilótól alig 1-2 hónap alatt sikerült megválnia. Az újságírók kérdéseire elmondta, hogy komoly edzésmunkába kezdett pár héttel a császáros(!) szülés után, mert már így is csúszik miatta egy Katie Holmesszal közösen forgatandó film.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL