A Nagy Átváltozás III.

 

 

 

Bálintfy Barbara stylist, Szávics Tímea fodrász és Honfi-Brecska Márti sminkes segítségével átváltoztatunk néhány szerencsés Olvasót. Ha Te is szeretnél az átváltoztatottak között lenni, semmi mást nem kell tenned, csak írj egy levelet a palackposta@noiportal.hu e-mail címre, és sorold fel, hogy mi az, amiben nem vagy elégedett magaddal, és miben szeretnél átváltoztatni. A szerencséseket e-mailben értesítjük, hogy hol és miként történik a Nagy Átváltozás!

Kíváncsi vagy a másik nagy átváltozásra is? Kattints ide >>

Stílus

{HUSVET2009}


Timi hétköznapokon farmerben szokott járni, de nem igazán tudja, hogy milyet viseljen, ami igazán jól áll neki. Állítása szerint kissé görbe a lába, mellben nem erős, és nincs megelégedve a feneke méretével sem. Nem ajánljuk neki a szűkebb fazonú, egyenes szárú farmert, helyette viseljen lefelé bővülő szárú nadrágot. A dereka szép vékony, hangsúlyozza ki bátran egy-két szélesebb övvel. Timi nyugodtan hordhat térd alatt vagy térdig érő szoknyát. A mellbőséget könnyen lehet optikailag növelni mellnél fodros felsőkkel.



Aktuális szettünket Timinek hétköznapra és tárgyalásokon való megjelenésre válogattuk össze. A domináns szín a fekete, amit felturbóztunk egy kis zölddel.


Hétköznapra


Timire egy trapéz szárú farmert adtunk, ami elvonja a tekintetet az enyhén görbe lábakról. A zöld masnis felső jól megy szőke hajához és zöldeskék szeméhez. Erre egy szürke kötött mellény került, ami a mellnél szőrmés. Ez optikailag nagyítja a mellet. A cipőt illetően a választásunk mindenképpen egy magas sarkúra esett, hiszen Timi alacsony testalkatú és a magas sarok optikailag nyújtja.

Timi hétköznapi viselete az alábbi ruhákból és kiegészítőkből áll

1. Sötétkék trapéz szárú farmer (P & C - Fracomina) 29.790 Ft
2. Lila ing (New Yorker) 4.350 Ft
3. Rövid ujjú, fodros bőrkabát (Tally Weijl) 9.590 Ft
4. Fekete magassarkú cipő (New Yorker) 3.890 FT
5. Zöld masnis felső (New Yorker) 3.890 Ft
6. Szürke szörmés kötött mellény (Marks & Spencer) 9.990 Ft


Alkalmi viselet


Két szettet válogattunk össze Timinek, amit felvehet akár egy tárgyalásra is. Az egyik összeállítás egy magas derekú szoknya vékony övvel, ami takarja a csípő vonalát, ehhez egy fekete fehér csíkos, fodros inget adtunk, ami nagyobbítja mellet. A harisnya itt is és a másik szerelésnél is egy fekete, lefelé haladó horgolt mintás harisnyanadrág. A másik szett egy térdig érő, fekete rakott szoknya mellénnyel, amihez egy zöld felsőt választottunk, hogy lazítson a fekete összhatáson. A cipő ismét magas sarkú, hogy nyújtsa Timi alakját.

Timi alkalmi öltözéke az alábbi ruhákból és kiegészítőkből áll

1. Fekete rakott szoknya (P & C - Review) 9.990 Ft
2. Fekete mellény (P & C - Review) 7.290 Ft
3. Fekete horgolt harisnya (Calzedonia) 2.990 Ft
4. Zöld hosszú ujjú póló (New Yorker) 2.890 Ft
5. Mélylila cipő (New Yorker) 5.150 Ft
6. Fekete-fehér csíkos ing (Promod) 8.490 Ft
7. Fekete magas derekú szoknya övvel (Marks & Spencer) 12.990 Ft
8. Zöld-kék nyaklánc (New Yorker) 2.550 Ft


Smink


Sminkesünk, Honfi-Brecska Márti a zöld és szürke színek miatt halvány barna natúrt használt, amit jól elsatírozott, így a szem egy puha keretet kapott. A szem körül világos rózsaszín és arany-zöld szemhéjpúdert kapott, amitől megmaradt Timi kislányos bája. Az orcára halvány rózsaszín, csillámos pír került, míg a száját lichi színűre kontúrozta és egy lágy szájfénnyel tette csillogóvá. Az alkalmi szetthez megmaradt a zöld szín a szemen, amihez arany szaténpor került a szemhéjra. A szempilla tövét, alul-felül, fekete szemceruzával rajzoltuk körbe.

Kíváncsi vagy a másik nagy átváltozásra is? Kattints ide >>


Haj


Fodrászunk Timi haját világosabb szőkével melírozta, hogy az összhatás szőkébb legyen, még sem hivalkodó Frufrut nem vágott, csak átmenetet, hogy ne legyen nagy a kontraszt. A haj egészét enyhén lépcsőzetesre vágta. A hétköznapi viselethez enyhe hullámot kapott, az alkalmi viselethez, egyenesre szárította Timi frizuráját.


Kíváncsi vagy a másik nagy átváltozásra is? Kattints ide >>

 

Timi haját készítette:

Szávics Tímea

Fodrász


06/20/269-9004

Kérdezz tőle>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL