MÁGIA

Rózsaszirom bűbáj

Szerző:
Szabó Anna
Ez a varázslat azoknak jelent nagy segítséget, akik egyedül vannak, de készek az igaz szerelemre. Mágikus üzenetet indít el, hogy már készen állunk a megállapodásra a megfelelő személlyel.

A rózsa hosszú idő óta a szerelem és a fizikai vonzalom jelképe, csodálatos illatát parfümök őrzik, hogy romantikus és erotikus légkört teremtsenek. Elsősorban a vörös rózsa az igaz szerelem és a szenvedély szimbóluma, a hosszú, szerető kapcsolat legfontosabb összetevőié.

Ez a varázslat a rózsa ősi szimbolikáját hívja segítségül, hogy jelezze, készen állunk egy arra érdemes és igaz szerető fogadására az életünkben. Hogy biztosítsuk kilátásainkat, mindenképpen sok szirommal rendelkező virágokat válasszunk, mivel ez a bűbáj belőlük formál szerelemösvényt, amely elvezeti az igazi kedvest az ajtónkig – és még tovább.


Kellékek


- 1 vörös gyertya,
- 1 pohárnyi tiszta forrásvíz,
- vékony varrótű,
- vékony, piros pamutcérna
- tálka,
- piros rózsaszirmok.


A varázslat menete


1.Gyújtsuk meg a vörös gyertyát a következő szavakkal:


„Fénylő Vénusz, add áldásod e körre.
Bűbájom tiszteld meg, és erőd kísérje.”


Fogjuk a balkezünkbe a poharat, a jobb tenyerünket emeljük a víz fölé, és mondjuk:


„E tiszta víz az istennő áldását hozza.
Megáldom én is, hogy a szerelmet elhozza.”


Hintsünk vizet a rózsaszirmokra a következő szavak kíséretében:


„Legyen az eljövendő szerelem olyan tiszta, mint a szándékaim.”


2. Most vegyünk el három szirmot, a többit pedig vigyük a tálban a bejárati ajtóhoz. Szórjuk el a szirmokat az ajtótól egészen az ágyunkig. Fűzzük a cérnát duplán a tűbe, szúrjuk át a maradék három szirom alját, és készítsünk rózsaszirom nyakláncot. Viseljük éjszaka, majd egy hónapon át tartsuk a párnánk alatt.

 


3. Ezután tegyük rózsaszirom amulettünket természetes vízbe (folyóba, patakba), és várjuk az igaz szerelmünk felbukkanását.


 

 

A VARÁZSLAT BIBLIÁJA
Amit az amulettekről és a varázslásról tudni kell
(Alexandra Könyvkiadó)

A varázslat bibliája alapos és részletes útmutató a gyakorlati mágiához, és 150 olyan bűbájt ismertet, amelyek jobbá tehetik az életünket. a természet mágiájának az alkalmazásával erősíthetjük a szerencsénket és az egészégüket, előremozdíthatjuk a karrierünket, harmonikussá tehetjük családi kapcsolatainkat, és akár még az igaz szerelemre is rátalálhatunk. A mágiában lépésről lépésre bevezető gyűtjemény hagyományos varázslatokés amulettek széles skáláját mutatja be, amik a mai életünkhöz is illeszkednek.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL