UTAZÁS

TOP 10 - Útikalauz mindenkinek!

Szerző:
Szabó Anna
Igazi iránytű lehet a kezedben, ha a TOP 10 Útikalauzokkal látogatsz el olyan helyekre, mint Skócia vagy München. Ráadásul pénztárcakímélő trükköket is tuti látnivalókat is megismerhetsz belőlük!

 

A Top 10 sorozat igazi csemege az utazóknak. Legyen az első osztály, vagy hátizsákos kisköltségvetésű barangolás külföldön, egyaránt megtalálod majd a kedvedre való legfontosabb látnivalókat. Hogy időt és pénzt spórolj, még a 10 leginkább elkerülendő dolog is szerepel a könyvben. Az első és hátsó borító kihajtható térképei és a könyvben található számos kisebb térkép segítségével könnyen kiismerheted az idegen helyeken.

 

München

Minden, amire kíváncsi lehetsz Münchenben! A templomoktól, kápolnáktól kezdve, a lokálokon, fesztiválokon keresztül a bajor hagyományig több tucat Top 10-es lista segíti a látogatókat az eligazodásban. 

Panemex Kiadó, 100x190 mm, 160 oldal
Ára: 2 290 Ft


Skócia

Több tucat Top 10 tipp, köztük a legjobb horgászhely, kocsma, ősi kastély és vidéki fogadó segíti a látogatót az eligazodásban.

Skóciába a leggyorsabban repülővel lehet eljutni. A szállás a jobb hotelokban elég drága. Viszont jóval olcsóbb a bed and breakfast (ágy és reggeli) szállás. Magánháznál félpanzióval szinte a feléből kijöhetsz, mintha vagyonokat költenél a szállodára. A legolcsóbb szállást a karavánparkok kínálják. Itt ugyan csak szállást adnak, viszont felszerelt konyha vár a vendégekre. Enni betérhetsz valamelyik gyorsétterembe is, vagy a pubokba. Az adagok általában bőségesek. Az éttermek árai borsosak. Még valami: ha Skóciába mész, ne indulj el sehova esernyő vagy esőkabát nélkül!

Panemex Kiadó, 100x190 mm, 160 oldal
Ára: 2 290 Ft

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL