GYERMEK

Könyvek leendő anyukáknak

Szerző:
Szabó Anna
Van, amire nem lehet a könyvekből felkészülni, de olyan is akad, amit bizony nem árt, ha előre tudunk. Összeállításunkból olyan kiadványokat ismerhettek meg, melyek hasznos segítséget és elgondolkodtató olvasmányokat nyújtanak.

Annette Nolden: Várandós kismamák kalendáriuma
Kézikönyv az élet legizgalmasabb időszakára

Ez a kalendárium elkíséri a terhesség semmivel össze nem hasonlítható időszakában: megtudja, hogyan fejlődik a baba, és mi történik önnel, hasznos információkat és kedves ötleteket kap az egészségről, táplálkozásról és a szülésről. Helyet talál saját gondolatai feljegyzéséhez, és kedves emlékeit beragaszthatja a könyvbe.

Mérték Kiadó
Ára:
3.000,- Ft

 

 

Vicki Lansky: Szülők lettünk!
A gyermeknevelés fortélyai csecsemőkortól az iskoláig.

Vicki Lansky műve egy praktikus gyermekgondozási kézikönyv, amely hozzásegít minket ahhoz, hogy gyermekünket a születésétől egészen az iskolás korig, boldogan és problémamentesen gondozhassuk, nevelhessük.

A könyvben több mint 400 ötlet és hasznos tanács rejlik, amely átfogó és nélkülözhetetlen segítséget nyújt, mind a szülők, mind pedig az egész család számára.

Duna Könyvkiadó
Ára: 2.500,- Ft

 

Maria Treben: Gyermekbetegségek
Gyógynövény terápiák, a gyermekbetegségek felismerése, kezelése, javaslatok a gyógyításra

Maria Treben az „Isten patikáriusa” e könyvében a gyermekbetegségekkel kapcsolatos gazdag tapasztalatait, gyógyító tudását nyújtja át az olvasónak.

Valóságos kincsestárral szolgál, javaslatok, ötletek garmadájával, hogy miképpen előzhetők meg, miképpen kezelhetők és gyógyíthatók a betegségek a csecsemőkortól kezdve a serdülésig, az egészséges fejlődés jegyében.

Duna Könyvkiadó
Ára: 1.500,- Ft

 

 

Meg Blackburn Losey: A Ma gyermekei
Különleges képességű gyermekek legújabb generációi

Kik a ma gyermeki? Egy új – a korábbinál vitathatatlanul fejlettebb – nemzedék, akik 1997-től érkeznek világunkba. Ők nem mind indigógyermekek. Az indigók voltak az úttörők, a paradigmaváltók. Ők készítették elő a terepet a ma gyermekei számára, akik fejlettségben messze túlszárnyalják az indigógyermekeket. Ez nem azt jelenti, hogy jobbak vagy többek náluk, mindössze annyit tesz, hogy merőben más az energiájuk.

A most gyermekei különleges, a szüleikétől és a többi emberétől eltérő energiamezővel rendelkeznek. DNS-ük sem ugyanaz, tehát valójában egy új faj képviselői. Míg az átlagember DNS-ében a fehérjék lineárisan, láncszerűen kommunikálnak egymással, a ma gyermekeinek DNS-ére sokkal szabadabb, kevésbé meghatározott sorrendű kommunikáció a jellemző. Ennek következtében felismernek olyan elektromágneses jeleket is, amelyeket a szüleik még nem. Finomabb energiaszintekre hangolódva elérnek olyan intuíciójukat, telepatikus és gyógyító képességeiket.

Édesvíz Kiadó
Ára:
2.990,- Ft

 

Markus Wiesenauer: Homepátia-gyorskereső
A leggyorsabb úton a legmegfelelőbb szerhez

Teljesen újszerű, könnyen áttekinthető, táblázatos keresőrendszer teszi biztossá és egyszerűvé az öndiagnózist: öt kérdést feltéve gyorsan megtudhatod, hogy a lehetséges homeopátiás szerek közül melyik panaszaid alapján a legmegfelelőbb.

Részletes, az öngyógyítást segítő fejezetek, nyolc főbb panaszterület tetőtől talpig, a gyors eligazodást segítő színkulcsokkal.

Több mint 150 homeopátiás szer leírása A-tól Z-ig, az alkalmazási területek, a vezető tünetek és az öngyógyítás lehetőségeinek ismertetésével.

Mérték Kiadó
Ára:
2.990, - Ft


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL