ANGYALISKOLA

A Chiron bolygó angyalai

Szerző:
Szabó Anna
Ők az Akasha angyalai. Ha bele akarsz pillantani az egyetemes könyvtárba, kérd az ő segítségüket. A Chiron bolygó angyalai feljegyzéseket készítenek az emberi lét történéseiről, és ők szövik össze a múlt, jelen és jövő szálait az élet ragyogó mintázatává.

Ezek az angyalok, forma nélkül létező intelligenciák, akik túlságosan elfoglaltak ahhoz, hogy az emberek kedvéért bizonyos alakot öltsenek. Ismerik az élet minden szálát, minden fonatát, minden szövedékét. Ha hozzájuk fordulsz, akkor feltárulhat előtted a múlt, jelen és jövő, azonban egy figyelmeztetés, mielőtt kapcsolatba lépnél velük. Hajlandóságot kell mutatnod a felől, hogy valóban meg szeretnéd tudni az igazságot. Ahelyett, hogy megelégednél egy helyzet illúziójával, vágynod kell az igazi válaszokra, de tudatában kell lenned annak is, hogy ez bizony nagy teher lehet számodra. Elég erős vagy hozzá? Elég érett? Ezt neked kell eldöntened. Tudnod kell azt is, hogy a különböző bolygók angyalaival való együttműködés több energiát vesz igénybe, hosszabb időt igényel a tervezés és a szertartás, vagy mágikus cselekedet végrehajtása is. Meg kell dolgoznod azért, hogy megtaláld a teljes igazságot, itt nincsenek sült galambok. A legtöbb esetben talizmán alkalmazása is javasolt a mágikus munkához, melynek elkészítését most megtanulhatod.


A Chiron jelkép


A Chiron jelkép egy kör, benne egy kulcslyuk forma, rajta egy kis ’k’ betűvel. Ezt a jelképet mindenképp alkalmazd akkor, amikor szeretnél meríteni az egyetemes szellemiségből, amikor erőfeszítéseket teszel azért, hogy növeld spiritualitásodat, amikor vallásos tanulmányokat végzel, vagy amikor segítő energiákat használsz az emberiség érdekében. Mind a tanítóknak, mind a gyógyítóknak hasznára válik a Chiron angyalainak a segítsége.

Ha talizmánt szeretnél készíteni, akkor más jelképekre is szükséged lesz, illetve a színek jelentőségét is vedd figyelembe. Válassz a Chiron megfelelései közül. A Chiron angyalai a fehér, az ezüst és az arany színekre összpontosítanak, mert ezek a színek az istenséghez közeli árnyalatok. Az ibolyaszínt is hozzáteheted, mert ez az emberi szellem magasabb rezgésének a jelképe. A talizmán tartalmazza a Chiron jelképét, az Akasha Nap-Hold (Isten és Istennő) szimbólumát, a Chiron angyalainak szigillumát és a nagy nyomtatott ’A’ és ’O’ betűket, az alfa és ómega jelképeként.


Így készítsd:

Rajzolj egymásba három kört. Kezd a legnagyobbal, ez lesz az első köröd, majd ebbe a körbe rajzold a következőt, mely fél centiméterrel legyen kisebb az elsőnél, és ebbe kerüljön a harmadik, szintén fél centivel kisebb kör. Most jönnek a szimbólumok majd a színezés.

A második és harmadik kör fél centis sávjába rajzolj felülre egy nyomtatott A és O betűt, (az alfa és az ómega jelképeként, ez jelképez mindent, ami volt, van és lesz), alulra pedig egy ötágú csillagot. A legkisebb kör közepébe rajzolj egy újabb kis kört, melyet nyolc egyforma szeletekre ’vágj’ fel, mint egy tortát, vagy kereket. A szeletekre vágott körtől balra, még a harmadik körödön belül, rajzolj egy Holdat, jobb oldalra pedig egy Nap szimbólumot. A nyolc részre osztott kör fölé pedig a Chiron angyalainak szigillumát, mely egy kis kör, rajta egy ’k’ betű.


Most vegyél elő színes ceruzákat, vagy festéket, hogy végső formába önthesd a talizmánt. Az első (legkülső) kör és a második kör közötti részt színezd aranyszínűre, a második és harmadik kör közötti részt pedig ezüstre. A kör belseje lila legyen, de a belső körben lévő kis kereket, vagy tortaszerű jelképet, és a többi szimbólumot hagyd fehéren.

Ettől kezdve határtalanok a lehetőségeid, bármilyen tetszőleges szimbólummal kiegészítheted a talizmánodat. Ne hagyd magad megtéveszteni, ha a mágia alkalmazásairól van szó. Azok a talizmánok a leghatékonyabbak, melyeket olyan összefüggések alapján készítesz, amiket csak te ismersz, vagy értesz. A mágikus munkát pedig nem kell se megfelelő naphoz, vagy órához kötnöd, inkább hagyatkozz a megérzéseidhez. A Chiron angyalainak tevékenysége nem korlátozódik egy bizonyos időszakhoz, sem munkájukban, sem energiájukban. A szellem mindenütt jelen van. A munkához azonban jó, ha használod a Chiron jelképet, vagy a talizmánt, hogy erősítsd az energiákat.


Lépj a tudatosság útjára


A Chiron kisbolygó angyalai tartják kezükben a világegyetem kulcsait, de ezek az angyalok egyben gyógyító, tanácsadó, tanító angyalok is. Minden ajtót képesek kinyitni, bármely mélységből képesek választ meríteni, és meg tudnak gyógyítani mindent, ami megsérült, megbetegedett, vagy elromlott. A Chiron angyalai hajlandók bárkinek segíteni, aki önálló, vagy ennek érdekében dolgozik. Nem arra bátorítanak, hogy dőlj hátra, és nyugodtan hagyd formálódni a dolgokat, hanem arra ösztönöznek, hogy cselekedj, és te irányítsd életedet, sorsodat. Legyél tudatosabb és lépj a spiritualitás útjára. Az ő céljuk az, hogy az emberiség egy magasabb tudatállapotba lépjen, és ez által boldogabb életet létesítsen a Földön. A Chiron bolygó angyalait megtalálhatod minden olyan közösségben is, ahol a csoport tudatosságában pozitív változás következik be.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL