ÁLLATI CUKISÁGOK

15 dolog, amit csak egy kutyamániás érthet meg igazán

Szerző:
Szabó Anna
Nem csak oda vagy értük, de minimum van egy, amelyik vár is otthon? Vagy talán egy egész csapat vesz körbe? Ha ennyire imádod őket, és inkább rájuk voksolsz, semmint a cicusokra – nem mintha bajod lenne velük – akkor te nagyon is érteni fogod ezt a 15 dolgot!

1. Mikor hazatérsz egy fáradt nap után imádod, hogy van, aki a nyakadba ugrik vagy eléd rohan. Még ha pocsék napod is volt, egyből jobb kedved lesz!

2. De mikor elmész hazulról, akkor is a szomorú ugatás és vonyítás is azt az érzést kelti benned, hogy valakinek fontos vagy, akinek egésznap hiányozni fogsz és várni fog otthon.

3. Sosem érzed magad egyedül, hiszen ő eléri, hogy foglalkozz vele. Így van egy állandó terapeutád, aki megóv attól, hogy depressziós legyél. Van kiért felkelned, mert őt le kell vinned megsétáltatni vagy játszanod kell vele. Nem hagyhatod el csak úgy magad.

4. És ha már depresszió... ő mindig tudja, mivel vidítson fel. Érzi, amikor vigasztalásra szorulsz és bár nem mond semmit, mégis több mindent éreztet veled annál, mint aki szavakkal vigasztalna.

5. Néha ellopja a fogkefédet, kirágja a papucsodat, de nem tudsz rá igazán haragudni, főleg ha így néz...

6. Imádod, mikor hipnotizőrnek hiszi magát, és addig figyel téged meg a kaját a kezedben, amíg nem adsz neki. Mert tudja, hogy mindig eléri a célját...

7. Úgy érzed, valahol ő a legjobb barátod, hiszen mindig meghallgat, és veled van jóban –rosszban. Sokan példát vehetnének róla...

8. Nem is tudnád, mihez kezdj, ha nem akarna egy tíz kilós jószág éjszaka a fejedre költözni. De ha csak egy kis picurka kutyusod van, akkor is megnyugtat, hogy ő alszik melletted. És igyekszel erre gondolni akkor is, amikor úgy horkol, mint egy tank.

9. Mi sem kellemesebb, amikor fürdetésnél vele együtt fürdesz. És hogy szárítkoznál megrázza magát, te akkor is csak fürdesz.

10. Senki sem tud úgy hisztizni petárdázáskor, szirénát hallva vagy tűzijátékkor, mint a te imádott négylábú barátod.

11. Amikor más kutyásokkal találkozol, úgy érzed, mind egy nagy család vagytok és összetartoztok: mert nektek kutyátok van.

12. Mindenütt van egy kis szőr... fürdés után a hajadban, a kávédban, és az összes létező ruhaneműdön.

13. Nem ismeretlen az a név előtted, hogy Cesar Milan. Igen, te is igyekszel tudatosan odafigyelni a kutyud lelki egyensúlyára.

14. Ha elmentek nyaralni és nem tudod magaddal vinni, pont úgy hiányzik, mintha a gyermeked lenne.

15. Mert sokszor pont olyan, mintha a gyereked lenne. Nem csak azért, mert megkéri magának a neki járó figyelmet, hanem mert olykor úgyis bánsz vele... becézgeted, ölelgeted, úgy szidod meg, mint egy kisgyereket, annyi képet is raksz fel róla a netre, még úgyis öltözteted...

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL