2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Hívj meg életedbe egy spirituális barátot ezzel a mágikus porral

Ha spirituális alkat vagy, akkor sokszor szembesülhetsz azzal, hogy nem ért meg a környezeted. Bizonyára vágyakoztál már egy olyan személy után, akivel jó barátok lehettek, mert ő megért, vele egy szinten vagytok, akivel nem csak közös az érdeklődési körötök, de még talán lelki társak is vagytok. Ez a varázslat segít megtalálni ezt az illetőt! Készítsd el a mágikus port és idézd meg őt!

Ez a varázslat azoknak lett tervezve, akik magányosan gyakorolják hitüket, illetve egymaguk járják a spiritualitás útját. Ez a mágia segít egy vagy akár több olyan barátot is bevonzani, akik olyanok, mint te, és akikkel osztozhatsz a spiritualitás világában. Az ember főleg társasági lény, érthető, ha vágysz arra, hogy megértő barátok között legyél. Nem kell többé egyedül lenned, ha nem akarsz. Hívd meg új barátaidat ezzel a könnyű és hatásos varázslattal!

Kellékek

1 üvegedény (lehet befőtt vagy valamilyen dísztárgy, aminek van fedele)

1 jáde kő

2 rózsaszín gyertya

És a következő keverék: (a növényekből ugyanannyi kell)

1 rész vaspor/mágnespor

1 rész bazsalikom - ez a növény magába foglal mindenféle áldást magába foglal

1 rész írisz  - ez a növény segít minden kommunikációt és kapcsolatot

1 rész rózsa – rózsa a szerelem és szeretet varázslatos kapuja

1 rész szárított grapefruit - nagyon erős vonzerő erővel bír

1 rész gardénia  - megidézi az igaz barátokat

1 rész napraforgó - a Nap mágikus gyógynövénye, amely boldogságot hoz

 

A varázslat menete

Hét nappal telihold előtt kell elkezdened.

Törd össze a gyógynövényeket és add hozzá a vasport. Fogd az üvegedényt, tedd az aljába a jáde követ, majd öntsd a keveréket palackba és végül fedd le.

Most tedd a palackot az oltárra és tégy egy-egy rózsaszín gyertyát mindkét oldalára. Az egyik téged képvisel, a másik a leendő barátodat. Gyújtsd meg az első gyertyát és mondd:

„Ez én vagyok, (a te neved). Az én szeretetem és a mágiám olyan fényesen ég, mint ez a láng. Ezzel a gyertyával egy mágikus barátot idézek az életembe. Úgy világítok, mint egy jeladó az én leendő spirituális barátomnak, hogy megtaláljon.”

Most pedig gyújtsd meg a másik gyertyát e szavakkal:

Ez az én új mágikus barátom. A barátom szeretete és mágikus ereje úgy ég, mint ez a láng. A barátom ragyog, mint egy fényjelző, hogy megtaláljam őt.”

Hagyd égni a gyertyákat egy ideig, amíg megmutatja az új barátodnak az utat feléd. Ismételd meg a gyertyagyújtást mindennap egészen a teliholdig. És mindennap tedd a gyertyákat közelebb egymáshoz, mintha folyamatosan közelednének a másikhoz. Az utolsó napon - a telihold éjszakáján - hagyd leégni a gyertyát.

Miután a gyertyák kialudtak, nyisd ki az üveget, keverd össze és szórd a tartalmat bejárat ajtóhoz és az ablakok párkányára kívülre.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A kidobásra szánt kávézacc 5 remek felhasználási módja

A kidobásra szánt kávézacc 5 remek felhasználási módja

Az emberek számottevő hányada kávéval indítja a reggelt, napi rutinunk első lépései között a kávéfőzés szerepel. És ahol kávé van, ott kávézacc is, ami legtöbbször kidobásra kerül. Azonban újrahasznosítható a lakásban, a kertben, sőt még a szépségápolásban is hasznát vehetjük. Íme, mi mindenre alkalmas a kávézacc.

Tovább »
Rájössz 1 perc alatt arra, hogy mi lehet a hiba ezen az 5 képen?

Rájössz 1 perc alatt arra, hogy mi lehet a hiba ezen az 5 képen?

Mindenkinek érdemes egy kis időt szánnia arra mindennap, hogy aktívan tréningezze az agyát. Például itt ez az 5 kép, mindegyiken van némi hiba, csak éppen nem olyan könnyű kiszúrni őket, kivéve persze, ha remek megfigyelőképességgel rendelkezel vagy rendkívül intelligens vagy. Szerinted te megtalálod 1 perc alatt ezeket a bizonyos hibákat?

Tovább »
Hogy fogod az égi jeleket? - Képes lélekelemző teszt

Hogy fogod az égi jeleket? - Képes lélekelemző teszt

Az Égiek életünk minden szakaszában mellettünk állnak, figyelik lépteinket, és bizony olykor üzenetekkel is ellátnak bennünket, ha éppen akadályokba ütközünk. A kérdés csak az, hogy nyitott vagy-e azokra a jelekre, melyeket küldenek feléd. Ha kíváncsi vagy rá, hogy fogod az Égiek jelzéseit, akkor teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Összeillesz a pároddal?

Add össze születési dátumotok számait egyesével, majd egyszerűsítsd egyjegyűre. Keresd ki a saját és a párod életszámát, és megtudod, mennyire lesz harmonikus a kapcsolatotok, illetve, milyen konfliktusok várhatók.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tóth Vince

Vallás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tóth Vince

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép