REJTÉLY-MISZTIKA

35 évnyi repülés után 92 csontvázzal tért vissza - Az 513-as járat rejtélye

Szerző:
Szabó Anna
Eltaláltad, ez is egy Bermuda-háromszöges eset. Nehogy azt hidd, hogy csak hajókra pályázik, már régóta nyeli el az repülőgépeket is! Nagyon durván beszippantotta az 513-as járatot olyannyira, hogy mikor 35 év után ismét kihányta magából 92 csontvázzal tért vissza. De csak 91 fővel indultak el…

Nagyon keveset találni online ezzel a témával kapcsolatban, kivéve azt a néhány oldalt, ahol azt állítják, emlékeznek az esetre. Jogosan hihetnénk, hogy kamu az egész. Ellenben egy-két beszámoló mondhatni hiteles személytől származik, mint amilyen Irwin Fisher újságíró beszámolója. Úgyhogy talán nem mese habbal az egész.

A Bemurda-háromszög áldozata

A Santiagoba tartó 513-as járat Németországból indult útjára 1954. szeptember 4-én, 92 utassal. Ám ahogy az Atlanti-óceánon a retteget Bermuda-háromszög felett elrepültek, megszakadt a géppel a rádiós összeköttetés. Onnantól kezdve 35 évig a színüket sem látták, nem hogy bármit is hallottak volna felőlük.

Természetesen kutatást indítottak, embereket küldtek a keresésükre, de mindezt eredménytelenül. Sokak arra tippeltek, hogy légi katasztrófa történt és soha nem fogják már megtalálni a repülőgép roncsait, pláne, ha a tengerbe zuhant és elsüllyedt.

Erre mit ad Isten 35 évvel később 1989. október 12-én a brazil  Porto Alegre repülőtér felett körözött, aztán egyszer csak leszállt. A légi irányítók meg voltak döbbenve, hiszen egyértelműen sikerült azonosítani az 513-as járatot, ellenben nem tudták felvenni a kapcsolatot a géppel.

Mire a gép leszállt, már kivonultak az illetékesek a kifutópályára. De senki sem számított arra a látványra, ami akkor fogadta őket, amikor kinyitották az ajtót!

Mindenki meghalt. 88 csontváz ült a helyén, az utasok és a személyzet is, vagyis összesen 92 csontváz ült a székében. Beleértve a pilóta Miguel Victor Cury kapitányt is. Azt is megjegyezték, hogy a gép még üresjáratban volt.

Ha nem lenne így is elég rejtélyes az eset, tovább bonyolítja a dolgokat az, hogy a gép 91 ember indult el. Akkor ki a plusz egy halott fő? Ám a csontváz annyira rossz állapotban volt, hogy nem bírták azonosítani.

A paranormális kutató Dr. Celso Atello szerint a repülőgép egy időalagútba, vagy valamilyen féregjáratba került, ahol 35 éven keresztül repült.

A testek pedig akkor indultak bomlásnak, amikor visszatértek a jelenbe, mivel váratlanul öregedtek meg több tíz évet.

Állítólag, - ahogy az összeesküvés-elméletekben is lenni szokott - a kormány a szőnyeg alá söpörte a dolgot és többé nem beszéltek az esetről. Az akkori újsághíreket is meghamisították, bár úgy fest megmaradt néhány eredeti példány.

Ez a sztori kicsit sem kerek

Na, de ez így baromi sok kérdést vet fel.

Ki vezette a gépet? Mert oké, hogy egy másik féregjárat mondjuk kidobta magából, de ki a fene irányította és tette le? Az a bizonyos plusz egy fő? Egyáltalán ki lehetett ő?

A másik, oké, eltelt 35 év, de bizonyára nem nyugdíjas járat volt, hogy mindenki átlépte a századik életévét a 35 év alatt. Vagy a test nem bírta elviselni a hirtelen sokkot, amikor ebbe az időbe visszatérve megöregedtek? Netán azonnal meghaltak, amikor átkerültek egy másik dimenzióba? Hiszen gyanúsan a helyén ült mindenki... ezek szerint az sem történhetett, hogy a másik világban étlen-szomjan haltak, mert csak nem ilyen egységesen tették volna. 

Hát senkit sem érdekelnek ezek a kérdések és a megválaszolásuk?

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

rejtély misztika repülés
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL