• 1 burgonya (közepes méretű)
• 5 evőkanál túró
• 1 db tojás
• 1 evőkanál liszt
• 1 evőkanál apróra vágott petrezselyem
• só, bors
• sütőolaj
1. Hámozd meg a burgonyát, majd reszeld le nagyobb darabokra
2. Adj hozzá túrót, tojást, lisztet, apróra vágott petrezselymet, sót, borsot, majd keverd össze az egészet.
3. Fogj egy felhevített serpenyőt, önts bele olajat, majd öntsd bele a masszát, és formázz belőle palacsinta alakzatot. 5-7 percig süsd, mindkét oldalát.
4. Tálald lapos tányéron, kínálj mellé tejfölt.
Jó étvágyat!
OLVASS TOVÁBB!
5 mennyei kávés desszert, a kávé szerelmeseinek
A kávé nem csak egy aromás ital, amely segít felébredni, de remek összetevője számos isteni desszertnek, ugyanis egy új ízt ad a megszo...
GASZTROA legfinomabb dumpling, vagyis ázsiai gombócreceptek
Akár sültek, pároltak, levesben úsznak vagy fűszeres mártás kerül rájuk, imádjuk a gombócokat. Szerencsére az ázsiai gombócok vála...
GASZTROEgészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
Minden, amit eddig nem tudtál a popcornról
Legyen édes vagy sós, a popcorn tökéletes nasi - és nem csak filmnézéshez. Közép-Amerikában már évezredek óta fogyasztják....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
GASZTROA rebarbara reneszánsza: egy ősi ínyencség a modern gasztróban
A rebarbara két rendhez tartozik: a felhasználása miatt gyümölcsnek tekintik, bár valójában zöldség. Nem a zöld levelei, hanem a piro...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK