2018. február 20. - Aladár, Álmos
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. február 20. - Aladár, Álmos
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Hívj meg életedbe egy spirituális barátot ezzel a mágikus porral

Ha spirituális alkat vagy, akkor sokszor szembesülhetsz azzal, hogy nem ért meg a környezeted. Bizonyára vágyakoztál már egy olyan személy után, akivel jó barátok lehettek, mert ő megért, vele egy szinten vagytok, akivel nem csak közös az érdeklődési körötök, de még talán lelki társak is vagytok. Ez a varázslat segít megtalálni ezt az illetőt! Készítsd el a mágikus port és idézd meg őt!

Ez a varázslat azoknak lett tervezve, akik magányosan gyakorolják hitüket, illetve egymaguk járják a spiritualitás útját. Ez a mágia segít egy vagy akár több olyan barátot is bevonzani, akik olyanok, mint te, és akikkel osztozhatsz a spiritualitás világában. Az ember főleg társasági lény, érthető, ha vágysz arra, hogy megértő barátok között legyél. Nem kell többé egyedül lenned, ha nem akarsz. Hívd meg új barátaidat ezzel a könnyű és hatásos varázslattal!

Kellékek

1 üvegedény (lehet befőtt vagy valamilyen dísztárgy, aminek van fedele)

1 jáde kő

2 rózsaszín gyertya

És a következő keverék: (a növényekből ugyanannyi kell)

1 rész vaspor/mágnespor

1 rész bazsalikom - ez a növény magába foglal mindenféle áldást magába foglal

1 rész írisz  - ez a növény segít minden kommunikációt és kapcsolatot

1 rész rózsa – rózsa a szerelem és szeretet varázslatos kapuja

1 rész szárított grapefruit - nagyon erős vonzerő erővel bír

1 rész gardénia  - megidézi az igaz barátokat

1 rész napraforgó - a Nap mágikus gyógynövénye, amely boldogságot hoz

 

A varázslat menete

Hét nappal telihold előtt kell elkezdened.

Törd össze a gyógynövényeket és add hozzá a vasport. Fogd az üvegedényt, tedd az aljába a jáde követ, majd öntsd a keveréket palackba és végül fedd le.

Most tedd a palackot az oltárra és tégy egy-egy rózsaszín gyertyát mindkét oldalára. Az egyik téged képvisel, a másik a leendő barátodat. Gyújtsd meg az első gyertyát és mondd:

„Ez én vagyok, (a te neved). Az én szeretetem és a mágiám olyan fényesen ég, mint ez a láng. Ezzel a gyertyával egy mágikus barátot idézek az életembe. Úgy világítok, mint egy jeladó az én leendő spirituális barátomnak, hogy megtaláljon.”

Most pedig gyújtsd meg a másik gyertyát e szavakkal:

Ez az én új mágikus barátom. A barátom szeretete és mágikus ereje úgy ég, mint ez a láng. A barátom ragyog, mint egy fényjelző, hogy megtaláljam őt.”

Hagyd égni a gyertyákat egy ideig, amíg megmutatja az új barátodnak az utat feléd. Ismételd meg a gyertyagyújtást mindennap egészen a teliholdig. És mindennap tedd a gyertyákat közelebb egymáshoz, mintha folyamatosan közelednének a másikhoz. Az utolsó napon - a telihold éjszakáján - hagyd leégni a gyertyát.

Miután a gyertyák kialudtak, nyisd ki az üveget, keverd össze és szórd a tartalmat bejárat ajtóhoz és az ablakok párkányára kívülre.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

14 tipp, hogyan maradj éber a nap folyamán - Még akkor is ha, úgy érzed, menten elalszol!

14 tipp, hogyan maradj éber a nap folyamán - Még akkor is ha, úgy érzed, menten elalszol!

Tudjuk, hogy az egészségünknek nem tesz jót az alváshiány, ugyanis, ha állandósul, akkor súlygyarapodáshoz, mentális problémákhoz, kognitív képességek csökkenéséhez és immunrendszer problémákhoz vezethet. Vannak azonban bizonyos helyzetek az életünkben, amikor jó okunk van az alvás hanyagolására, például határidős munka, vagy több tanulás. Íme, néhány tipp, hogyan éld túl az ilyen napokat!

Tovább »
Képes vagy azonosítani ezeket a mindennapi dolgokat egyetlen részlet alapján?

Képes vagy azonosítani ezeket a mindennapi dolgokat egyetlen részlet alapján?

Elég jó a felismerő képességed ahhoz, hogy egy-egy igen trükkös, akár megtévesztő részlet alapján, de felismerd a különböző mindennapi tárgyakat, dolgokat? Biztos lesz olyan is, amit könnyűnek találsz majd, de elhiheted, ezt nem mondhatod el a többségről és meg kell dolgoztatnod az agyadat a siker érdekében! Mehet a menet?

Tovább »
Válassz egy szívet, és tudd meg, milyen vagy a szerelemben - Képes lélekelemző teszt

Válassz egy szívet, és tudd meg, milyen vagy a szerelemben - Képes lélekelemző teszt

Az alábbi szórakoztató teszt segítségével megtudhatod, hogy milyen vagy a szerelemben, és miként viselkedsz egy kapcsolatban! Mindössze annyit kell tenned, hogy kiválasztod azt a szívet, amelyik a leginkább megragad, majd olvasd el a hozzátartozó jellemzést.

Tovább »

Kalkulátor

Hajfestési kisokos

A rengeteg hajfestéknek, színezőnek köszönhetően szabad utat engedhetsz a fantáziádnak. Ám a drasztikus módon történő beavatkozás nem mindig marad következmények nélkül. Tudj meg hát mindent a hajfestési módszerekről, mielőtt belevágsz!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Dr. Jánky György

Plasztikai sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Dr. Jánky György

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép