SZÁMMISZTIKA

Hogyan lehetsz igazán szerencsés?

Szerző:
Szabó Anna
Azt mondják, nem az az igazán szerencsés, aki pénzt nyer a lottón, hanem aki képes észrevenni lehetőségeit az életben, és képes élni ezekkel a lehetőségekkel. Most megismerheted a születési dátumodon keresztül, hogy milyen lehetőségeket tartogat számodra az élet.

A szerencséddel és a lehetőségeiddel kapcsolatos számok a születési évedben vannak elrejtve. Ha megismered ezt a számot, képes leszel sokkal inkább kihasználni az élet adta lehetőségeidet, mint eddig bármikor.


Hol található a lehetőségek száma?


A módszer, mint mindig most is nagyon egyszerű, csupán a születési éved utolsó két számjegyét, vagyis az évtizedet kell felhasználnod. Nincs más dolgod, mit, hogy leírod a születési évedet a század és ezred nélkül, majd a felírt számjegyeket egyjegyűre egyszerűsíted a számok összeadásával, valahogy így.

Ha például 1983-ban születtél, akkor a születési dátumodból az utolsó két számjegyet kell felírni, vagyis a 83-at, majd össze kell adnod a számjegyeket, egészen addig, míg egyjegyű számot kapsz.

8+3 = 11 => 1+1 = 2

A kapott számhoz hozzá kell adnod 3-at, és már meg is kaptad a lehetőségeid számát. Példánkban így néz ki:

2+3 = 5

Ha az 5-ös a lehetőségeid száma, akkor az élet minden segítséget megad neked ahhoz, hogy szabadon és mozgalmasan élj. Lehetőséged lesz sokat utazni és felfedezni a világot. Egy színes és változatos élet lehetősége vár rád, csak ki kell használnod minden adandó alkalmat.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL