2018. június 19. - Gyárfás
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 19. - Gyárfás
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Hívj meg életedbe egy spirituális barátot ezzel a mágikus porral

Ha spirituális alkat vagy, akkor sokszor szembesülhetsz azzal, hogy nem ért meg a környezeted. Bizonyára vágyakoztál már egy olyan személy után, akivel jó barátok lehettek, mert ő megért, vele egy szinten vagytok, akivel nem csak közös az érdeklődési körötök, de még talán lelki társak is vagytok. Ez a varázslat segít megtalálni ezt az illetőt! Készítsd el a mágikus port és idézd meg őt!

Ez a varázslat azoknak lett tervezve, akik magányosan gyakorolják hitüket, illetve egymaguk járják a spiritualitás útját. Ez a mágia segít egy vagy akár több olyan barátot is bevonzani, akik olyanok, mint te, és akikkel osztozhatsz a spiritualitás világában. Az ember főleg társasági lény, érthető, ha vágysz arra, hogy megértő barátok között legyél. Nem kell többé egyedül lenned, ha nem akarsz. Hívd meg új barátaidat ezzel a könnyű és hatásos varázslattal!

Kellékek

1 üvegedény (lehet befőtt vagy valamilyen dísztárgy, aminek van fedele)

1 jáde kő

2 rózsaszín gyertya

És a következő keverék: (a növényekből ugyanannyi kell)

1 rész vaspor/mágnespor

1 rész bazsalikom - ez a növény magába foglal mindenféle áldást magába foglal

1 rész írisz  - ez a növény segít minden kommunikációt és kapcsolatot

1 rész rózsa – rózsa a szerelem és szeretet varázslatos kapuja

1 rész szárított grapefruit - nagyon erős vonzerő erővel bír

1 rész gardénia  - megidézi az igaz barátokat

1 rész napraforgó - a Nap mágikus gyógynövénye, amely boldogságot hoz

 

A varázslat menete

Hét nappal telihold előtt kell elkezdened.

Törd össze a gyógynövényeket és add hozzá a vasport. Fogd az üvegedényt, tedd az aljába a jáde követ, majd öntsd a keveréket palackba és végül fedd le.

Most tedd a palackot az oltárra és tégy egy-egy rózsaszín gyertyát mindkét oldalára. Az egyik téged képvisel, a másik a leendő barátodat. Gyújtsd meg az első gyertyát és mondd:

„Ez én vagyok, (a te neved). Az én szeretetem és a mágiám olyan fényesen ég, mint ez a láng. Ezzel a gyertyával egy mágikus barátot idézek az életembe. Úgy világítok, mint egy jeladó az én leendő spirituális barátomnak, hogy megtaláljon.”

Most pedig gyújtsd meg a másik gyertyát e szavakkal:

Ez az én új mágikus barátom. A barátom szeretete és mágikus ereje úgy ég, mint ez a láng. A barátom ragyog, mint egy fényjelző, hogy megtaláljam őt.”

Hagyd égni a gyertyákat egy ideig, amíg megmutatja az új barátodnak az utat feléd. Ismételd meg a gyertyagyújtást mindennap egészen a teliholdig. És mindennap tedd a gyertyákat közelebb egymáshoz, mintha folyamatosan közelednének a másikhoz. Az utolsó napon - a telihold éjszakáján - hagyd leégni a gyertyát.

Miután a gyertyák kialudtak, nyisd ki az üveget, keverd össze és szórd a tartalmat bejárat ajtóhoz és az ablakok párkányára kívülre.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Megmagyarázhatatlan zúzódások a testen - 7 lehetséges egészségügyi ok, mely a háttérben húzódik

Megmagyarázhatatlan zúzódások a testen - 7 lehetséges egészségügyi ok, mely a háttérben húzódik

Mi tegyél, ha bőrödön ok nélkül zúzódások jelennek meg? Miért történik ez, kell aggódnod? Ha zúzódásaid vannak, az azért van, mert a hajszálereid túlságosan vékonyak. Mi okozhatja ezt? Most megtudhatod! Ha szükséges, akkor pedig érdemes felkeresned az orvosodat.

Tovább »
 Felismered a képeken látható számokat és alakokat? - Vizuális teszt

Felismered a képeken látható számokat és alakokat? - Vizuális teszt

Teszteld, hogy mennyire jó a színlátásod és eleve a látásod! Mutatunk néhány képet, amin számok vagy képek láthatóak. Vajon tisztán és jól látod őket? Ne aggódj, ez csupán játék, nem ér fel egy szemészeti vizsgálattal, de a szórakozási és fejlődési lehetőséget biztosítja! Dolgoztasd meg az agyaddal, hogy megpróbálsz helytállni ebben a vizuális tesztben!

Tovább »
Válassz egy erdőt, és tudj meg valami újat ön magadról - Képes személyiségteszt

Válassz egy erdőt, és tudj meg valami újat ön magadról - Képes személyiségteszt

Ezt a tesztet egy skót pszichológuscsoport állította össze, melyben mesés erdei képekkel illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Nincs más dolgod, mint kiválasztani azt az erdei ösvényt, amelyen szívesen végig sétálnál, és máris kiderül néhány fontos pont a személyiségedről, melyeknek lehet, hogy még te magad sem voltál a tudatában!

Tovább »

Kalkulátor

Wellness otthon

Ha egy kis felfrissülésre vágysz, próbáld ki az Ázsiából érkezett wellness-módszereket. A Távol-Kelet lazító gyakorlataival és fürdőtippjeivel garantáltan elűzheted a stresszt. Válassz, melyikre vágysz éppen?!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Bányász Imréné Marika Villő

Feng Shui Tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Bányász Imréné Marika Villő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép